ADDR03FD0000AD JUMP03FD0010AE ACKJUMP,03FD0010 10 telefonu bu durumda olanlar arkadaşlar moto repairı deneyin formun gerideki sayfalarında linki vardı link ölmediyse ama dikkatli kullanın çünki benimde öyle olud moto repiarı kullandım ama yanlış kulndım programın bir yerinde yıldız ve kareye basıp okey demeniz gerekiyor sonra program tamir ediyor ama ben bu işi sonradan ögrendim benim tel öyle kaldı attımbir köşeye bekliyor hala öyle şimdi yeni br tane aldım yinede öyle telleri tamir eden varsa banada yardımcı olsun
ARKADAŞLAR E 398 telefonumu yaklaşık 3,5 senedir kullanıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamamıştım ama galiba artık ayrılacağız çünkü zil sesi çıkmıyor mesaj gelince çalıyor ama birisi beni aradığında ses çıkmıyor galiba artık buraya kadar
Benimde hafıza kartıyla ilgili bi problemim var. Geçen gün 4gb transflash kart aldım (telefonun kutusundan çıkan 64mb'lik kartın aynısı) fakat telefon kartı görmüyor. E398'lerin 1gb transflash desteklediğini biliyorum. Acaba benim 4gb kart mı bozuk yoksa e398 4gb desteklemiyor mu?
Soru biraz acil yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
1 GB olarak görmesi lazım. benim telefonda 2GB hafıza kartı var ama 1 GB'lık kısmını formatladı. yani kapasite 1 GB gözüküyor
e 398 1 gb hafıza kartını destekliyor
sağolun beyler
java oyunlarını yükleyemıyodmdaa
iyi forumlar sercan abi sen bi ara Türkçe corolet yapmışta upload etmiştin onu tekrar upload etme şansın var mı abi dierinin link ölmüşte saol şimdiden
ya arkadaş kimse yokmu nedense kimse sorulara cevab bile tenezzülünde bulunmayı bırak dönüp bakan bile yok sanki yardım etseniz canınız cıkar
yazıklar olsun hiç kimse yardım için bir çaba bile sarf etmeyi bırakın okuyan bile yok herhalde bu formda mı bitti yoksa hayret nerde o e398 meraklılara nerde o efsaneler
slm millet geçen gün 2. el e398 aldım ama çocuk sonyi çok sevio olacakki programlar hep o yönde olmuş şimdi ben telefonu fabrika ayarlarına çevirmek istiyorum bana yardımcı olucak biri varmıdır acaba...
Hala orjinal yazılımla kullanan kaldıysa buraya firmware ve flex isimlerini yazarmısınız ? Orjinal yazılımı bulmam için gerekli.
E398'i olupta modlamamak imkansız ama genede şansımızı deneyelim.
Ben modsuz kullanıyorum çift hoparlörüyle arkadaşlara hava atmak yeterli benim için video çekmeye filan gerek yok...Birara modlamıştım hatta 30'lu sayfalarda mesajlarım var modladıktan sonra sabah alarm çalmamıştı bende geri 59r'ye döndüm birdaha modlamadım...Benim joystick tuşu bazen yukarı ittiğimde algılamıyor dört yıldır kullanıyorum galiba değişeceğim artık sıkıldım...
Flex SE7317AXXQ7072 Frimware R372_G_0E.20.59R
Türkiye'de satılan E398 kutudan aşağıdaki yazılımla mı çıkıyor ?
Flex: SE7317AXXQ7072 Fw : R372_G_0E.20.59R
Flex isminde Türkiye'ye ait olduğuna dair bi kod göremedim.
sonunda bende telimi i398e çevirdim süper oldu valla:) yanlız şu itunes nasıl çalışır ben beceremedim sanırım
arkadaşlar bana vista uyumlu moto repair programı lazım benim biligisayarda olmadı zannedersem vista için ayrca lazım
quote:
Orjinalden alıntı: drmmr
2 sene oldu belki de :) ama unutmamısım isin güzeli bi tekrar attım hepsi aklımda :)
bnde baya kullandım teli ama artk satıyorum...
Merhaba doktor.ben ramasan.eskilerden.tanırsın sen beni....forum baya ilerlemiş.güzel şeyler var.bu telefonun hala yok olup gitmemesine çok şaşıyorum.hala daha ugraşanlar var.eski dostlarıda görmek güzel.hala daha bir çok sitede yeni flashları yapılıyor.çok güzel telefonmuş ama bne bıraktım.nokia n serisi telefonlara başladım.ama 398 ilk göz ağrımdır..herkese kolay gelsin..
daha kullanan var mı bu telefonu
Olmazmı, şu ana kadar kullanıpta en çok memnun kaldığım telefon.
Elimde i398 yazılım yüklenmiş, sıfır E398 var. Arasıra kullanıyorum