Şimdi Ara

E50 VE 6630 ARASINDA KALDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olursa olsun sistem yeni program bulmak zor s60da sağlam bi temeli var...
  • 6630 eskidi e50 guzel telefona benziyor.
  • Ofis icin e50
    Multimedia icin 6630
  • E50 ile 6630 karşılaştırılmaz Tabiki E50
  • Cihazını iş amaçlı kullanacaksan E50;
    Ekip özelliği ile,
    Sms okuyucu ile,
    Ekrandaki kısa yolların gelişmişliği ile,
    Yeni S60 uygulamaların avantajları ile,
    Cihaz içinde Search ile,
    ve daha bir çok iş uygulaması ile sana yardımcı olacaktır Ancak bu cihazın bir göreüntüleme cihazı olmadığını unutma kamera çok çok kaliteli değil 1.3 mpix vasat ancak 6630 ile aynı video açısından da bir fark gözükmüyor.
    6630 un en büyük avantajı değiş tokuş kapak ve bolca bulabileceğin Symbian programları olacaktır.
    Ancak S60 3rd edition programlarda gün geçtikçe artmakta.

Karar senin, hayırlı olsun.
  • 6630 ve e50 kıyaslanmış ne günler göreceğiz :) 6630 alacağınız 6670 al 6600 al çok büyük bir fark yok ama e50 öylemi yeni işletim sistemi o ekran vs ben olsam hiç bakmam e50 gözüne vururum
  • E50 symbian 9.1 mi?
  • E-50
  • E50
  • şıklığı(bence), ekran kalitesi, kamerası ve benzeri üstünlükleri nedeniyle de E50...
  • e50 bencede 6630 çoktandır var
  • yaw arkadaslar bu E50 de hatsız mod var mı?
  • e50 yeni tel ve ozellikleri daha iyi fiyat olarakta arada cok az fark var heryonden ustunken neden 6630 alcanki kesinlikle e50
  • 1,5 senelik 6630 maceramın sonunda telefonumun mikrofon sorunu yüzünden değiştirmek zorundayım basit ve halledebilir bir sorun olmasına rağmen içinin açılması benim için bir telefonun bitiş noktasıdır....
    bazıları 6630 için kötüleme yapmış,bence çok kullanışlı,kullanımı basit ve güzel bir telefon....açıkcası değiştirme ve maddi zorunluluğum olmasa yine nokia derdim ama malesef nokia'dan vazgeçmek zorundayım.....kısa bir süreliğine SE geçiyorum ama ben her zaman nokia derim
    E50 bence güzel bir telefon ama kullanım amacı daha çok iş amaçlı,açıkcası bilboardalarda reklamıda bu şekilde yapılıyor...
    bana göre bu telefonun artısı metal bir kasaya sahip olması..bu da telefon dayanıklılığı daha fazla demek...çünkü önde tuş takımı ve arka kasa komple metal kaplı..diğer özelliklerini çok fazla bilmiyorum ama bana kalırsa ben yinede sadece 6630 1,5 - 2 senelik bir telefon olduğu için E50 diyebilirim..

kendi görüşüm yinede eski meski ama 6630..

• E50 in 6630 out
  • kafadan E50 diyebilirim şık ince kibar.. hayvan gibi giden bekleme süresi .. 6630 dan en azından tip olarak 3 adım önde.. ben olsam E50 alırdım.. E50 benim gizli kahramanım ama alamicam dha yeni tel aldım çünkü
  • çoğu yönden karşılaştırıldığında üstün old.ğu açık olarak görülebilecek telefon görülemezse daha sonra başka bi tel alındığında pişman ettrecek ve kafaları duvarlara vurduracak tel E50
  • E50 de tip yok ya aslında 6630 dada yok armuta benziyor ama en azından daha güzel bence 6630 derim
  • 15 ay 6630 kullanıp e50 ye geçen biri olarak kesinlikle E50 derim win 98 den win xp ye geçmek gibi ayrıca şık ince ve zarif E50 için program ve tema heryerde dolu 6630 da iyi bir telefon ama yavaş yavaş devri kapanıyor yeni alacaksan direk E50 ben E 50 ye geçtim çok memnunum kimsede yok şu an e50. 6630 ise her yerde selo canlar bile onu kullanıyor.....
  • 6630 kendi neslinin iyi telefonlarindan, 1,3 kameranin ilk kullanildigi modellerden biri.
    Turkiye'ye 3g gelmedigi icin, hak ettiginden daha az populer oldu.
    Yurtdisinda 6630 ile internete girdim, gayet hizli
    program olanaklarini biliyorsunuz
    ama her model gibi onun da nesli yerini yeni gelenlere birakti

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.