Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfırlanmış olmasın E398?.. Sene başında birakç yerde bulunmuştu sıfırı, Vestel bayilerinde falan çıkmıştı...
  • kardeşler hala telefonu olup da çalıştıramayan varsa yardımcı olmaya çalışırım :) benimki de bozuldu ve uzun uğraşlar sonucu geri döndü çok şükür. ümidimi kesmiştim ama düzeldi.
  • Switching to flash mode
    ADDR03FD0000AD
    JUMP03FD0010AE
    ACKJUMP,03FD0010
    10
    soronu bu şekilde olan arkadaşlar benimde aynı şekilde iki tane e398 im vardı neyseki birini orjinal flaşı vardı onu hallettim yani orjinali var ise onu yüklerseniz sorunuz kalmaz diğerine uğraşıyorum öbürünün orjinal bakup dosyası eğer onuda acarsa oda tamamdır umarum ki olur
  • elinde temiz veya sıfırlanmş varsa alabilirim?hep e398 im olsn istedm:)
  • cagatayucuzal kardeş piyasada 60 tl civarlarında telefonlar var ve temiz olanlar da ver içlerinde. istersen yardımcı olabilirim
  • hurda e398 yazlılm sorunu yada e398 olan war sa pm atsin sewinirim ALİNİK E398 ARANİYORRRRRR
  • gittigidiyorda bitane vardı alacaksan bibak
  • saol baktin ama satilmiş galiba o yok
  • forumda e398 çiler kalmadi galiba
  • arkadaslar ben 4 sene dir kullanıyorum E 398 İ 1 kez joystick kısmı 2 kez sarj soketi bozuldu ama yinede seviyorum telefonumu. Orjinal kasa+joystick parcası bana ne kadara patlar
  • üff ya şuraya bak... bi ara benim tel di e398.. 10 numara teldi ama işte bi süre sonra yeniliklere açılmak gerektiği için satmak zorunda kalmıştımm..
  • ??????????
  • motomurat:::::::::::
    kardeş ben o rehberi drmmr le yapmıştım heralde ama bende yok rehber. belki ferdy abi de vardır ona da bir pm at istersen.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 8 Şubat 2009; 19:23:34 >
  • hangi rehber lazımdı size acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pervanea

hangi rehber lazımdı size acaba?

bahsettiğim rehberin içinde 59r ve 42r li flaslar vardı.ilk cıkan rehberlerle denemelerimde 2 kez telefonum kullanılamaz hale gelip servis değiştirmişti.bana verilen 3. e398.çünkü ilk cıkan 12 pre li ..... vs biraz karışıktı fakat bu bahsettiğim rehberin içindeki 59r li sw yi tele atıyorsun daha sonra üzerine direk 42r li (birkaç tane vardı içnde)sw yi atıyorsun iş bitiyor.yani yardımcı flash vs.. teli cıkar tak yoktu

• arkadaşlar i398 e çevirdim bi müttet sonra ses bi gelip bi gitmeye başladı bunun bi çözümü varmıdır bu problemi yaşayan varmı aranızda
  • oo kardeş o rehberi bilmiyorum ben. ayrıca ben de geç olsa da bu modlama işine giriştim ve hemen bozdum teli :) sonra yaptım ve sattım daha yenisini aldım. sonra onu da modladım. her şey güzel gidiyordu ama en son flash atışımda (sbf formatlı son çıkan flashlardan atıyordum) bağlantı koptu ve ne yaptıysam düzeltemedim. ne ramldr, ne backup, ne de repstudio fayda etmedi. pc görüyor teli ama yapamıyorum. uğraiıyorum ama yok :) bende ilk çıkan ''Sercan'ın rehberi'' isimli rehber var sadece. yardım edebilecek olan var mı acaba bana aynı sorunu yaşayan falan oldu mu sonra düzeltebilen
  • çok şükür düzelttim sonunda :) forceboot yöntemiyle düzelttim teli şimdi çalışıyor. öldü demiştim ama çalıştı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pervanea

kardeşler hala telefonu olup da çalıştıramayan varsa yardımcı olmaya çalışırım :) benimki de bozuldu ve uzun uğraşlar sonucu geri döndü çok şükür. ümidimi kesmiştim ama düzeldi.

bendede aynı sorun oldu. ramrdl de aynı seyler cıkıyordu normalde yapamadıgım "force boot" yontemi şe yaradı ve tlf nu tekrara hayata dndürdüm. bi dene istersen..
  • evet kardeş yaptım oldu zaten bi alt mesajda da demiştim ben de aynen öyle yaptım çalıştı. :)
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.