Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu işleri bayadır bir bıraktım zaten forumada baktım :D eskilerden pek kimse kalmamış bence yeni çıkan flashlar çok başarılı hele linux tabanlı menüler yapılmış elf diye çok güzel kırmızı tuşa 2 sn basılı tutup bırakınca güzel bir menü çıkıyor telefona restart atma birden kapatma tarih skin değiştirme seem editleme flash ışığını açma kapatma baya bir gelişmiş yani yalnız motohell ve diğer flashların hepsini denedim çoğunda sorunlar var mesela kopyala menüsü çıkmıyor en önemlisi alarm çalışmıyor dil paketleri uyuşmuyor türkçe karekter yazamıyorsun ben şimdi motomisc v , ü yükledim ve patches leri yapıyorum bu kırmıızı tuş menüsünü bu flasha uygulayacağım yani ben bayadır takılmıyorum ama az buçuk işin mantığını çözdüm bu adamlar telefona bir çok özelilikler yapmışlar yani e398 i yaşatmaya diretiyolar :D ve öle olucak gibi :D çok pahalı telefonlar bile bunun zevkini vermiyor açıkçası ynai telefonda çözünürlüğü yüksek kamera neye gerek al bir foto makinası herşey görvini yapsın dimiii neyse yaa ben çok konuştum galibaa geçen 3 senenin acısınımı çıkardım ne halen telfonunda sorun olan arkadaşlara yardımcı olabilirim tabi müsait zamanlarımda ben artık meşgül bir insanım iş ve bateri çalışmaları felan :) neyse herkese kolay gelsin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 27 Mart 2008; 22:31:33 >

• arkadaşlar telefona 0039 lu dil paketini eklerseniz bütün yazılımlarda işe yarıyor en son çıkan butun yazılımlarda denedim işe yaradı... kopyalama içinde 0 a basıp işaretledikten sonra kopyala geliyor ama önce 0 a basılması gerekiyor sonra munu tuşuna ve kopyala geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 27 Mart 2008; 23:52:03 >
  • o hallolurda alarm sorunu var mesela alarmı kuruyosun bazen çalıyor bazen çalmıyor deniyen oldumu telefonu kapatıncada alarm için açılıncada boş bir ekran geliyor yani 4/4 lük bir flash yok muhakkat bir tarafında bir eksiklik oluyor bu patcler sayesinde belki biraz değişebilir
    quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

arkadaşlar telefona 0039 lu dil paketini eklerseniz bütün yazılımlarda işe yarıyor en son çıkan butun yazılımlarda denedim işe yaradı... kopyalama içinde 0 a basıp işaretledikten sonra kopyala geliyor ama önce 0 a basılması gerekiyor sonra munu tuşuna ve kopyala geliyor
  • haklısın serco kardeş bende 2 senedir e398 yok ondan dolayı uzak düştüm ama inşallah alacağım 2. el bir arkadaşta dek geldi. ya yani flashlardan iyi olan hangisi değişen bişeyler var mı bu aralar ilgilenen birisi varsa biraz yeniliklerden bahsedebilir mi
    quote:

Orjinalden alıntı: serco_ecz

Arkadaşlar öncelikle bu işleri bayadır bir bıraktım zaten forumada baktım :D eskilerden pek kimse kalmamış bence yeni çıkan flashlar çok başarılı hele linux tabanlı menüler yapılmış elf diye çok güzel kırmızı tuşa 2 sn basılı tutup bırakınca güzel bir menü çıkıyor telefona restart atma birden kapatma tarih skin değiştirme seem editleme flash ışığını açma kapatma baya bir gelişmiş yani yalnız motohell ve diğer flashların hepsini denedim çoğunda sorunlar var mesela kopyala menüsü çıkmıyor en önemlisi alarm çalışmıyor dil paketleri uyuşmuyor türkçe karekter yazamıyorsun ben şimdi motomisc v , ü yükledim ve patches leri yapıyorum bu kırmıızı tuş menüsünü bu flasha uygulayacağım yani ben bayadır takılmıyorum ama az buçuk işin mantığını çözdüm bu adamlar telefona bir çok özelilikler yapmışlar yani e398 i yaşatmaya diretiyolar :D ve öle olucak gibi :D çok pahalı telefonlar bile bunun zevkini vermiyor açıkçası ynai telefonda çözünürlüğü yüksek kamera neye gerek al bir foto makinası herşey görvini yapsın dimiii neyse yaa ben çok konuştum galibaa geçen 3 senenin acısınımı çıkardım ne halen telfonunda sorun olan arkadaşlara yardımcı olabilirim tabi müsait zamanlarımda ben artık meşgül bir insanım iş ve bateri çalışmaları felan :) neyse herkese kolay gelsin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 28 Mart 2008; 17:36:06 >

• merhaba arkadaşlar.

size bir sorum olacak.

