Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (573. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu elf leri hangi klasörün içine atacağız...ayrıca motomixer bastıgım zaman çalışmıyor.nasıl çalışıyor bu program.
    birde bu motohell flashındaki oyunlar bölümündeki itunes çalışmıyor.neden olabilir...yardımlarınızı bekliyorum.......
  • şemsilepervane valla ben de bilirdim sercoların ferdylerin zamanını ama o zaman yememişti flash atmaya :) şimdi garanti dışı olduğundan tel de bozulunca atmak zorunda kaldım. iyi ki de atmışım :)

fortune1905 elfleri çalıştırabilmen için elf klasörünü hafıza kartına atcan. o zmn motomixer de çalışır ;)

itunes bende de çalışmıyor ama bence çokta önemli değil :) multimedyadaki güzel...
  • arkadaşlar türkçe dil paketi yüklemeden once menü daha zengindi font yani yazı karakterlerini seçebiliyodun türkçe yükledinmi msj yazarken rusca harfler çıkıyor sadece gelişmiş tabı seçtinmi yazabiliyosun türkçe seçtinmi rusça yazıyo bide bu elf denen olay menüde belirmiyor en doğrusu bu flash ın bi özelliği yok daha ii bi flash yokmu bundan 2 sene önce attığım revolutiondan bi farkı yokveya ben tam anlıyla kurcalamdım ve biseleri gözden kaçırdım arkadaşlar uygulamalar kısmında ilginç bişeyler yokk eğer bi + sı varsa yazında bizde bilelim baska ilginç güzel bi flash okmu arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yrguner

şemsilepervane valla ben de bilirdim sercoların ferdylerin zamanını ama o zaman yememişti flash atmaya :) şimdi garanti dışı olduğundan tel de bozulunca atmak zorunda kaldım. iyi ki de atmışım :)

fortune1905 elfleri çalıştırabilmen için elf klasörünü hafıza kartına atcan. o zmn motomixer de çalışır ;)

itunes bende de çalışmıyor ama bence çokta önemli değil :) multimedyadaki güzel...

elf nasıl yapılıyor bizim zamanımızda yoktu hala telle uğraşıyorum bakalım kurtulacakmı
  • valla bende yeni gördüm bu elf olayını ama çok bi atraksiyon yok aslında ben 2 tane elf kullanıyorum. çok basit kullanılışı. flashta motomixer olunca hafıza kartına atıcaksın elf dosyalarını çalıştırcak. motomixersiz olmuyor sanırım...
  • bu linki inceledim... ve emeğe saygı gerçekten bitmiş...
    sercan dostumun hazırladığı rehberden ismi silinmiş ve yeniden upload edilmiş... yazık...

quote:

Orjinalden alıntı: yrguner

arkadaşım ben de yeni başladım flash işine bugün motohell flash attım telefonuma gayet güzel çalışıyor beğendim baya.

ama telefonunda daha hiç bir yenilik yapmadıysan bu linkteki i398 yapma rehberini oku. daha sonra yeni flashları(monster pack) nasıl atacağında belirtilmiş en sonda. benim tavsiyem motohell monster pack. ama daha pil ömrünü kontrol etmedim ondan kesin bir şey söyliyemiyeceğim :)

buyur link aradaki boşluğu birleştir

http://rapid share.com/files/15860242/E398_Modifiye.rar

• arkadaşlar yeniden bi e398 aldım 373lemek sorun diil fakat yeni cıkan flashlardan en stabil hangisi(link varsa lütfen) ve halen MFF ilemi atılıyor....

edit: dil yaması sorunu olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 23 Nisan 2008; 17:10:18 >
  • oo ferdy abi hoşgeldin yeniden. ben de bugün attım motohell flashını.gayet güzel. özellikler skinler. zaten diğer özellikler her flashta hemen hemen aynı. e398mod da var. MFF ile .shx uzantılıları atıyorduk ya şimdi .SBF uzantılılarda gelmiş. onları da RSD lite diye bi program var o da e398mod.com da var onla atıyoruz. bende yaklaşık 1.5 yıl sonra attım yeni flash. elf diye bişeyler getirmişler küçük uygulamalar onlarda gayet güzel.

ben bu elfte red menü yü bi türlü yapamadım. yani tamam yüklenmişler kısmında görüyorum da kırmızı düğmeye 2 sn basılı tutunca bu menünün çıkması lazım ama neden olmuyo? bilen var mı beyler
  • beyler benim motomixser açılmıyor veya ben açamıyorum bu sorunu çözecek biri varmı varsa bi anlatsa memnun olurum
  • beyler birde flash atarken flash flashback programını kulanın kulanımı da basit aslında pek fark etmiyor ama ben yine söyliyeyim dedim bilmeyenler için
  • rokr e2 lerde rds lite ile atılıyor....
    o zaman o hazır pc de kurulu:D
    ayrıca bi driver istiyormu MFF ninki oluyormu?

