Şimdi Ara

E46 aracım için tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aracımı aldığımda sisler beyaz angel sarı idi hiç oynama yapmadım ama beyaz angel bende düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kıbrısta e46 3.20i 20 bin tl

Ağlayım mı güleyim mi ?

Neyse hocam kesinlikle jantları değiştirin onun dışında tampon altlarına ekleme yapabilirsiniz ama yay falan hiç bulaşmayın

• grk64 G kullanıcısına yanıt
    Kalın ince sıkıntı çıkar en iyisi sanayiden bir aksesuarcıdan alıp onları takmasıdır hem incelik kalınlık sizin gözünüze göre daha güzel gözükür takıp denersiniz sonra bantlı zaten bandın etiketini söker yapıştırır adam
  • Yarı otomatik sanırım 3.28i
    Jant değişikliğine mutlaka ihtiyaç var önlere 17 arkalara 18 jantlar takılabilir.
    Sarı far ve mavi sis farlarını beyaza döndür derim.
    Ön arka lip-difüzör-egsoz çıkışları olabilir yada ya M tampon yada M3 tampon seti alabilir,egsoz çıkışlarını da ona göre ayarlatabilirsin.
  • Ayrıca youtube'da Driven34 kanalının M3 CSL ine bakmanızı tavsiye ederim gözünüzde canlanır biraz. Aynı renk E39 kasa var bende de. Rengini sevmiyorum arabamın.
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    18 jant takmaktan korkuyorum Çünki arabanın rahatlığını çok bozuyor angel ve sisler beyaz yapıcam lip ve arka bagaja çita da yapıcam fakat m tampon şuan bana masraflı gelicek sanırım hem yavaş yavaş yapmak daha güzel arabadan sıkılmıyor insan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: grk64

18 jant takmaktan korkuyorum Çünki arabanın rahatlığını çok bozuyor angel ve sisler beyaz yapıcam lip ve arka bagaja çita da yapıcam fakat m tampon şuan bana masraflı gelicek sanırım hem yavaş yavaş yapmak daha güzel arabadan sıkılmıyor insan :)

Hocam E46'ya binmedim daha önce hiç o yüzden konforu hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak olay genel olarak süspansiyonlarda bitiyor zaten ve E39'da bu olayı çok muazzam şekilde çözmüşler. E46 da 3 serisine göre çok üzmez diyebilirim. 18 denenebilir.
  • şu an o ışıklarla bile apaçiye dönüş zaten başka ek bir şeye gerek yok.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Of kardeşim be ben diyorum ki aracı sarın aldıgımdaki fotosu onlar siz ne taktınız 2 ışığa

• wardstone kullanıcısına yanıt
    Jant olarak bi önerin varmı peki

• E46 aracım için tavsiyeE46 aracım için tavsiye

https://www.youtube.com/watch?v=9A1GW4EYHfI

bu araba hayatta en cok sevdigim araba belki de sirf su oyun yuzunden. sokakta bile gorsem baya bakarim imrenirim. gule gule kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: grk64

Jant olarak bi önerin varmı peki

E46 Vossen yaz google'a .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.