Bildirim
E5200 Overclock sorunu
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimse yaradımcı olamıcak mı bu konuda?? -
Öncelikle anakart sis çipsetli.
Onun dışında OC ile ilgili hiç bir şey yok derken. Anakart bioslarında Oc menusu falan yazmaz. Özel anakartlarda pratik menuler vardır OC de kullanılacak şeyler tek başlık altına alınmıştır mesela MSI da Cell Menu diye bir şey vardır.
OC ile ilgili dediğiniz şeyler bunlar ise aramayın boşuna.
OC için CPU multiplier. Ram Voltage. FSB Bus gibi ayarlara bakmak lazım.
Biostan biosa değişir terimler ama temel aynıdır.
Mesela ram değil de DDRRam yazar. ( Misalen. )
Eğer ben zaten onları kastediyorum dersen de yapacak bir şey yok. O anakart zaten sis çipsetli olmaktan kaybediyor. Sanırım hazır sistem.
Bios un menu fotograflarını çekersen daha fazla yardıcı olabilriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 1 Aralık 2009; 13:07:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
Öncelikle anakart sis çipsetli.
Onun dışında OC ile ilgili hiç bir şey yok derken. Anakart bioslarında Oc menusu falan yazmaz. Özel anakartlarda pratik menuler vardır OC de kullanılacak şeyler tek başlık altına alınmıştır mesela MSI da Cell Menu diye bir şey vardır.
OC ile ilgili dediğiniz şeyler bunlar ise aramayın boşuna.
OC için CPU multiplier. Ram Voltage. FSB Bus gibi ayarlara bakmak lazım.
Biostan biosa değişir terimler ama temel aynıdır.
Mesela ram değil de DDRRam yazar. ( Misalen. )
Eğer ben zaten onları kastediyorum dersen de yapacak bir şey yok. O anakart zaten sis çipsetli olmaktan kaybediyor. Sanırım hazır sistem.
Bios un menu fotograflarını çekersen daha fazla yardıcı olabilriz.
Teşekkür ederim kastettiğim o terimler bios onlarla oynamama izin vermiyor. Sadece gözüküyor ama kullanılabilir değil. Anakart uygun değil sanırım oc işine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X