Şimdi Ara

e5200 ve pes10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar intel e5200 dual core 2.5 ghz işlemcisi olupta pes 2010 oyununu high detayda titremeden oynayabilen varsa sistem özelliklerini yazabilirmi acaba. Bende çok titriyor. Ayrıca işletim sistemim vista ve 2 gb ddr2 ramim 512 mb ati radeon 3650 ekran kartım var. Sorun nerede acaba

• niye high da oynamakta ısrarcısın ki?mediuma düşür?
  • pes2009 u çok rahat bi şekilde high da oynuyordum. Alışmak zor. Ayrıca amacım sadece hangi elemanın pes 2010 a yetmediğini öğrenmek. Rammi işlemcimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_y.

pes2009 u çok rahat bi şekilde high da oynuyordum. Alışmak zor. Ayrıca amacım sadece hangi elemanın pes 2010 a yetmediğini öğrenmek. Rammi işlemcimi

bana kalırsa ram+ ekran kartı.işlemciden bi sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum...
  • HD 4830
    2*2 gb ram
    e 5200 ama ocli 3,00da kullanıyorum kasma takılma yok uçak maşallah
  • pentium d 3.0 ghz@3.15 ghz
    7600 gs % 38 o.c. lu
    1 gb ram

bu sistem ile high da 17 inç monitörde kasmadan oynayabiliyorum fakat bazen uzun süreli oynamalarda titreme yapabiliyor pc yi yeniden başlatınca düzeliyor senin sistemin bundan çok daha iyi normalde kasmaması lazım
  • işlemci ve ram için ok yazıyor ekran kartı ve ekran kartı rami için good yazıyor. Valla bende anlamadım. Umarım konami optimizasyon patchi yayınlar.
  • işlemci ile alakası yok onun. ekran kartı ile alakalı.
  • arkadaşım ekran kartının modeli çok düşük.ekran kartın 1 gb olsa bile 3650 ile high de oynayamazsın.
    onu değiştir rahat et.
  • quote:

Arkadaşlar intel e5200 dual core 2.5 ghz işlemcisi olupta pes 2010 oyununu high detayda titremeden oynayabilen varsa sistem özelliklerini yazabilirmi acaba. Bende çok titriyor. Ayrıca işletim sistemim vista ve 2 gb ddr2 ramim 512 mb ati radeon 3650 ekran kartım var. Sorun nerede acaba

abimde aynı işlemci var. ramide 2 gb senin gibi. vista ayrıca. ama onun ekran kartı 8880 gt ve pes 2010'u high'da full 60 fps hiç titremeden oynuyoruz. büyük ihtimal ekran kartının perfonmansınla ilgili.
  • Peki ekran kartı olarak ne önerirsiniz 150 tl civarı
  • Bencede durum ekran kartı ile alakalı,ayrı settings bölümünde gösteriyor ,hangi sistem gereksiminin yeterli olup olmadığını.Görmüşsündür belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.granger

quote:

Arkadaşlar intel e5200 dual core 2.5 ghz işlemcisi olupta pes 2010 oyununu high detayda titremeden oynayabilen varsa sistem özelliklerini yazabilirmi acaba. Bende çok titriyor. Ayrıca işletim sistemim vista ve 2 gb ddr2 ramim 512 mb ati radeon 3650 ekran kartım var. Sorun nerede acaba

abimde aynı işlemci var. ramide 2 gb senin gibi. vista ayrıca. ama onun ekran kartı 8880 gt ve pes 2010'u high'da full 60 fps hiç titremeden oynuyoruz. büyük ihtimal ekran kartının perfonmansınla ilgili.

şunuda belirteyim. eğer ekran kartınız iyiyse ''use frame skipping'' işaretli olmasın. bu sayede oyun daha akıcı ve net gözüküyor.

ama şayet ekran kartınız iyi değilse mutlaka işaretli olsun.

• Ekran kartı kısmında good yazıyor ama bende anlamadım neyse artık alıcaz ekran kartı
  • quote:

Ekran kartı kısmında good yazıyor ama bende anlamadım neyse artık alıcaz ekran kartı

dediğim gibi senin problem büyük ihtimal ekran kartından. çünkü abiminde sistemi senle aynı ama onun ekran kartı 8800 gt ve hiç takılmadan full 60 fps oynanıyor.

bulabilirsen 2. el bir 8800 gt oyunlarda rahatça işini görür.
  • benim ekran kartı 9800 gtx bendede donma oluyor core 2 due e 4500 işlemcim de ama donma titreme oluyor ine sanırım oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselkucuk

benim ekran kartı 9800 gtx bendede donma oluyor core 2 due e 4500 işlemcim de ama donma titreme oluyor ine sanırım oyundan

arkadaşım monitörünün ekran yenilme hızını 60 hertz'e getirip öyle dene ve oyunun settings ayarlarında mutlaka wait for sync işaretli olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.