şimdi piyasada hoparlörü yüksek ses veren bazı telefonlar var.

misal: 6233, w550i, n73 gibi. bunların çoğu e398'den sonra çıkmış telefonlar.

peki bu gibi yüksek sesli telefonlarla, e398'i kıyaslama imkanınız oldu mu? birebir...

e398'in durumu nedir? yüksek, düşük, kalite, cızırtı, bass-tizz falan herşeyde...

özellikle 6233'le kıyaslarsak?
  • vallaha kardeş kıyaslamaya gerek yok. e398 de bikere sağlı sollu özel bir plastik ses toplayıcısı içine yerleştirilmiş hoparlöre sahiptir. ilk 3d ses veren telefondur. müzik dinlerken bası direk titreşimle kendi veriyor. masaya koyduğunda ritme uygun bas olduğu anlaşılıyor. ben 2 seneye yakın kullandım ses yönünden hiçbir sorunum yoktu şimdi w810 kullanıyorum ondan aldığım zevki almıyorum artık. tizi rahatsız edici derecede değil olsa bile ayarlanır.
    quote:

Orjinalden alıntı: until it sleeps

merhaba arkadaşlar.

size bir sorum olacak.

şimdi piyasada hoparlörü yüksek ses veren bazı telefonlar var.

misal: 6233, w550i, n73 gibi. bunların çoğu e398'den sonra çıkmış telefonlar.

peki bu gibi yüksek sesli telefonlarla, e398'i kıyaslama imkanınız oldu mu? birebir...

e398'in durumu nedir? yüksek, düşük, kalite, cızırtı, bass-tizz falan herşeyde...

özellikle 6233'le kıyaslarsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 2 Nisan 2008; 18:59:37 >

• bugün telefon yerde param parça oldu ve kurtaramadım hoparlörler cazur cuzur sessi çatlatarak ses veriyodu müzikte tlefonu topladıktan sonra ve tuş takımının takıldığı sokette ufak bi kırılma olmuş 7,8 tuşları basmıyor telefon mefta oldu arkdaşla buraya kadarmış bilgisayarımda nekadar e398 e ait dosya varsa silmeyi düşünüyorm acayip içim acıdı gerçekten acayip seviyodum bu telefonu müziği açınca millet etrafına toplanıo ne bunun modeli kaç para dediklerinde bi grurlanıyodu insan,değişik bi flash attığım güzel bi tema acayip sevindirirdi,çöktüğünde tel bidaha çalışmıcak die korkmam onu kurtarmam falan çok güzeldi acayip emeğim vardı bu telefnda bunun sayesinde motorola servisinde çalışanlardan daha ii seviyeye geldik eminim herneyse çok güzel bi e398 yaşamıydı bi ufak kardeşi rokr e2 alıcam büyük bir ihtimalle yada ucuza rokr e6 bulursam ilk seçimim olur ne olursa olsun en iyi telefonu herzaman motorola yapıyor ...

• arkadaşlar benim telefon kafayı yedi mesaj yazarken kilitleniyor. garanti süresi de geçti ne yapabilirim sizce? en baştan yazılım mı yüklemeliyim? bir aralar bende rehberleri fln vardı ama kaybettim hepsini bana yardımcı olursanız linkleri ulaştırabilirseniz sevinirim. şimdiden sağolun...
  • dostum bende rehberin hertürlüsü var caner__sen88@hotmail.com ekle istersen adresi gönderiym sana msn den yada pm at
  • satılık alınık herneyse artık e398 arıyorum uygun fiyata istanbul içinde içi açılıp karıştırılmamış olsun ve sorunsuz çalışan bi alet olsun yeter dışındaki herhangi iz çizik falan önemli değil ilgilenenler varsa pm atsın.(yazılım sorunlu hiç açılmayan bir e398 de olablir)
  • arkadaşlar 3 sene sonra tırsaklığımı bırakıp mecburen tel ime flash attım emeği geçen herkese çoook teşekkürler. şu anda i398 yüklü telefonumda. sizce hangi flashı yükleyemeyim. tekrar çok teşekkürler. kalbime inmeden karşınızdayım valla :D
  • sat sen o telefonu bana boşver uğraşma :D
  • hayatta satmam artık o kadar kurtarmışım telefonu :)
  • slm millet ELF Pack bu flash mı niye 398kb dır flash dedinmi ortalama 16mb değilmi
  • birde e398 mod a sitesine benzemiyen siteler varmı yani yeni flash lar atmak için
  • ya bu i398 in ne mesaj bölümü iyi ne de pili iyi dayanıyor :) şöyle mesajların hızlı şekilde yazıldığı pilin iyi dayandığı bir flash var mı öenerebileceğiniz? şimdiden teşekkür ederim...
  • mesaj teslim raporunu nerden iptal ediyoduk yaw çıldırtçak bu
  • sonunda burada yazdığınız bilgiler ışığında telefonuma flash attım.
    son çıkan motohell flashını attım. gayet memmunum. 2 yıldır neden işkence çektim bu kadar diye kendime çok kızıyorum.
    telefonu tam 3 kere kaybettim. 3 ünde de forceboot yöntemiyle açtım. RAMLDR ile birtürlü anlaşamadık.
    telefonu görmedi. gördüğü zamanda bir türlü silemedi telefonu.
    bende forceboot yöntemiyle telefonu kurtardım.
    NOT: telefona dil paketini atarken telefonu kaybettim öyle ki boot menu bile gelmedi.
    son çıkan türkçe dil paketi de sorunlu. türkçe seçiyorsunuz mesaj yazarken türkçe karakterlerde sorun var. klavyenin yarısı türkçe yarısı rusça oluyor.
    mesajlarda itab türkçe özelliği olan iyi bir dil paketi biliyor musunuz. paylaşabilirseniz çok sevinirim.
    hepinize mod yaparken başarılar dilerim.
    bu başlık ta çok yararlı olmuş. emeği geçen herkese ve özellikle bu başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ederim.

