Şimdi Ara

e398 nasıl bi telefon......???(ALDIM!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yükleme rehberleri var sercan arkadaşımızın sen e398 topiğe gel sor kolay işler ama usb olmadan olmaz ki telin usb sini bulmak zor sen nerde oturuyon bi msn ye gel konuşak dj_ysn_msn@hot...
  • msn açılmıyor eklicem seni benim pc çökmek üzere heralde kopya olduğundan dolayı bir sürü bilgilerim var şimdi nasıl tek tek cd ye koycam bir sürü iş çıktı internet explorer bile gitti 41 virüs var
  • ok acelesi yok bi ara konuşuruz
  • Telefon özellikle hoparlör ses çıkışı açısından gayet başarılı...
  • gerçekten başarılı bir telefon ama bulamıyorum ya bulsam alıcam bir tane
  • yazılım yükleyince en az 7-8 kat daha artıyo sesi istanbul maltepede tanıdığım bi telefoncuda var yakın olan varsa msn den irtibata geçelim dj_ysn_msn@hotmail.com
  • peki fiyatı ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

peki fiyatı ne

150-200 ytl arası
  • Sanırım versiyon yükleme işleminin kaça patlayacağı sorulmuş.

Bunun dışında oldukça yavaş olmasının dışında çok güzel bir cihazdır. 512MB lık kart ile çalışıyor ancak 1GB denemedim.

Yanlız hazır yeri gelmişken sorayım. Bu E398 in kulaklık girşini normal 3.5mm çift kanala çevirecek bir aparat var mı?
  • ah bide msn açılsa eklicemde ekliyemiyom msn de sorun var yeniden xp kurmalıyım
  • istanbul maltepeye yakınsanız var tanıdığım bi telefoncuda
  • Valla fiyatı ne kadar? Öğrenebilirseniz sevinirim.

AjanWhite

Benim de MSN arızalı. adresi ve şifreyi girdikten sonra bağlanırken hata uyarısı verip kapatıyor kendini.

Sen de benim yaptığımı yapmayı dene; Program Files klasöründeki Messenger klasöründe bulunan exe dosyası ile bağlan şimdilik msn e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Nisan 2007; 14:59:53 >
  • fiyatı 130 ile 160 arası arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Valla fiyatı ne kadar? Öğrenebilirseniz sevinirim.

AjanWhite

Benim de MSN arızalı. adresi ve şifreyi girdikten sonra bağlanırken hata uyarısı verip kapatıyor kendini.

Sen de benim yaptığımı yapmayı dene; Program Files klasöründeki Messenger klasöründe bulunan exe dosyası ile bağlan şimdilik msn e.

şimdi açılıyor ama sık sık oluyor açılmama xp yi yeniden kurmalıyım saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

yazılım yükleyince en az 7-8 kat daha artıyo sesi istanbul maltepede tanıdığım bi telefoncuda var yakın olan varsa msn den irtibata geçelim dj_ysn_msn@hotmail.com

Ekledim Seni Kardeş Kabul Etmeni Bekliyorum ...
  • bende de sorun oluyo kabul ettim ama olmadı bidaha ekle 3-4 kere ekle sen
  • ekledim 3 kere bakalım bir daha ekliyim ... sende eklemeyi dene
  • msn ni ver
  • hepinize teşekkür ediyorum teli aldım, memnun kaldım
    genel olarak güzel telefon en çok çift hoparlörünü beğendim,sesi çok güzel
    160ytlye aldım temiz telefon garantili.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekiro -- 9 Nisan 2007; 9:40:20 >
  • bende şöyle temiz garantili herşeyi orjinal bulabilsem kardeşime alıcamda bulamadım bizim buralarda,
    bakalım @sagolen maltepede bir yer söyledi oraya bakıcaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper -- 10 Nisan 2007; 9:52:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.