Bildirim
E5400 ve R7 240
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cs go daha çok işlemci isteyen bi oyun...Ben e5700 ile stock halde darboğaz yaşıyodum ekran kartım iyi olmasına ragmen boş server da sıkıntı yok ama rekabetci modda veya oyuna bot eklediğinde işlemci yüzünden direk fps düşüyor oyunda değişik bir gecikem yavaşlık hissediyorsun...İşlemciye overclock yaptım 3.70 e cıkardım fps direk 170 civarına cıktı rekabetcidede 80- 100 arası değişiyor onceden 50-65 arası alıyordum.Yani ekran kartın iyide olsa işin işine online mod girince işlemci maalesef önünü kesiyor oyun oynanmaz bir hal alıyor.R7 240 cs go icin yeterli bir kart ama tavsiyem yanına 2. el vs bi işlemci bak çünkü o işlemciyle gene isteidğin performansı alamazsın.
Edit: e5400 bi incelmesine baktım overclock la biraz daha iyi bi seviyeye getirebilirsin passmark skoru 1630 dan 2400 lere cıkıyor multi core da anakartın imkan veriyosa bi oc dene derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 21 Ocak 2017; 21:46:40 > -
Yorumun için teşekkürler beni yeterince bilgilendirdin.Oc konusunda fazlasıyla bilgisizim ve yapmayı düşünmüyorum.2. el core 2 quad almak daha mantıklı geliyor.Ölü bir yatırım gibi ama öğrencilik işte :) -
İşlemci q6600 ve üzeri olsa daha sağlıklı olur -
Haklısın benimde bu işlemciden pek umudum yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X