Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahane bı flash yanı tek tavsıyemdır motohell...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 7 Nisan 2009; 23:28:40 >
  • Slm e398'ci arkadaşlar

Bende de bir e398 var 2004 yılında sıfır almıştım ve halen kullanıyorum.Şimdiye kadar hiç bir şeyini değiştirmedim tamire flnda hiç gitmedi.
    Bi değişiklik yapsam neler yapabilirm yada hiç bulaşmıyayım mı?:D

Fiyat olarak piyasası ne acaba telin zamanında iyi paraydi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk14

bugun telefoncuda başka bı ış için bulunmuştum ama vitrinde derınlıklerde bırden dıkkatımı cekti bu kasa ve hemen aldım renk olarak baya dıkkatımı çekti.

Cenk, 398'in çok tatlı olmuş, beğendim. Benim kargo hala ulaşmadı malta'dan :( Bi ulaşsın gerçek bi E398@E1 sahibi olacağım.

@Ceyhun,

Merhaba, foruma hoşgeldin.

E398 geliştirilmeye çok müsait bi telefon. Birçok şey yapabilirsin. Şimdi listelemeye kalksak dolu dolu 2 sayfa çıkar. Öncelikle yapacağın şey R372 yazılımlı e398'i 42R_For_all isimli yazılımla flashlayıp E1'e çevirmek olacak. Sonra istediğin E398 Bootloader 07.D0 uyumlu monster pack'i flash & backup programıyla flashla. Tavsiyem Motohell mp'si.www.e398mod.com sayfasında ihtiyacın olan herşey mevcut. Takıldığın, yardım gereken bi konu olursa da buradayız.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 9 Nisan 2009; 14:41:55 >

• Öncelikle hoş buldum...

Biraz araştırma yapıp deniycem tabii sizlerden yardım alarak.Şu an data kablosu yanımda değil sanırım bluetooht ile de olmaz...
  • saol heartless.bıde yanda motorola yazsa 10 numara olucak orjınal kapaktakını takmayı denedım ama oturmadı tam.şimdi bı e398 daha gelıcek sıfırdan farksız ondada yazılım sorunu var sanırım duzeltmeye calısıcam.
  • Bir adet Motorola e398 almak istiyorum satmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Sorunu olmaması, şarz aleti , data kablosu olması tercihimdir...
  • resımde gordugun kırmızı e398 i satıyorum motohell flash ı yuklu orjınal kapagı duruyor.yanında orjınal şarj cıhazı, yan sanayi şarj cihazı, orjinal data kablosu ve 512 hafıza kartı mevcut.bir teklıf ver?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 11 Nisan 2009; 21:46:30 >
  • Herkese selamlar.
    benim bir takım sorularım var.eksiksiz oalrak yardım etmesenizde cevap verseniz iyi olur.
    hafıza kartındaki mp3 leri aramada calması olarak ayarlanması mümkün olan bir flash oldumu.vede kurduğum alarmalar bazen calmıyor neden olabilir.bazen işliyor bazen işlemiyor gibi bir durum var.
    vede elimde sadece boardı olan bir e398 im var ona kasa alacağım ancak full paket dedikleri kasalarda bile joystik tuşu yok sadece 123456789 tuşları olan kısmı geliyor joystik tuşu yok artık kürdanmı tkacaz napcaz . bana yol gösterirseniz sevinirim.internet daha iyi olur cünkü istanbul ankara gibi bir yerde değilim bir tuş içinde yollara cıkılmaz.vede vidalarıda yok bu kasa takımlarının onlar nereden bulunacak.bir türlü bulamadım yani.şimdiden herkese tesekkür ederim.saygılar.
  • arkadaşlar bende ki E398 her pil söküp takmada saat ve tarih soruyor içnde pil görmüştüm acaba onla mı alakalı yani o pil mi bitti acaba
  • aynen öyle tuş takımının altında bulunan pil bittiğinde yada bacağı koptu felan saat gider.tıpkı pc deki bios pili gibi.yalnız kimsemi yok konuyla ilgili birşey yazsın bana.gercekten üzülüyorum bu forumda hiç cevap alamıyorum.tek cevabı olamayan actığım konuda vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan4848

