Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O bakır uçlara bende baktım ama çözemedim hangisidir. Bu arada kasayı değiştirirken vidalardan birinin yalama olduğunu farketmemişim. Şimdi yalama vidayı çıkarmakla uğraşıyorum. Bu konuda da fikrin varsa rica edeyim.
  • Devrelere temas eden iki adet uç olması gerekiyor. (Belli bir 'şey'. Elektronik devrenin üzerinde temas edeceği yer çok aleni. iki adet sarı (kare) simge) Kırılmış ise eğer lehim cihazı ile tamir edebilirsin. Zaten işin mantığı bakır plakanın devrelere temas etmesi.. Tabii anten için uygun olan bölüme..

Yalama olan bir vidayı sökmek için, telefon tornavida takımı yoksa eğer ''bu tornavidanın uçları yıldız gibi değil telefon vidaları sökmek için'' sökmek istediğin vidaya uygun olan tornavidanın 'Bir' büyüğü ile ilk önce sıkırak-sonradan bastırarak sökmeni öneririm ...Yani tornavidanın ucu sökmek istediğin vidanın içine 'zor' olarak oturması gerekiyor.. Yalama olmuş vidayı sökmenin en yolu bu gibi veya ben bu şekilde yapıyorum.

• Teşekkürler kardeşim.
  • heartless... Ne demek. Senin yaptıklarının yanında lafı bile edilmez. (İnşallah sorunu çözersin. El Fuego'nun sözleri.. 'Bu topic yakında hortlar. Demedi demeyin' Çok doğru söylemiş

heartless.. Unutmadan. Vidayı sökerken fazla bastırma yuvası kırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 19 Mart 2009; 13:37:22 >
  • selamlar.heartless kardes bu beyaz kasayı nereden aldın soylersen bızde yararlanalım. birde nekadara patladı sadece kasa?
  • maşaallah forum canlandı ya
  • Arkadaşlar kasa beyaz değil aslında,gri ve yan sanayi. Ankara Necatibey balıkçıoğlu han'dan 5 liraya aldım. 7 lira diyecekler, 5'e anlaşın.

E398'ini açmaktan korkmayan deneyimli bi arkadaş varsa, speaker ve mainboardun birleştiği yerin üstten ve birleşim yerleri yandan fotosunu çekip buraya ekleyebilir mi ? Bana çok lazım.

Forum canlanacak tabiki. Hele bi şu problemlerimiz giderilsin, data kablosu bulalım. E398 yaşayan efsane olduğu için aldım,uğraşıyorum.

Nirvana - Rape me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 19 Mart 2009; 16:07:05 >
  • ankarada ters kaldı sımdı bı sıtede var 24 tl ye beyaz yanları turuncu sanırım orjınal kapak ordan bı bakıcam.
  • Nerede ?
  • ceptopc galıba sıte
  • http://www.ceptopc.com/pinfo.asp?pid=1113

Çok para... Bulunmuyor diye bu kadar istiyorlar Bu telefon için değer fakat ürünün orjinal olması gerekir. Telefon aksesuarları satan dükkanlara baktım. Telefon kasa-kapaklarının orjinal ile yan sanayi arasında pek bir fark yok gibi.. Tabii bu diğer modeller için. Motorola için henüz kasa-kapak bulamadım Ah..ah Örnek; l7-e2-l9-e6..

İnceleyip almak en güzeli..
  • ordan almayı dusunuyorumda sıte ne kadar guvenılır o aklımda soru ısaretı bıraktı.daha once alıs verıs yaptıgım sıteler hep bılındık sıtelerdı.
  • Bilmiyorum, Ebay'den oem yani orjinal kasa getirtmekte aynı para bence EBAY güvenilir satıcılarından alışveriş yapman daha mantıklı.

Ayrıca o sitede kasa'nın orjinal olduğuna dair bir bilgi göremedim. Olmadı önce 5 liraya yan sanayi kasa alıp, sökme takma işlerine alıştır kendini bilmiyorsan tabi.
  • takma sokme sorun deıl sımdıye kadar baya telefon soktum taktım.sole ınternet ortamı deılde bı esnafdan falan alsam . bu cıvardakı telefoncularda bakınıyım bıraz.
  • Birşeyler bulursan bana da haber ver kardeşim, olur mu ?

Ön kasa'nın kenarlarındaki metal klipsler anten görevi görüyor ama boardda nereye bağlandığından emin değilim. Büyük ihtimalle inanki'nin bahsettiği kare şeklindeki bölgelerdir. Açık alanda genelde full çeken telefon evde zor şebeke buluyor. Yalama vida da biraz uğraştırdı ama onu hallettik. Bu arada çakma kasa'nın özellikle orta kısmı bi o yana bi bu yana dans ediyor. Arka kapak ile hafiften japonlamak farz oldu. Çakma pil ise fena değil, terbiye ediyorum şu an için 2 gün gidiyor.

Hala data kablosu ve hafıza kartı arıyorum. Nerede e398 kardeşliği ?
  • heartless bende e398 için orjinal data kablosu var istersen sana verebilirim.
  • bende bi e398 bulursam şu e398 kardeşliğini öldürmeden devam ettirmek için uğrajcam ama yok yok yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Birşeyler bulursan bana da haber ver kardeşim, olur mu ?

Ön kasa'nın kenarlarındaki metal klipsler anten görevi görüyor ama boardda nereye bağlandığından emin değilim. Büyük ihtimalle inanki'nin bahsettiği kare şeklindeki bölgelerdir. Açık alanda genelde full çeken telefon evde zor şebeke buluyor. Yalama vida da biraz uğraştırdı ama onu hallettik. Bu arada çakma kasa'nın özellikle orta kısmı bi o yana bi bu yana dans ediyor. Arka kapak ile hafiften japonlamak farz oldu. Çakma pil ise fena değil, terbiye ediyorum şu an için 2 gün gidiyor.

Hala data kablosu ve hafıza kartı arıyorum. Nerede e398 kardeşliği ?

heartless.. Anten görevi gören nesneyi boardda lehim ile değil sadece temas ettirmen gerekir. Anten görevi yapan bakır levhanın uçları kırılmışsa eğer ki sanırım kırılmış, ince bir bakır vs. yardımı ile lehim kullanarak kırık uçları uzatıp devrelere temas ettirip şebeke çekim gücünü denemeni tavsiye ederim..

Yanlış anlamış olabilirim..? Fakat burada herhangi bir örnek telefona ihtiyaç yok gibi.

İnan ki: İlave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 22 Mart 2009; 13:59:49 >

• @Hassick_There,

pm yolladım kardeşim. Ankarada ve kadıköyde bakmadığım yer kalmadı bulamadım malesef. Kablosu olmadan e398 modlamadan hiçbirşey.

@inanki,

Bakır levhalar duruyor. Bugün birşeyler yaptım ama fayda etmedi sanırım boardda sorun var ama genede denemeye devam edeceğim. Zaten kablom olsa yazılımsal olarakda sinyal gücünü seem ile arttırmanın yolu var.

Edit : Sağolsun Hassick_There kardeşimiz orjinal e398 kablosunu hediye etti bugün. Forum kardeşliği budur.

Edit2 : Sağolsun ferrarix kardeşimde Maltadan 9/10 kozmetikte full rokr e1 kasası ve 2 tane sıfır orjinal pil gönderiyor.

Edit3 : R373 yaptım şu anda MotoHell mp ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 22 Mart 2009; 22:57:18 >
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.