Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: my moto

hayır kardeşim malesef boot ekranı açılıyor fakat bootloader yazısını göremeyeceksin.boot ekranının açıldığını ancak telefonu bilgisayar tanıyınca göreceksin.
    ben o olayı ise orjinal usb kablosundan şarj cihazı yapınca anladım

dostum dediğin gibi tel.i forceboot açma yöntemiyle deneyip mff ile görmeye çalıştım ama olmadı. forcebootla açamaya denerken sadece bataryayı taktığımda gelen bumb sesi gelmiyodu ama tel.i pc ye bağlıyınca yine bi sonuç alamadım bağlanmıyodu mff'e... mff 2 kere falan not connect phone. power phone gibi uyarı verdi...
    kardeşim sana ilgin için çok teşekkür ediyorum ve ilginin devamını bekliyorum. senden başka bi cevap yazan olmadı..
    bi de bugün üniv.de bi arkadaşımla konuştum. onda v360 mı ne olması gerek kapaklı bi motorola var. arkadaş tel.e oyun atıyomuş tel. kapanmış birden. aynı benim dediğim gibi tel.e bataryayı takınca bumb diye ses geliyomuş ve açma tuşuna bastığı zamanda tel. açılır gibi ışığı yanıyo ve hemen geri kapanıyo ve yine bumb sesi çıkıyo... tel. garantili olduğu için servise vermiş ''izmir kvk çankaya'' tel.i yapmışlar... demekki benim tel.de düzelebilir fakat nasıl (?)
    kardeşim şu telefonu bi tanıtabilsem herşey hallolcak daa ama hiç bir prog. tepki vermiyo
    senin yine aklına bişi gelirsee paylaşırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 6 Mart 2008; 0:08:39 >

• kardeşim çok kolay aslında iki defa yıldız kare kırmızı tuşa bas bootun açılması gerek.en son çare teli bana gönder.ben yapıverem.
  • quote:

kardeşim çok kolay aslında iki defa yıldız kare kırmızı tuşa bas bootun açılması gerek.en son çare teli bana gönder.ben yapıverem.

kardeşim güsel diyon da forcebootla deneyip taktım. dediğin gibi *# tuşuna iki kere hatta abarttım çok da bastığım oldu fakat bi tepki yok. tel.de ne anlamda bi tepki var bilmiyorum ama mff'e tel.i görmüyooo

c.tesiye kadar açamazsam c.tesi izmire gittiğimde tel.i kvk servisine vercem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 7 Mart 2008; 0:21:44 >
  • benim başıma ilk geldiğinde safiran adlı üye arkadşım telefonu tamir edyor diye moto repair programıı kullandı.hatta arkadaş abarttı iki telefonu birden repair programıyla resetledi.telefonumuzun şarzları da bitti.maysterius arkadaşımızı çağırdık.şarzlı batarya için.iki gece sabaha kadar uğraştık olmadı.telefonun birini duvara çarptım kızmıştım baya bi.o forum bu forum dolaştık bişey bulamadık .telefonsuz kaldığıma mı üzülem uykusuz kaldığıma mı?telefonla uğraşırken telefon seninki gibi hoparlörden bum diye ses geliodu.bootloaderi açtı herhalde.telefonu bilgisayar tanıdı.hemen r373lü bi flash yükledik.bu sefer de telefonu açmaya çalıştığımızda başlangıç ekranı geliyordu telefon kapanıyordu.orjinal backuplarımız yoktu.flash denerken bluzre flashı 3.3 yükledik ve telefonlarımız açıldı.açıldı ama bu sefer de bootloader ekranı yoktu.iki ay bootsuz kullandım telefonu.e398modda bootloader sekmesi dikkatimi çekti.indirdim 07d0 bootunu shx formatında.hemen mff yi açtım flash yükler gibi yükledim.hiç bi problem yaşamadım.mesela şunu keşfettim telefonda orjinal program varsa moto repair programıyla resetle direk r373lü bluzre flashını yükle.telefonun çalışır.r373 dönüştürme rehberini kulanmaya gerek yok.(arkadaşlar denemeyin lütfen bu yöntemi)kardeşim ben yapacağına inanıyorum.ama batarya şarzın bitmiş gibi geliyor baa.eğer yapamazsan servis te çok para isterse telefonu direk bana gönder.para mara istemiyorum.eğer güvenmiyorsan nerede çalıştığımı öğrenince aklındaki sorular dağılacak.şimdiden kolay gelsin.