arkadaşlar bende ki E398 her pil söküp takmada saat ve tarih soruyor içnde pil görmüştüm acaba onla mı alakalı yani o pil mi bitti acaba
  • henuz hafıza kartındakı muzık dosyalarını zil sesi yapan bi flash surumu çıkmadı.alarmın neden bi çalıp bi çalmadığı konusunda ıse bı fıkrım yok ancak yenı flash yuklersen duzelır.kasa olayına gelince oturdugun yer nere olursa olsun ayrıntılı teknık servisi olan bır telefoncuya ayda 1 kez sirkeci veya benzer yerden yedek parçacı gelıyor(bızım boluda telefoncu dukkanı var ordan bılıyorum) onlara siparış verebilirsın vida ve joystick'i, vida olarak t5 vidaların bır çoğu e398 e uyuyor uygun uzunlukda olduktan sonra.
    Kolay Gelsin
  • şimdi değişik bir soru soracağım arkadaslar.
    Monster packs bölümünden flashlara bakıyorum.
    shx uzantılı zip içinde dosya olanları sorunsuz yukleyip kullanıyorum ancak bazı flash ların içinde ıvır zıvır var onları eklemeyi bilmiyorum.shx dosyasını sadece yükleidğim andada telefon abuk subuk calısıyor işte donmalar felan oluyor.nedir bu eklentiler neden shx doyasının içerisinde oalrak sunmuyorlarda beni düşündürüyorlar nasıl yapacağım diye.bilgi verirmisiniz.
  • Çoğu monster pack içerisinde Elf programlarıyla geliyor, flash attıktan sonra mp'nin açıklamasına göre elf dosyalarını telefon ya da hafıza kartındaki gerekli klasöre kopyalaman gerekir.

Birde patch'lerin undo(geri dönüş) dosyaları olabilir, bunlarda CG1 firmware'e uygulanmış bazı patchleri istersen kaldırmak için.
  • arkadaşlar elimde sorunlu ful e398 kutusu dahil herşeyi var...
    yazılım sırasında çökmüştü, artık e398 i bıraktığımdan kurtarmayada çalışmadım... kapağı metalik gridir. temiz cihaz... sadece kapak için söktüğümü hatırlıyorum...

almak isteyenler realdjferdy@hotmail.com dan ulaşabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 17 Nisan 2009; 13:44:56 >
  • tam oalrak hangi programla nasıl ekelyeceğimi anlatırmısın ??
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Çoğu monster pack içerisinde Elf programlarıyla geliyor, flash attıktan sonra mp'nin açıklamasına göre elf dosyalarını telefon ya da hafıza kartındaki gerekli klasöre kopyalaman gerekir.

Birde patch'lerin undo(geri dönüş) dosyaları olabilir, bunlarda CG1 firmware'e uygulanmış bazı patchleri istersen kaldırmak için.
  • bir e398 gecti elime.daha yazılım görmemiş orjinal.modlamak istiyorum ama usb takınca bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor boot ile acsamda yine aynı şekilde.ben bunu nasıl tanıtacağım?yardı medermisiniz.birde diğer sorduğum soruyada cevap verirseniz mekbula gecer.
  • E398 i orjınal yazılıma çeviremedım :S hatırlayan varmı?
  • orjinalken aldığın yedeği backup yükle o şekilde oluyor.
    bu arada bana yardı medecek kimse yokmu hala?orjinali geliştirmek istiyorum...usb tanısa...
    quote:

Orjinalden alıntı: cenk14

E398 i orjınal yazılıma çeviremedım :S hatırlayan varmı?
  • arkadaşlar önceki sayfalarda bi msj atmıştım tekrardan yeniliyorum e398 mod işini bırakalı epey zaman oldu ama şu an elimde şarz soketi yüzünden mefta olmuş iki adet e398 var. Isteyen arkadaşlara yedek parça konusunda yardımcı olabilirim (entegre sökemem ama tabla üzerinden ) ilgilenen arkadaşlar bana PM yoluyla ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hat - Trick -- 28 Nisan 2009; 21:02:14 >
  • şimdi farkettim de sadece usb değil hafıza kartınıda görmüyor bu telefon nedendir bunların hepsi?
    vede flash ile ilgilide birşeyler sormuştum halada cevap alamadım.bazı flashların ek dosyaları var bunu nasıl tamamlayacağız yardı medermisiniz?Bir arkadaş hafıza kartına felan gerekli yere kopyalayacaksın dedi diye hatırlıyorum birkaç konu önce ancak adam gibi anlatan göremedim.şansa bırakmak istemiyorum cünkü bir e398 im dosyalar yüzünden işlemcisi gitti.kenarda yatıyor tamirde olmuyor.aynen o eklentileri olan bir flashın sadece shx dosyasını kullanarak flash atmıştım sonra telefon bazen biri beni aradığında donup kalıyordu bende neden yapıyor derken kafayı yedi telefon.şimdi ne flash alıyor ne acılıyor ne bir ses var.
    şimdide önerilen flashlar var denemek istiyorum ama shx dosyalı değil sadece.elf melf dosyaları var.bir yardım edin ya.öldümü e398 kardeşliği?
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.