Şimdi Ara

e398 nasıl bi telefon......???(ALDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende lg c2500 var takas etmeyi düşünüyorum. tavsiye edermisiniz.

özellikle ses kalitesi ve şarj süresi olarak, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekiro -- 9 Nisan 2007; 9:33:31 >

• kesinlikle tavsiye ederim. ses super çift haporlor . şu an da dışarıya en iyi en kaliteli ses veren bi kaç telefondan biri buna emin ol.. 2 yıl kullandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

kesinlikle tavsiye ederim. ses super çift haporlor . şu an da dışarıya en iyi en kaliteli ses veren bi kaç telefondan biri buna emin ol.. 2 yıl kullandım..
    quote:

Orjinalden alıntı: u555

kesinlikle tavsiye ederim. ses super çift haporlor . şu an da dışarıya en iyi en kaliteli ses veren bi kaç telefondan biri buna emin ol.. 2 yıl kullandım..

dostum saol tavsiyen için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekiro

quote:

Orjinalden alıntı: u555

dostum saol tavsiyen için...

Alıntıları Göster
    en ii verenlerden biri deil en iyi si aldığında video yok sen yazılım atıyosun itunes ekliyosun sesi 8 kat artırıyosun
    ritime göre ışıkları yanıp sönüyo
    ben 1 yıl kullandım w700 aldım şimdi pişmanım kalite ve bass o telefonda başka telde yok öle bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: sagolen

en ii verenlerden biri deil en iyi si aldığında video yok sen yazılım atıyosun itunes ekliyosun sesi 8 kat artırıyosun
    ben 1 yıl kullandım w700 aldım şimdi pişmanım kalite ve bass o telefonda başka telde yok öle bişi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

dostum pişman mısın ? ben de bu aralar rokr e2 düşünüyorum bakalım...

telefonu alacak arkadaş eğer telefonu alırsan e 398 topiğine göz atmanı tavsiye ederim.

• quote:

quote:

dostum pişman mısın ? ben de bu aralar rokr e2 düşünüyorum bakalım...

telefonu alacak arkadaş eğer telefonu alırsan e 398 topiğine göz atmanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    ben harbiden pişmanım Allah biliyo
    çünkü kamera kullanan biri değilim
    sadece kulaklığı hoşuma gidiyo w700 ün başka hiç bişi yok anneme verip ben e398 alacağım babamı kandırabilirsem düşünsene 150 milyonluk telefon en iyi dışa ses onda itunes var ritim ışıkları var ekolayzır var kamerayla işim olmaz zaten

• e398 nin c2500'e göre tek eksisi radyosunun olmaması, artısı ise attırılabilir hafızası var o yüzden düşünüyorum benim telin dahili hafızası 64mb oda yetersiz kalıyor.

bide 512lik hafıza kartını taksam kaldırır deyilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekiro

e398 nin c2500'e göre tek eksisi radyosunun olmaması, artısı ise attırılabilir hafızası var o yüzden düşünüyorum benim telin dahili hafızası 64mb oda yetersiz kalıyor.

bide 512lik hafıza kartını taksam kaldırır deyilmi?
    ben 216 lık hafıza kartı ile kullanıyorum bi sorun yok. 512 lik kullunanlarda vardı..
  • quote:

ben 216 lık hafıza kartı ile kullanıyorum bi sorun yok. 512 lik kullunanlarda vardı..

Alıntıları Göster
    1gb kullananlarda var no problem radyo ne ya ben hiç kullanmıyom telde
  • quote:

1gb kullananlarda var no problem radyo ne ya ben hiç kullanmıyom telde

Alıntıları Göster
    modifiye ile linux kurulabilen bi telefon
    bu kadarını söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

bu kadarını söyleyeyim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

bu kadarını söyleyeyim

modifiyeli xp bilene süper oluyor ciddiyim you tubeda izleyin ve görün

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

bu kadarını söyleyeyim

modifiyeli xp bilene süper oluyor ciddiyim you tubeda izleyin ve görün

Alıntıları Göster
    kesinlikle tavsiye ederim hoparlör sesi çok iyiarkadaşların dediği gibi xp bile oluo

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

kesinlikle tavsiye ederim hoparlör sesi çok iyiarkadaşların dediği gibi xp bile oluo

Alıntıları Göster
    hafıza kartı ne kadar destekliyor ayrıc kamerası çookmu kötü e398le çekilmiş foto varmı varsa eklerseniz kardeşime alcamda oda resim meraklısı ne yapalım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    BAHSETTİĞİNİZ TELEFONU ANLIYAMADIM?? E398?? FOTOĞRAFI FELAN VARMI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayme

BAHSETTİĞİNİZ TELEFONU ANLIYAMADIM?? E398?? FOTOĞRAFI FELAN VARMI?

Alıntıları Göster
    ü,stte e398 fotoğrafını istiyosan googleden arat çok mu zor
  • quote:

ü,stte e398 fotoğrafını istiyosan googleden arat çok mu zor

Alıntıları Göster
    @sagolen

çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

@sagolen

çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

@sagolen

çok teşekkürler

bişey değlde nasıl son kararın nedir iyi mi sence yazılım olaylarını biliyosundur inşallah ben e398 i satıp w700 aldım pişmanım Allah biliyo youtubeden araştır
    bu arada kazık felan yeme telin piyasa fiyatı 130 160 arası

• quote:

quote:

@sagolen

çok teşekkürler

bişey değlde nasıl son kararın nedir iyi mi sence yazılım olaylarını biliyosundur inşallah ben e398 i satıp w700 aldım pişmanım Allah biliyo youtubeden araştır

Alıntıları Göster
    tavsiye ederim hocam kullandım ama i398 yaparken kabloyu oynattım yandı alet dehşet birşey açtım içini basbaya kolon var içinde ayrıca çok şık ve yanlardaki hoparlötlerden ışık olayı muhteşem bende alsammı acaba tekrar yaw :) beyaz kapaklarını da bulabilirsin alırsan bana pm at sana program gönderyim onun için:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahansen

tavsiye ederim hocam kullandım ama i398 yaparken kabloyu oynattım yandı alet dehşet birşey açtım içini basbaya kolon var içinde ayrıca çok şık ve yanlardaki hoparlötlerden ışık olayı muhteşem bende alsammı acaba tekrar yaw :) beyaz kapaklarını da bulabilirsin alırsan bana pm at sana program gönderyim onun için:)

Alıntıları Göster
    param olsa bende alacam tekar ama yok

• quote:

quote:

@sagolen

çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

@sagolen

çok teşekkürler

kardeşime almayı düşünüyorumda yüklemeler hakkında hiçbirşey bilmiyorum itunes nasıl yüklenir gibi video yada hakkında hiçbir bilgim yok bir sorum daha olucak sıfırını bulmamız mümkünmü bulursak fiyat ne kadar olur ? acaba almışken sıfır olsun ... iikinci ele güve olmuyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.