Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu satalı epey oldu ancak bakıyorum forumu ölmemiş.kullandığım dönemlerde ufak çaplı bir program ve dosya arşivi oluşturmuştum.arayanlar vardır,belki forumda linkleri ölmüş ise veya hiç yoksa bana msn.den ulaşabilir.elimden geldiğince yollayabilirim.iyi akşamlar...
    msn: keppir@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keppir -- 25 Şubat 2008; 21:47:12 >
  • Orjinal kullanılmamış batarya ve kapağı nereden bulabilirim.Modeksan da kapandı zaten.
  • forma ara sıra takılan biri olarak e 398 in hala gündemde olduğunu görmek çok hoş,benim emektara "DarK S1d3 of Me by P_41_JO" (http://www.e398mod.com/content/view/531/30/) flashını atmayı düşünüyorum ama hangi programla açıldığını bilmiyorum,arkadaşlar bu flashı hangi programla atacağız bilen birileri yada deneyen oldu mu
  • Orjinal kullanılmamış batarya ve kapağı nereden bulabilirim.Modeksan da kapandı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano1988 -- 26 Şubat 2008; 23:03:23 >
  • bu flash FSW dosyası arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecx

forma ara sıra takılan biri olarak e 398 in hala gündemde olduğunu görmek çok hoş,benim emektara "DarK S1d3 of Me by P_41_JO" (http://www.e398mod.com/content/view/531/30/) flashını atmayı düşünüyorum ama hangi programla açıldığını bilmiyorum,arkadaşlar bu flashı hangi programla atacağız bilen birileri yada deneyen oldu mu

FLASHBACKUPLA YÜKLEYEBİLİRSİN YA DA MULTİFLASHFLEX İLE İKİSİ DE GÖRÜR...BEN O DEDİĞİN FLASHI YÜKLEMİŞTİM AMA ÇOK FAZLA HOSUMA GİTMEDİ AÇIKCASI...
    www.motohell.com dan Moving4ward-Inter flashını dene derim daha eskilerden ise motomoders sitesinden e398 the future hosuma giden flashlardan birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 27 Şubat 2008; 0:21:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dogubey84

beyler bir şey soracam itunes nasıl kullanılır nasıl fazla parça alır biraz anlatsanız memnun olurum

hafıza kartındaki AUDİO kısmına müzik attıktan sonra....i-tunes'a gir menü tuşuna basınca secenekler çıkar,,ordan i-tunes DB CREATOR seç,,database okumaya baslar %100 olunca biter..attığın sarkılar i-unes menüde görünür...
  • Arkadaşlar 1gb hafıza kartı aldım ve mp3leri ituneste dinliyorum ancak yabancı,pop vs. bunları karışık şekilde atıyor bunları nasıl grup olarak atabilirim yardımlarınızı bekliyorum....
  • arkadaşlar toshiba g500 üm var paraya sıkıştıyım içim ustune para alıcam takas düşünüyorum en çokta sorunsuz temiz bir e398 ilgilenenler pm atsın
  • dr_gorunmez çok teşekkür ettim
  • arkadaşlar ben tel.e flashı atmıştım tel. açıldı. ardından her zaman attığım dil paketini attım. tel çöktü. forcebootla açtım backup yapmadan başka bir dil paketini attım. sonra forcebootla açamadım. redstudio programı tel.i gördü. e398'i seçip repair tuşuna bastım işlem başladı. sona erdiğinde tel.i boot menüsünde açabilirsiniz diye uyarı verdi. ama tel *# açma tuşuna bastın mı bootla açılmıyo. açma tuşuna bastın mı tel. açılır gibi oluyo ışığı yanıyo bumb yapıp kapanıyo.
    lütfen yardım edin.. şimdi forcebootla da açamıyorum ve hiç bir prog. tel.i görmüyo...

arkadaşlar forumda okudum şimdi öğrendim. *# tuşuna basılı tutulması gerekiyomuş redstudio programında ben tel çıkardım usb'den... hiç kimsenin ne yapabilceğim hakkında fikri yok mu yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 5 Mart 2008; 1:55:52 >
  • arkadaşlar ben her şeyi hallettim ama şu mms işini halledemedim...
    vodafone dan mms alabiliyorken neden gönderemiyorum anlayamadım bir türlü var mı bir çaresi .....
  • Vaybe bir zamanlar bende de var dı şu an e2 kullanıyorum ama bu telefonun kıymetini bilin biz bilemedik bağri siz bilin iyi forumlar..
  • kardeşim mrb.sen repstudiodemo ile telefonun botunuda sildin.aynı şekilde bootu açar gibi aç telefonu MFF ye tanıt ardından bluzre 3,3 flashını at
    quote:

Orjinalden alıntı: faxa1tr

arkadaşlar ben tel.e flashı atmıştım tel. açıldı. ardından her zaman attığım dil paketini attım. tel çöktü. forcebootla açtım backup yapmadan başka bir dil paketini attım. sonra forcebootla açamadım. redstudio programı tel.i gördü. e398'i seçip repair tuşuna bastım işlem başladı. sona erdiğinde tel.i boot menüsünde açabilirsiniz diye uyarı verdi. ama tel *# açma tuşuna bastın mı bootla açılmıyo. açma tuşuna bastın mı tel. açılır gibi oluyo ışığı yanıyo bumb yapıp kapanıyo.
    lütfen yardım edin.. şimdi forcebootla da açamıyorum ve hiç bir prog. tel.i görmüyo...

