Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makul fiyata yazılım sorunluda olablir e398 alırım
  • realdjferdy@hotmail.com

ekle dostum elimde var yazılım sorunlu....

quote:

Orjinalden alıntı: _CANER_

makul fiyata yazılım sorunluda olablir e398 alırım
  • benim galiba işletim sistemi çöktü açılırken fts yazıyo turuncu bi ekran yazılar çıkıyo telefon açılmıyo
  • hepinize merhabalar,bana e 398 kasa ve pil lazım ,nereden alabilirim?
  • arkadaşım FTS benim telefonda da olmuştı ama benim ekrn sarı ydı tam olark nası l düzeldi hatırlamıyorum ama hatırlıyınca söylerim birde bunu hatırlatayım mühendislik ayarları var ora girebilirsen tabi giremesin giresen field test status yani (fts) var onu kapat hatta ordaki tüm ayaları kapat
  • FTS çıkmak için bazı tuşlar vardı tam hatırlamıyorum tahminen menü ve tamam tuşuna bas olmasa menü ve çıkma tuşuna bas olmasa menü ve kapama tuşuna bas olmasa menü ve arama tuşlarına bas bu tuşlara bas büyük ihtimal bunlardan bir tanesidir yine olmsa bir cevap yazarsın ok
  • beyler herkese merhaba bizim emektarın pil zayıf uyaısınsnın seseini nasıl değiştiririz bilen var mı?
  • arkadaşlar benim telefon şarj alırken ısınıyor vede şarjı hemen bitiyor heralde telefon ölüyör burda tamirciside yok kimse yapamıyor sizce bu sorunu nasıl halledecem
  • selamun aleyküm herkese.nasılsınız iyisiniz insallah? beni bilenler bilir bi zamanlar kullandığım ölü e398i 20 ytlye aldığım bi hurda ile birlestirdim ve yeni bi telefon cıktı ortaya :D artık buralara takılmaya kaldığım yerden devam edecem inşallah.
    bu arada ferdycim nasılsın kardeşim Allah iyilik versin... bu rokr e2 kaç lira e398le farkları neler elf olayı var mı farklı mı özelliklerinden bahsetsen de hepimiz faydalansak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmmr -- 3 Temmuz 2008; 22:10:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: savassim

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardım bekliyorum sizlerden e398 im var mp3 leri dinliyemiyordum bende fabrika ayarlarına geri döndüm daha sonra tel açılmamaya başladı daha doğrusu açılıyo ama siyah bir ekran çıkıyo ekranın sol üst köşesinde ( no sign ) gibi birşey yazıyo birde sağ üst köşesinde pil ile ses simgelerini gösteriyo başka birşey görünmüyo neden olabilir acaba söleyebilirmisiniz ve çözümü nedir acil yardım bekliyorum sizlerden ok .Görüşmak üzere hoşçakalın.

kardeş tek cozum yazılım atman yazılımsal hata var telefonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

beyler herkese merhaba bizim emektarın pil zayıf uyaısınsnın seseini nasıl değiştiririz bilen var mı?

yeni yazılımlarda bu ses yok kardes ....

quote:

Orjinalden alıntı: dogubey84

arkadaşlar benim telefon şarj alırken ısınıyor vede şarjı hemen bitiyor heralde telefon ölüyör burda tamirciside yok kimse yapamıyor sizce bu sorunu nasıl halledecem

kardeşim başka batarya dene olmadı başka şarj aleti dene eğer yine olmazsa bil ki bi kısa devre var cihazda o yüzden bataryayı fazla yiyor. sıvı teması olmuş olabilir o yüzden kısadevre olmuş olabilir..

• ooo hoşgeldin drmmr yoktun uzun zmandır
  • 2 sene oldu belki de :) ama unutmamısım isin güzeli bi tekrar attım hepsi aklımda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmmr

2 sene oldu belki de :) ama unutmamısım isin güzeli bi tekrar attım hepsi aklımda :)

bnde baya kullandım teli ama artk satıyorum...
  • beyler e398 imi satıyorum
    sıfır almıştım faturası hala bende ama garantisi bitti
    telefonum çok temizdir ve her şeyiyle orjinaldir.
    telefonumu size modlu halde vereceğim
    ilgilenenler pm atarak irtibata geçebilir.
    telefon servis yüzü görmemiştir.

cihazla beraber orjinal şarj aleti, 64mb transflash hafıza kartı, usb kablosu, orjinal kulaklık, kullanım kılavuzu, yazılım cd'si ve bilimum mod ve driver içeren kendi yaptığım cd yi vericem.
  • hehe ne günlerdi yaw 3 sene önce
  • way be e398 olayını özlemişim ..
    telefonum çökük durudaydı kurtardım müzik açtım bass efekti felan ah ah eskiden ne de çok uğraştımdı
    beyler aranızda hiç tuş takımı çalışmama gibi bir sorun yaşayan oldu muydu :)
    simpin bile giremiyorum ya :D
  • e398 için radyolu kulaklık var isteyene 40 ytl
  • telefonuma ne olduysa tuş takımı çalışmıyor.
    kırmızı tuş ile telefon start alıyor.
    pin ekranı geliyor.pin kod giremiyorum.kırmızı tuş ile normal kapanıyor.
    sadece kırmızı tuş çalışıyor.
    telefonun pin giriş sorgulamasını iptal ettiğimde telefon ana ekranda sadece kırmızı tuş düzgün çalışıyor.
    joystik tuş sağ-sol-yukarı tuşları ıle sadece telefon rehberine giriş yapıyor,burdan sonrada bir hareket olmuyor.
    yine satbil çalışan tek tuş kırmızı tuş.
    unimoto ile klevye tuşlarını pc ile kumanada ettiğimde sorun yok .
    tüm menülerde düzgün geziyorum.
    tel kapalı iken boot ekranına geçmeye çalıştığımda * ve # tuşları çalışmadığından telefon normal start alıyor.
    flash&bucap ile başka bir flash attım yine aynı sorunlar devam ediyor.
    bu sorunu nasıl halledebilirim.bir fikri olan varmı?
  • İiyi günler arkadas bende e398 var fakat bu motorola modlamalarına cok yabancıyım daha önce hiç kullanmadım sesi için almıştım bu telefonu. Ben bu modlama işlerine yabancı biri değilim ama motoroladan anlamıyorum ben Sony Ericsson cuyum bana bu işlerde yardımcı olabilir misiniz acaba sadece programalrı ve acıklamayrı söylesenir yeterli benim için. benwww.mobil-forum.com da Sony Ericsson Bölümünde Süper modum adım Gürkan. Şimdiden Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 31 Temmuz 2008; 19:08:27 >
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.