Şimdi Ara

E5700 3GHZ - ASUS P5G41T-M LX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 E5700 3GHZ - ASUS P5G41T-M LX
    Öncelikle Selamın Aleykum , arkadaşlar 2 ürününde hiçbir sorunu yoktur şuanda kullandıgım için fotoğraf çekemedim fakat istek olursa çeker koyarım 4GB RAM VE HD 4850 ILE OYNUYORUM PIYASADA CRYSIS 3 HARIÇ TUM OYUNLARI HIGH-MEDIUM - ULTRA ARASI BITIRDIM fazla söze gerek yok , ürünler sorunsuz pc yi 1.5 sene önce bilgisayarcı bir tanıdıktan onuniçin faturası garantisi kutusu felan mevcut değil her türlü test yapılabılır o.c yapılmadı stock fanla kullanıyorum ürünlerin yanında stock fan vericem istek olursa 10 tl ücretle 250w güç kaynagıda ekleyebilirim , 250w güç kaynagı ile hd 4850 , 4gb corsair ram , 500gb seagate hdd , dvd-rw , işlemci , anakart hepsini kullanıyorum sorunsuz..İstek olursa SANALPAZAR ilanı açılabılır komisyonu karşılıgında
    ürünlerin site bilgilerini aşagıda belirttim
    ANAKART ; ASUS P5G41T-M LX
    FSB 1333/1066/800MHz
    Çift Kanal DDR2/DDR3 1333(OC)/1066/800
    ASUS Anti-Surge
    ASUS Turbo Key
    DirectX10 desteği Not : DirectX 11 de sorun çıkarmıyor , directx sürümünü güncellediginizde dxdiag da directx 11 sürümünün aktif oldugunu görürsünüz.
    Express Gate & EPU
    ASUS ;http://www.asus.com/tr/Motherboards/P5G41TM_LX/

İŞLEMCİ ; INTEL PENTIUM DUAL CORE E5700 @ 3.00GHz LGA 775 SOKET

intel ;http://ark.intel.com/tr/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-2M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB
    Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece işlemci takas olur mu veya sadece işlemcinin fiyatı nedir ve ekran kartının markası nedir?
  • ekran kartı felan satılık değil işlemci tekli satmam ama ne ile takas edeceğine bağlı sadece anakart ve işlemcinin fiyatı bu ben 250w güç kaynagıyla nasıl çalıştıgını göstermek için yazdım yukardakileri

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.