Şimdi Ara

E6 Symbian anna-belle /Giriş Ekranı sıkıntım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni mesajlar yok
    Beyler bayanlar dün gittim e6-00 aldım kendime..telefonu açtım tek çizgi şarj vardı ona rağmen bitirMek için falan bızıkladım biraz.. aşık oldum cihaza .. her neyse.gece yatarken şarja taktım..sabah şarjdan aldım..guncellemelere başladım.

Fakat nerden böyle bir harekete başvurduysam cok cok pişman oldum.

Guncellemeler arasında annadan belle ye geçiş guncellemeside bulunuyormuş..

Giriş ekranı annadayken aşırı hoşuma gitmişti..aynı sayfada mailimden bir kesit facemden bir kesit bir yanda saat bir yanda 2-3 uygulama falan .. cok sEvmiştim..

Şimdi ise tek istediğim şey o eski giriş ekranına kavuşMak..

Sağı bızıklıyorum yok solu bızıklıyorum yok.

Yeni belle nin giriş Ekranı hiç mi hiç hoşuma gitmedi..

Niye gitmedi belle de giriş ekranı dahada dokunmatikleşmiş..oysaki ben anna yı sırf hem dokunmatikle hem klavyeyle hükmedebiliyorum diye sevmiştim..

o eski giriş ekranını nasıl yakalayabilirim tekrardan .. bir allahın kulu bana yardım etsin lütfen..

birde bataryanın en uzun ömürlü olması için ilk sarjlarımı nasıl yapmalıyım..

kutuyu actıktan sonra bataryayı bitirdim.ardından 12 saat sarja taktım..bundan sonraki 3-4 sarjımdada dikkat etmem gerekiyormu bunlarada? bazıları yeni nesil bataryalarda bunlar önemsiz diyor ama ben telefonumun sarjı maximum gitsin istiyorum..

inşallah bana yardım edersiniz..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresssma -- 13 Temmuz 2012; 20:06:39 >

• ekranım şu resimdeki gibi olsun istiyorum.ama şuandaki görüntüyle alakası yok.kocaman yer kaplayan saat kocaman yer kaplayan mail.

E6 Symbian anna-belle /Giriş Ekranı sıkıntım var..
  • Belle çok daha iyidir.Saati küçültebilirsiniz analog dijital geçiş yapabilir sitiyorsanız internetten yeni widgetler indirebilirsiniz.Yani kişiselleştirmede sorun olmaz.Belle performans olarak annaya göre çok daha iyi.Ve annadan daha fonksiyonel.
  • biraz acemiyim sanırım bu konuda .. nasıl indiririm indirmeye girdikten sonra nasıl bulurum biraz daha acıklayabilmen mumkunmu sana zahmet :)
  • annaya cevirmek suretiyle sorunumu çözdüm..

oh be dünya varmış :)

ilgilenen arkadaşa teşekkürler..

kilit lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanerkanli93

annaya cevirmek suretiyle sorunumu çözdüm..

oh be dünya varmış :)

ilgilenen arkadaşa teşekkürler..

kilit lütfen..

Forumda arkadaşlar Anna'ya geri dönüş yapılamadığını söylüyordu. Siz nasıl döndünüz geri?

Ben de sırf alışamam diye geçmedim Belle'ye. 8 aydır Anna kullanıyorum. Aslında geri dönebileceğimi bilsem denemek isterim ama dönülmüyor dendiği için hiç ellemedim.
  • dostum bak sana şöyle diyeyim.google symbian belle anna downgrade yazıyorum,malum forumun videolu bir anlatımı cıkıyor karşıma..

4 aşamada ceviriyorsun.İlk baş navifirmden n8 in 2 dosyasını indiriyorsun.bu dosyalardan biri telefonunu susturuyor(açılmıyor).diğeri versiyon düşürüyor.ondan sonrada e6 nın asıl dosyasını yüklüyorsun..vede telefonun anna oluyor.son aşamada ise anna içinde 14.5(?) ten 25.7 yapıyorsun

şunuda belirteyim.ben anlatılanları harfiyen yaptım oldu.ama bir ayrıntı atlasaydım belkide telefon uçacaktı bilmiyorum :D bu yüzden sorumluluk kabul etmiyorum.

Ama videolu anlatımı yapan kişi başlığa facebook unu falan yazmış.bence ona bir sor sen bu risk konusunu.
    başlıkta kimse olumsuz birşey yazmamış ama ne olur ne olmaz.symbian türkiye downgrade yapılabiliyor.Ancak bu cok zor ve riskli diyo sayfasında..

bende ilk aşamayı yaptıktan sonra takılmıştım.bir ayrıntıyı pas geçmişim program dosyayı falan gormuyordu..1-2 saat kadar telefonu açamadım ve bunun yanında telefon uçmuşmudur diye panik oldum.öldüm öldüm dirildim..Ama sonuc olarak hatamı anladım ardındanda catır catır downgrade yi yaptım :D

Telefondan cok anlayan biri değilim .. hatta telefon acılmayınca ter bastı keske belle kalsaydı dedim :D

bu konularda deneyimsizseniz bulaşmayın derim :D veya kafaya koyup yapabilirsinizde..tercih sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresssma -- 13 Temmuz 2012; 20:07:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.