quote:

Orjinalden alıntı: Adembirdir

oo ferdy abi hoşgeldin yeniden. ben de bugün attım motohell flashını.gayet güzel. özellikler skinler. zaten diğer özellikler her flashta hemen hemen aynı. e398mod da var. MFF ile .shx uzantılıları atıyorduk ya şimdi .SBF uzantılılarda gelmiş. onları da RSD lite diye bi program var o da e398mod.com da var onla atıyoruz. bende yaklaşık 1.5 yıl sonra attım yeni flash. elf diye bişeyler getirmişler küçük uygulamalar onlarda gayet güzel.

ben bu elfte red menü yü bi türlü yapamadım. yani tamam yüklenmişler kısmında görüyorum da kırmızı düğmeye 2 sn basılı tutunca bu menünün çıkması lazım ama neden olmuyo? bilen var mı beyler

• yok abi istemiyor ayrıca bi driver. bide ben rsd lite ile attım e398 ime :D
    yalnız attıktan sonra bitiyor da programda durum kısmında "in progress" yazıyor o anda bilgisayar yeni bi donanım buluyor falan otomatik yüklüyorsun onlar da bitince .program da bitti diyor :D
  • onu bir defa ister sonrasında istememesi lazım...
    birde bana iyi bi flash linki verde bi deniyim... bende media center var hala:d

quote:

Orjinalden alıntı: Adembirdir

yok abi istemiyor ayrıca bi driver. bide ben rsd lite ile attım e398 ime :D
    yalnız attıktan sonra bitiyor da programda durum kısmında "in progress" yazıyor o anda bilgisayar yeni bi donanım buluyor falan otomatik yüklüyorsun onlar da bitince .program da bitti diyor :D
  • http://www.e398mod.com/content/view/533/30/

işte abi dehşetül vahşet bişe ama bikaç sıkıntısı var. mesela kopyala seçeneği yok onu da elf dosyalarıyla hallediyorsun ama :S bide ring style ı değiştirince üstteki simge aynı kalabiliyo yani titreşimde seslide falan simge değişmeyebiliyo :D
  • flashın hangisi abi? ne yüklü şu anda?
    quote:

Orjinalden alıntı: dogubey84

beyler benim motomixser açılmıyor veya ben açamıyorum bu sorunu çözecek biri varmı varsa bi anlatsa memnun olurum
  • arkadaşlar özledim sizi ya nokia E50 aldım bizim forumda e50 başlığı altında kimse sizin gibi değil :D en kısa zamanda bi e398 daha elime geçrimek istiorm onunla uğraşmak müzik dinlemek ayrı bi zevkti
  • flasım motohell senin moto mixserin çalışyormu ben bir yerde yanlış birşeyler yapıorum ama ne
  • dogubey kardeşim telefonun hafıza kartı bölümüne elf klasörünü attın deme? bir de o klasörün içinde fbrowser olması lazım.

adembirdir redmenüyü çalıştıramadın mı hala? eğer çalışmıyorsa bende olan bir şeyi söyleyeyim belki sende de aynı sorun vardır. elf klasörünün içinde AUTO var ya onu not defteri ile çalıştır. orda telefon açıldığı an otomatik yüklenen elflerin listesi olacak. eğer o elflerden birinin dosyasını sildiysen hiç bir elf çalışmıyor sonra. ben mesela date.elf dosyasını silmiştim çalışmamıştı sonra hiç bir elf. AUTO dosyasını düzeltince çalıştı hepsi.

ferdy o rehberin linkini ben koydum ama yükleyen ben değilim. nette rehber arayınca tek sağlam link onu bulmuştum onun için paylaşayım dedim. ondan umarım beni yanlış anlamamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrguner -- 28 Nisan 2008; 16:46:20 >
  • redmenüyü çalıştırdım yrguner sağolasın. ben önce elf aps klasörünü atmıştım karta meğer onun içinde bide elf klasörü varmış sadece onu atacakmışız :D şimdi kırmızı tuşa 1 sn kadar basınca çıkıyo red menü. güzel olmuş
  • arkadaşlar telefon ne BOOT LOADER ile açılıyo nede başka türlü. yani boot loader ekranı gitti. ramldr programı ile kurtarmayı deniyeceğim ama elimde orjinal 32 mb lık yedek aldığım dosya yok. bana yardımcı olurmusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.