• birincil ayarı gelimiş tap yapsan olur düzelir
  • sorunu hallettim teşekkrüler.
    bu arada efl ile ilgili bir yazı hazırladım.
    efl kullanmayı bilmeyenlerin işine yarayacaktır.
    efl kullanmak için son motohell paketinden çıkan alf apps kalsörünün içindeki efl klasörünü aynen transflash karta atın telefondaki.
    sonra telefonu açıp kapatınca telefonun araçlar menüsünde MotoMixer e girin. orada efl dosyalarını göreceksiniz. efl dosyalarına tıklarsanız telefonunuza çeşitli özellikler kazandırmış olursunuz. bunlar aynı bizim bilgisayarda exe dosyalarına benzer. telefonun başlangıcına autorun dosyası atar ve telefon açılınca yüklediğiniz efl applicationları direk çalışır. bunu yapmak için elf ye gelip orta tuşa basıp kur demeniz gerekiyor. dosyaları kurduktan sonra orta tuşa basıp yüklediğiniz uygulamalara bakabilirsiniz. telefonuzu yeniden başlatmayı unutmayın. ayrıca telefona reset atma ikonu var araçlarda onmu kullanırsanız telefonunuzu kolayca yeniden başlatabiilirsiniz.

efl ile yapabilecekleriniz;
    1. AutoLock.elf (otomatik kilit)
    Automatically lock keypad according to display timeout.

2. date.elf (günü ana ekranda gösterir)
    Showing day name on home screen.
    Automatically run on phone starts.

3. Demon.elf
    Application required for running RedMenu.elf.

4. fbrowser.elf (elf dosyalarını çalıştırmak için gerekli program)
    Application required for running other ELF applications.

5. MotoCmd.elf (bluetooth ile dosya transferinize olanak sağlıyor)
    Phone browser that has capability to delete, copy, cut, paste, etc.

6. RedMenu.elf (kırmızı menü, kısaca telefonda aşağıdaki yazan özellikleri yapmanızı sağlıyor)
    Press Red button for about 2 seconds to display usefull features:
    1. Turn Off Phone
    2. Reboot Phone
    3. Switch to Boot Loader
    4. FlashLight ON/OFF
    5. Bluetooth ON/OFF
    6. Java Killer
    7. Opcode
    8. Change RingStyle
    9. Go to Alarm Clock
    10.Go to Time and Date
    11.Change Skin
    12.Change Language/Font

7. RingStyleChanger.elf (zil stili değiştiricisi, # tuşuna 2 saniye basılı tutun çalıştırmak için)
    Press # button for about 2 seconds to change RingStyle.

8. SeemEditor.elf (seem editlemenizi telefondan yapmanıza izin verir)
    Application for seem editing.

9. TalkClock.elf(sağdaki düğmeye basınca biraz basıp bekletince size saati sesli olarak söylüyor)
    Press right SoftKey until you heard the time is spoken.

10.ToneDBKiller.elf (uyarı tonlarını eklemede sorun yaşıyorsanız onu düzeltmek için kullanın)
    Application for deleting MyToneDB and TempToneDB file in a:/mobile/audio/
    Use it if you have problem on adding new alert tones to your phone.
    Don't forget to restart your phone after deleting MyToneDB and TempToneDB file.

ingilizce sorunu olanlar için yanlarına türkçelerini yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troley111 -- 12 Nisan 2008; 23:40:34 >

• 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.