arkadaşlar forumda okudum şimdi öğrendim. *# tuşuna basılı tutulması gerekiyomuş redstudio programında ben tel çıkardım usb'den... hiç kimsenin ne yapabilceğim hakkında fikri yok mu yaww

• quote:

Orjinalden alıntı: my moto

kardeşim mrb.sen repstudiodemo ile telefonun botunuda sildin.aynı şekilde bootu açar gibi aç telefonu MFF ye tanıt ardından bluzre 3,3 flashını at
    quote:

arkadaşlar ben tel.e flashı atmıştım tel. açıldı. ardından her zaman attığım dil paketini attım. tel çöktü. forcebootla açtım backup yapmadan başka bir dil paketini attım. sonra forcebootla açamadım. redstudio programı tel.i gördü. e398'i seçip repair tuşuna bastım işlem başladı. sona erdiğinde tel.i boot menüsünde açabilirsiniz diye uyarı verdi. ama tel *# açma tuşuna bastın mı bootla açılmıyo. açma tuşuna bastın mı tel. açılır gibi oluyo ışığı yanıyo bumb yapıp kapanıyo.

dostum ALLAH razı olsun. bi yön gösterdin.. ama tel bataryayı taktığım an bumb diye ses çıkarıyo ve mff tel.i görmüyo. connect yazmıyo. nasıl tanıtcam ki tel.i ? tel.i pc ye takıyorum boot menüde açmak için *# açma tuşuna bastın mı bumd diye ses geliyo. tel. pc de bağlıyken açma tuşuna bastım mı USB aygıtı tanınmadı diye uyarı veriyo. tel. zaten bi açma tuşuna bastın mı açılır gibi ışık yanıyo hemen japanıyo yine bumd diye bi ses..
    dostum diğer yazılarını okudum. baya e398 kurtarmışsın... lütfen yardım et. hiç bir prog teli görmüyoo
    dediğin gbii mff programını açtım boot da açar gibi *# açma tuşuna bastım ama mff görmedi star'a bastığımda ''Error: No Devices were detected! '' diye uyarı veriyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 5 Mart 2008; 14:17:03 >

• kardeşim yıldız kare kırmızı tuşa aynı anda bas boot açılacak ama boot ekranını sildiğin için açıldığını anlamayacaksın.MFF dediğim ise motorola pst programının içinde multi flash flex exe var o yani.bootu açamazsan force boot yöntemini kullanarak boot ekranını aç.monsterpack olayına gelince sadece ve sadece bluzre 3.3 mp var onu kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: faxa1trhttp://storage.e398mod.com/mp/bluezre/R373_42R_PDS04_DDs_MP_3.3.7z
    http://hacktherazr.com/downloads.html işine yarayacak programlar burada.

quote:

kardeşim mrb.sen repstudiodemo ile telefonun botunuda sildin.aynı şekilde bootu açar gibi aç telefonu MFF ye tanıt ardından bluzre 3,3 flashını at
    quote:

dostum ALLAH razı olsun. bi yön gösterdin.. ama tel bataryayı taktığım an bumb diye ses çıkarıyo ve mff tel.i görmüyo. connect yazmıyo. nasıl tanıtcam ki tel.i ? yardımlarını bekliyorum... şimdiden tşkkrler

• quote:

kardeşim yıldız kare kırmızı tuşa aynı anda bas boot açılacak ama boot ekranını sildiğin için açıldığını anlamayacaksın.MFF dediğim ise motorola pst programının içinde multi flash flex exe var o yani.bootu açamazsan force boot yöntemini kullanarak boot ekranını aç.monsterpack olayına gelince sadece ve sadece bluzre 3.3 mp var onu kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: faxa1trhttp://storage.e398mod.com/mp/bluezre/R373_42R_PDS04_DDs_MP_3.3.7z
    http://hacktherazr.com/downloads.html işine yarayacak programlar burada.

quote:

quote:

dostum ALLAH razı olsun. bi yön gösterdin.. ama tel bataryayı taktığım an bumb diye ses çıkarıyo ve mff tel.i görmüyo. connect yazmıyo. nasıl tanıtcam ki tel.i ? yardımlarını bekliyorum... şimdiden tşkkrler

dostum hemen yine denedim *# tuşuna basıyorum aynı anda teli bağlıyorum ama yine 'Error: No Devices were detected! '' uyarı veriyo. tel açılmış olsa benim connect yazısını görmem gerkiyo demi? forcebootla da açmış olsam tel.i ekranın açıldığını göremicem mi??? dediğin flashı indirdim hemen. tel.i pc ye bi tanıtabilsem yüklücem flashı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 5 Mart 2008; 14:23:50 >

• hayır kardeşim malesef boot ekranı açılıyor fakat bootloader yazısını göremeyeceksin.boot ekranının açıldığını ancak telefonu bilgisayar tanıyınca göreceksin.
    ben o olayı ise orjinal usb kablosundan şarj cihazı yapınca anladım
  • beyler benim tele bi ön hoparlör bide uzun vida lazım kapagın ustundeki yalama oldu biri öndeki hoparlörde bozuldu konuşurken karşı taraf duyulmuyo ses vermiyo artık elinde olan birisi varsa yardımcı olabilirmi
  • arkadaşlar e398in arkasındaki müzik hoparlörlerini bilgisayarıma taktım ama düşündüğüm gibi ses çıkmadı hatta o kadr ki bilgisayaradn sesi sonuna kadar açmama rağmen sanki kulaklıkla dinliyormuşum gibi çok az bir ses geliyor hoparlörden bu sesi nasıl arttırabilirim. Bilgisi olan elektronikten anlayan arkadaşlar bana pm atsın.
  • 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.