Şimdi Ara

E60 5.30 DİZEL ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
15.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle m paket denilen araçların çoğu replika ve orjinal olmayan parçalara sahip araçlar. orjinal m paket 5.20d bulmanız çok zordur. onun yerine temiz ve orjinal bir araç bakmaya çalışın. servis geçmişi bilinen bir araç olmasında fayda var. genelde çok km yapan araçlardır. km düşürme çok yaygındır.
  • aynı motorlu e46 yı 2 gün önce sattım 2004 330d idi , kesinlikle doğru yoldasın 530d den şaşma yerine göre 20d 30dan fazla bile yakacaktır ve bakım fiyatları yakındır birbirine
  • Eski Bmw'lerin kullanıcı kitlesi çok kötü ve bakımları genelde ihmal ediliyor. Açacağı bir mastafta belinizi fena bükebilir. Yerinizde olsam çok fazla km yapmamış 116i bakardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Car Expert

boyasız düşük km olursa çok güzel araba ama bu yaşta boyasız düşük km neredeyse imkansız

Ben 3 ay kadar e60 530d aradım, düşük km (120bin km civarı) buldum ancak o da donanımı düşük ve 218ps lik olunca almadım.

Gene 3lt ancak 272lik 535d leri de listene katarsan bulma şansın artar.

Ancak herşey parana bağlı. minimum 70-75bin TL olmalı temiz bakımlı bi araç için...

• Tam otomatik şanzıman revizyonu, direksiyon kutusu revizyonu, komple alt takım ve yürüyen revizyonu, şaft ve difransiyel revizyonu, common rail enjektörler ve turbo değişimi, bilumum sarf malzemeleri yenilemesi vs

10 yaş ve 200.000km üstü bir 5.30 un ihtiyacı olan revizyonlardır. Tahmini masraf 15-20 bin tl arası.

Kaderine bağlı olarak ek masraflar da çıkabilir.

Değer mi? Bence değer. Bu yenilemelerden sonra en az bi 150.000km arkana bakmadan kullanırsın.
  • Özellikle 5.30d, 5.35d ve 5.45i modellerinde aşırı torkun getirdiği yüksek gerilimden dolayı şanzıman ve aktarma problemi yüzde doksan kapını çalacaktır.
  • 530i yi de bence seçenek olarak tut.

Prins lpg ile tuketimi çözersin. Zaten çoğu lpgli.

Simit tank büyük olabilir, 45lt gibi lpg alır ş.içi 300km, ş.arası 400km gidersin.

231lik 530i, 231lik 530d ile benzer performansı verir. 530i sadece devirli kullanim ister.

530d sadece rampada avantajlı olabilir.

530i ler 530d lerden çok daha donanımlı olabiliyor.

530i lerin masrafı 530d lerden çok daha düşük olur.

530i lerin km leri daha düşüktür.
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Ovvv kimleri görüyorum Başkan nerelerdeydin ya hu.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Ovvv kimleri görüyorum Başkan nerelerdeydin ya hu.

Hahaa dünya karışıyor biz de karışıyoruz müdür son birkaç senedir pek vakit bulamadım. Senden naber duruyormu senin gri camız

• quote:

Orijinalden alıntı: LivinLaVida

Yorumlarınız için teşekkür ederim bir kaç tane gözüme kestirdim ancak kafama takılanlar var hangi foruma girsem herkes çeşit çeşit arızalarından bahsediyor. Temizini bulabilmek önemli masraf çıkardıktan sonra parayı çöpe atmış oluruz ve çöpe para atabilecek durumda değilim.

Performansının çok iyi olduğundan bende eminim, konforu da aynen öyle özellikle siyah ve m body kitlileri takip ediyorum.

Sorunsuz olması açısından bakacağım aracı full ekspertize sokmayı düşünüyorum özel bir bmw servisinde fakat okuduğum yorumlar beni gerçekten çok korkuttu.

Sorunsuz bir e60 5.30 dizel alabilmek için nelere dikkat etmeliyiz, Kaç bin KM de olmalı ?

Bütçe 50-60 arası. Baktığım araçlar 200 bin km üstündeydi.

Kardeş yalnış anlama ama 50-60 bin tl bütçe ile bu iş olmaz. Kenarda sırf Bu iş için ayırdığın en az 85-90 liran yoksa elindeki 60 bini malamat etmekle kalmaz bir de üstüne rezillik üstüne rezillik çekersin. Yaşadığın hayal kırıklığının yaratacağı travma sonrası stres bozukluğu da yanına kar kalır. Benden söylemesi.

Gri camız gitti ya :( Forumdan arkadaş zorla aldı benden. Çok pişman oldum onu sattıgıma.
    Neyseki yerini sağlam doldurduk, senin sevdiginden orjinal M paket ve 8 tokmaklı

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Gri camız gitti ya :( Forumdan arkadaş zorla aldı benden. Çok pişman oldum onu sattıgıma.
    Neyseki yerini sağlam doldurduk, senin sevdiginden orjinal M paket ve 8 tokmaklı

5.40 mı aldın

Aynen başkan Hemide Ahmet Muhtar Kent in aracını aldım Telefonu özelden göndersene seni gruba ekleyeyim.

• Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim daha önce yazdığım gibi 5.20D ye yöneldim, 5.30d de bahsettiğiniz masraflarıda gözüm yemedi. Bir kaç tane 5.20D buldum 65 bütçem var onlara bakacağım. Düşük KM olmasına dikkat edeceğim ve tabi almadan full kompiteste sokacağım. Herhangi bir problemde sırtımda yükten başka birşey olmaz.
  • temizini bulursanız kaçırmayın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.