• quote:

benim başıma ilk geldiğinde safiran adlı üye arkadşım telefonu tamir edyor diye moto repair programıı kullandı.hatta arkadaş abarttı iki telefonu birden repair programıyla resetledi.telefonumuzun şarzları da bitti.maysterius arkadaşımızı çağırdık.şarzlı batarya için.iki gece sabaha kadar uğraştık olmadı.telefonun birini duvara çarptım kızmıştım baya bi.o forum bu forum dolaştık bişey bulamadık .telefonsuz kaldığıma mı üzülem uykusuz kaldığıma mı?telefonla uğraşırken telefon seninki gibi hoparlörden bum diye ses geliodu.bootloaderi açtı herhalde.telefonu bilgisayar tanıdı.hemen r373lü bi flash yükledik.bu sefer de telefonu açmaya çalıştığımızda başlangıç ekranı geliyordu telefon kapanıyordu.orjinal backuplarımız yoktu.flash denerken bluzre flashı 3.3 yükledik ve telefonlarımız açıldı.açıldı ama bu sefer de bootloader ekranı yoktu.iki ay bootsuz kullandım telefonu.e398modda bootloader sekmesi dikkatimi çekti.indirdim 07d0 bootunu shx formatında.hemen mff yi açtım flash yükler gibi yükledim.hiç bi problem yaşamadım.mesela şunu keşfettim telefonda orjinal program varsa moto repair programıyla resetle direk r373lü bluzre flashını yükle.telefonun çalışır.r373 dönüştürme rehberini kulanmaya gerek yok.(arkadaşlar denemeyin lütfen bu yöntemi)kardeşim ben yapacağına inanıyorum.ama batarya şarzın bitmiş gibi geliyor baa.eğer yapamazsan servis te çok para isterse telefonu direk bana gönder.para mara istemiyorum.eğer güvenmiyorsan nerede çalıştığımı öğrenince aklındaki sorular dağılacak.şimdiden kolay gelsin.

kardeşim doru sölüyosun benim batarya ben farkında olmadan yan gelmiş yani şarjı bitmiş... başka bi e398'e benim bataryayı taktım tel açıldığı gibi kapandı hatta açılamadı. şimdi şarja taktım benim bataryayıı. eğer bi gelişme olursa yada olmazsa haber vericem. yardımlarından dolayı sana ÇoK teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 7 Mart 2008; 2:00:44 >

• '' my moto '' kardeşim senden ALLAH razı olsun. dediğin gibi şarj bitmiş. tel.i düzelttim.
    sana çok teşekkür ederim ilgin ve yardımların için...

ben tel.in çöktüğünde tam evden çıkıp üniv.e gitcektim. arkadaşa bıraktım forcebootla aç diye. tabi o da denemiş baya ve ekranın açıldığını göremediği için bataryayı takmış bırakmış öle.. bende o yüzden bataryanın bitmiş olabilceğini hiç düşünmemiştim... neysee bu da bi ders oldu
  • arkadaşlar yeni oyunlar burda e398 l7 ve l9 da denendi çalişiyor

http://www.unigenclik.biz/frmf3/motorola
  • kardeşim sorunun çözüldüğüne gerçekten sevindim.e398 kardeşliği daha ölmedi.ama teşekkürü bana değil bu işin babası olan serco usta yapsan ii olur.çünkü biz onların öğrencileriyiz.
    quote:

Orjinalden alıntı: faxa1tr

'' my moto '' kardeşim senden ALLAH razı olsun. dediğin gibi şarj bitmiş. tel.i düzelttim.
    sana çok teşekkür ederim ilgin ve yardımların için...

ben tel.in çöktüğünde tam evden çıkıp üniv.e gitcektim. arkadaşa bıraktım forcebootla aç diye. tabi o da denemiş baya ve ekranın açıldığını göremediği için bataryayı takmış bırakmış öle.. bende o yüzden bataryanın bitmiş olabilceğini hiç düşünmemiştim... neysee bu da bi ders oldu

• kardeşim sana bişi daha sorcam.
    ben flashı atıyorum. ardından teli bi açıp bakıyorum tel çöktü mü diye tel. attığım flashla açılıyo.. fakat dil paketini attığım zaman tel. çöküyo... daha önceden dil paketini attıktan sonra hiç böle bi problem yaşamamıştım...
    sence problem ne? 3 kere çöktü bu dil paketini attıktan sonra ve 3. çöküşü yani bu çöküşünde uğraştırdı beni
  • hımmm baya zor bi konu.dil paketini yeniden indir öyle dene.sanki dil paketinde bi sorun var gibi.
    quote:

