Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: my moto

arkadaşlar biraz araştırma yapın.kızdım baya bi onun için bir daha kimseye yardımcı olmayı düşünmüyorum.buraya bir daha cevap yazmayacağım.
    quote:

Orjinalden alıntı: faxa1tr

dostum patch nasıl oluyo anlamadım ki pacth yapayım.
    yardımcı olursan sevnirim...

bi de altta bAN koymuşsun.. o bAN bana mı

forumda ara bulabilirsin araştır yazabilirdin... bAN biraz ağır kaçtı... yardımların için tşkrler...
    bu saatten sonra bişey yazmıcağımdan emin olabilirsin
  • arkadaşlar bazı arkadaşlar imzamdaki itunes a resim koyma rehberini sordu pm atarak cd ye yazmıştım o rehberi cd yi buldum ama yeni çıkan mp lerde benim rehbere ihtiyacınız kalmadan itunes programını pc nize kurarak i tunes programıyla parça ekleyin. bu programda parçalara resim ekliyorsunuz ve parçayı bu programla attıgınızda attıgınız resimde o parçayla birlikte tele ekleniyor ve telden i tunes u açtıgınızda eklediğiniz parçada eklediğiniz resim çıkıyor çalarken her parçaya farklı resimler ekliye bilirsiniz hala yapamazsanız rehberi tekrar eklicem eger olmazsa rehberde anlatıldıgı gibi deneyebilirsiniz
  • sonunda kapağı buldum telefon sıfır oldu piyasada çok kalitesiz plastik kapaklar var ama araştırırsanız orjinali gibi üzeri o yumuşak maddeden kaplamalı ve tam oturuyo 30 ytl ye aldım orjinalinin daha ucuzu varmıdır birde orjinal batarya alıcam nereden buluruz.
  • kardeş ben izmirde çankayada orjinal kapagı 20 ytl ye buldum ama cakması 4 ytl idi :D
    quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

sonunda kapağı buldum telefon sıfır oldu piyasada çok kalitesiz plastik kapaklar var ama araştırırsanız orjinali gibi üzeri o yumuşak maddeden kaplamalı ve tam oturuyo 30 ytl ye aldım orjinalinin daha ucuzu varmıdır birde orjinal batarya alıcam nereden buluruz.
  • bana itunes a resim ekleme rehberini atarmısın
  • BEYLER E398 İÇİN ŞU AN EN SAĞLAM FLASH HANGİSİ?
    STABİLİTE VE ÖZELLİK BAKIMINDAN
    BENİM TELDE MOTO LOVERS YÜKLÜ.
  • arkadaşlar e398imi satıyorum,ilgilenenler bana pm atsın detayları aktarıym
  • selam ben Boot_Loader_0823 bunu yükledim bir daha boot loader acılmıyor yardım boot loader degisti ne yapmalıyım tesekkürler acilllllllll yardımmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: eres1975

selam ben Boot_Loader_0823 bunu yükledim bir daha boot loader acılmıyor yardım boot loader degisti ne yapmalıyım tesekkürler acilllllllll yardımmmm

07.d0 bootloaderını flash yükler gibi telefona yükle..
    öncelikle flash atmak için bootloaderın 07.d0 olsun
    ..normal sekılde boot ekranını açabılıyosan,,kabloyu tak dediğim gibi flash yukler gibi yukle....ama normal sekılde boot ekranı da karsına cıkmıyorsa,,bootloader ekranında açmak için de force boot method ile boot ekranını açabilirsin...nette arat nasıl yapılıyor cıkar karsına..
    kolay gelsin
  • arkadaşlar benim boot loader
    cımıyor ramldır yapayım dedim
    su hatayı verdi ne yapmam lazım

ADDR03FD0000AD
    JUMP03FD0010AE
    ERRÇ
  • ama benim 4-5 pinlerler kısa devre yapınca acmıyor boot loader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eres1975 -- 14 Mart 2008; 18:05:31 >
  • kardeş rep studio yu dene sonra tekrardan yukle herşeyi
    quote:

Orjinalden alıntı: eres1975

ama benim 4-5 pinlerler kısa devre yapınca acmıyor boot loader
  • tekrar tan bir baska flash yükle düzelir arkadasım bende de aynısı oldu ben ben bir baska flash attım düzelti sende
    öyle yap düzelir.
  • Switching to flash mode
    ADDR03FD0000AD
    JUMP03FD0010AE
    ERRÇ bu

bu nedemek neden error diyor bir yardımmmmmmmm serco kardeş bide msn adresini verirmisin sagol simdidem ben iki tane e398 var
  • Phone found
    Flash mode ok
    Exec loader failed
    Erasing phone, please wait...
    Erase fail
    repstudıo böyle yapıyor normali bunlar
  • samurayx yardım ın için sagol ama repstudio yla da olmuyor
    telefonu atcazmı yaaa acaba benim önce
  • arkadaşlar e398imi satıyorum,ilgilenenler bana pm atsın detayları aktarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnsin -- 20 Mart 2008; 10:46:23 >
  • arkadaşlar " faxa1tr " adli arkadaşın başına gelen aynısı bana oldu geçmiş olsun arkadaşım bu arada ben napıcam peki şimdi acayip sinir oldum yazdıklarınızı iyice okudum aynı durumla karşılaştım şuan ve pilim tam dolu olmayablir eğer öyleyse nasıl şarj edicem bu halde telefonun üzerinde dursa batarya şarj olurmu acaba napıcam lütfen bi yardım
  • arkaadşlar kendi kendime yaptım deneyerek sağolun gende aklınızda bulusun bu durumda ben şunu yaptım : bataryayı taktım kırmızı tuşa basılı tutup alttan 4. ve 5. uçları kabloyla birbirine deydirdim boot ekranı açıldı
  • telefonuma motohell mp'si yüklü.
    turkcell wap ile wap.tagtag.com/taso sitesine giremiyorum."sayfa görüntülenemiyor" mesajı veriyor. Ayarları mesajla yükledim.
    daha önce moto G mp'si ile girebiliyordum.
    neden olabilir deneyip sonuç veren olabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin1903 -- 26 Mart 2008; 10:42:52 >
  • 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.