kardeşim sana bişi daha sorcam.
    ben flashı atıyorum. ardından teli bi açıp bakıyorum tel çöktü mü diye tel. attığım flashla açılıyo.. fakat dil paketini attığım zaman tel. çöküyo... daha önceden dil paketini attıktan sonra hiç böle bi problem yaşamamıştım...
    sence problem ne? 3 kere çöktü bu dil paketini attıktan sonra ve 3. çöküşü yani bu çöküşünde uğraştırdı beni
  • kardeşim böle bi flash yükledim... MotoHell_MP_49R_v1_E398 - e398mod'dan indirdim yeni. dil paketini de yeni indirdim
    ama bu flash da başlangıç ayarlarında yada normal ayarlara girince bile language yok
    dili atmaya korkuyom valla. çünkü daha language seçeneği olmayan bi flash..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 7 Mart 2008; 23:46:42 >
  • o flash da dil paketi olarak lang pack 2e var yani ayarda languane olarak değil fonts olarak dil ayarı var.bence dil paketini yükle.
    quote:

kardeşim böle bi flash yükledim... MotoHell_MP_49R_v1_E398 - e398mod'dan indirdim yeni. dil paketini de yeni indirdim
    ama bu flash da başlangıç ayarlarında yada normal ayarlara girince bile language yok
    dili atmaya korkuyom valla. çünkü daha language seçeneği olmayan bi flash..
  • dostum yeni indirdiğim dil paketini attım tel. sorunsuz çalıştı...

ama bu sefer flashı attıktan sonra dil paketini yüklemeden ne olur ne olmaz diye tel.i yine şarja taktım.. bunun bi etkisi oldu mu bilmiyorum...

bi de bu flash dosyalarının içinde patches diye dosyalar var. bunları nasıl patch yapıyoruz???
    flashbackup v2.6 gibi böle bi program olması lazım. hatta bu programda flashlarla birlikte geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 8 Mart 2008; 1:39:32 >
  • kardeşim senin attığın eski dil paketi sorunluymuş.windows o dil paketini bozmuş veya dil paketi virüslüymüş gibi.valla kardeş ben flash bckup3.0.7 yi kullanıom.şimdi sabahın 4:50 lisi.yarın akşam bi uygulama rehberi hazırlarım sana.şimdiden kolay gelsin.
    quote:

dostum yeni indirdiğim dil paketini attım tel. sorunsuz çalıştı...

ama bu sefer flashı attıktan sonra dil paketini yüklemeden ne olur ne olmaz diye tel.i yine şarja taktım.. bunun bi etkisi oldu mu bilmiyorum...

bi de bu flash dosyalarının içinde patches diye dosyalar var. bunları nasıl patch yapıyoruz???
    flashbackup v2.6 gibi böle bi program olması lazım. hatta bu programda flashlarla birlikte geliyo

• quote:

kardeşim senin attığın eski dil paketi sorunluymuş.windows o dil paketini bozmuş veya dil paketi virüslüymüş gibi.valla kardeş ben flash bckup3.0.7 yi kullanıom.şimdi sabahın 4:50 lisi.yarın akşam bi uygulama rehberi hazırlarım sana.şimdiden kolay gelsin.
    quote:

dostum yeni indirdiğim dil paketini attım tel. sorunsuz çalıştı...

eyvallah kardeşim.. saolasın...

• kardeşim gerçekten benim dil paketi bozulmuş. şimdi eski attığım flashlardan attım dili ardından atıca çökmüştü önceden, şimdi attım düzgün çalışıyo...
    dostum bu yeni flashlar ne kadar dandik. tel. - hafıza kartı ve bluetooth için kopyala taşı yok. şöle yükleyip uzun süre kullancağım en iyi flash hangisi * ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxa1tr -- 9 Mart 2008; 2:32:11 >
  • www.motohell.com 'da ki arkadaşlar çok sağlam bir e398 ve Rokr mp'si çıkardı, haberiniz ola.
  • arkadaşlar e398 sadece flash yüklemekten ibaret değil.kendinize has telefon yapın.mesela tuş kilidini,skinleri,açma kapama müziğini,drm ,küçük sem dosyaları,patcler yükleyin.sık sık flash değiştirmenize gerek yok bence
    quote:

kardeşim gerçekten benim dil paketi bozulmuş. şimdi eski attığım flashlardan attım dili ardından atıca çökmüştü önceden, şimdi attım düzgün çalışıyo...
    dostum bu yeni flashlar ne kadar dandik. tel. - hafıza kartı ve bluetooth için kopyala taşı yok. şöle yükleyip uzun süre kullancağım en iyi flash hangisi * ?

• dostum patch nasıl oluyo anlamadım ki pacth yapayım.
    yardımcı olursan sevnirim...

bi de altta bAN koymuşsun.. o bAN bana mı
  • arkadaşlar biraz araştırma yapın.kızdım baya bi onun için bir daha kimseye yardımcı olmayı düşünmüyorum.buraya bir daha cevap yazmayacağım.
    quote:

dostum patch nasıl oluyo anlamadım ki pacth yapayım.
    yardımcı olursan sevnirim...

bi de altta bAN koymuşsun.. o bAN bana mı
  • 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.