Şimdi Ara

E60 5.30 DİZEL ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
15.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E60 Kasa 2004-2006 arası 5.30 Dizel almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Nerelerini özellikle göstermeliyim ? Alırsam yaşayabileceğim sorunlar neler ? Tecrübe edenler iyi kötü yorumlarını bırakırlarsa çok sevinirim.

• ben kullandım bu aracı. m paket ve yazılımlıydı benim sürdüğüm. akıl uçuracak kadar performanslıydı ışıklardan kalk ne ara 160 yaptın anlamazsın. Direk 240'a oturuyor araba. sokakta göreceğin neredeyse tüm arabalara plaka okutursun.
    inanılmaz bir torku var hakikaten dehşet bir gidişi var arabanın. Anlatılmaz yaşanır kesinlikle. Vites geçişleri falan güzeldi benim bindiğimin joystick değildi bu arada.
    araç 250 bin üzerinde olmasına rağmen deri koltuklarında ya da torpidoda vs. bir eskime yıpranma yoktu. 0 gibiydi.
    Kesinlikle tavsiye ederim.
  • 270 bin kmde olanı vardı arkadaşımda herhangi binproblem yoktu çok keyifli araçlar bunlar bi defa bunlara bindinmi başka araçlar kesmiyor 98 5.28 m paket vardı bende o bile harikaydı hala unutamıyorum
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim bir kaç tane gözüme kestirdim ancak kafama takılanlar var hangi foruma girsem herkes çeşit çeşit arızalarından bahsediyor. Temizini bulabilmek önemli masraf çıkardıktan sonra parayı çöpe atmış oluruz ve çöpe para atabilecek durumda değilim.

Performansının çok iyi olduğundan bende eminim, konforu da aynen öyle özellikle siyah ve m body kitlileri takip ediyorum.

Sorunsuz olması açısından bakacağım aracı full ekspertize sokmayı düşünüyorum özel bir bmw servisinde fakat okuduğum yorumlar beni gerçekten çok korkuttu.

Sorunsuz bir e60 5.30 dizel alabilmek için nelere dikkat etmeliyiz, Kaç bin KM de olmalı ?

Bütçe 50-60 arası. Baktığım araçlar 200 bin km üstündeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 26 Aralık 2016; 2:2:57 >
  • LivinLaVida kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz olması açısından bakacağım aracı full ekspertize sokmayı düşünüyorum özel bir bmw servisinde fakat okuduğum yorumlar beni gerçekten çok korkuttu.

Ne yazmışlar ? En fazla ne olabilir ki motorda sorun yoksa ?
  • bmw - mercedes gibi markalari almak zordur, bakmak dahada zordur.
    ikinci el alacagin araba hep risklidir, sifir alsanda risklidir ancak 1-2 yillik garanti oldugu icin sorun cikarsa gidersin servise verirsin düzeltirler arabayi...
    5.30d yukarida arkadasin anlattigi gibi performansi aklini alir... bir daha baska arabadan tat almazsin...
    arastirirken ilk sahibinden bulmaya calis, servis kayitlari tam olsun, kontrol ettirip al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alırsan 2006 sonrası al. Motor elden geçti 231 hp oldu. Kronik sıkıntılar çoğu giderildi. Mesela eski 218 likle bir parça kopup emmeden içeri giriyordu. Direkt rektefiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Alırsan 2006 sonrası al. Motor elden geçti 231 hp oldu. Kronik sıkıntılar çoğu giderildi. Mesela eski 218 likle bir parça kopup emmeden içeri giriyordu. Direkt rektefiye...

2004 modelin birinde 231 hp yazıyor sahibindende, sadece 2006 dan sonrası mı 231 hp ?

Bu arada cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlarında yorumlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Aracı kompiteste sokacağım ve bunun yanında nelere dikkat etmeliyim ?
  • 2004 de 231 yoktur. 2005 lerin çok az bir kısmında var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarı yuvaya takıp tuşla çalışanlar 231liklerdir.

Bundan almaya bak.

Bir arkadaşım satti 2 ay kadar önce çok temiz ve bakımlı bir 231likti.

200bin km civariydı. 72.5 a istemeye istemeye verdi ki şu an fiyatlar daha da artmıştır.

50-60 bin tl butce ile büyük ve önemli kazasız ve bakımlı araç bulman bence imkansız.

Hele ki sonra para da harcamam diyorsan bence alma.

Ya da tum problmlerine rağmen iyi kötü binerim önemli değil diyorsan al.

Bence butceni minimum 70 e çıkartmalısın.

60 bine 2003 veya 2004 yüksek km li (250bin ve üzeri) donanımı düsük (koltuklar tam otomatik değil, manuel klima, sanrufsuz) kazasız ve problemsiz 218lik bulma şansın belki olabilir.

Ancak 231lik kesinlikle önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 26 Aralık 2016; 21:48:22 >

• 530d yerine 530i al bence, prins lpg takılabilir. benzinli daha sorunsuz olur bu km'lerde.
  • 3 Gün süren araştırmalarım sonucunda o fiyata temiz sıkıntısız araba olmadığını gördüm, bütçemi 55-63 yapıp 5.20 Dizel M paket bakmaya başladım. 5.20D nin performansı nasıl arkadaşlar ?
    hocam siz modeli düsürüp aracin yasini yükseltin bence
    3.18d-3.20d veya benzinli bakin
    50 bin liraya temiz 5.20d bulunursa bende bir tane alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinLaVida

3 Gün süren araştırmalarım sonucunda o fiyata temiz sıkıntısız araba olmadığını gördüm, bütçemi 55-63 yapıp 5.20 Dizel M paket bakmaya başladım. 5.20D nin performansı nasıl arkadaşlar ?

163 lukler iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibam

hocam siz modeli düsürüp aracin yasini yükseltin bence
    3.18d-3.20d veya benzinli bakin
    50 bin liraya temiz 5.20d bulunursa bende bir tane alirim

62-63 e baya görünüyor. Pazarlıkla nakit 60 a alınır gibi duruyor. Bütçeyi yukarı çektim zaten 50 ye yaşayan araba yok hepsi ölü.
    +/- 200bin km, yas 10, dizel..
    iyi düsünün
  • köpek gibi gider. 231hp versiyonu almaya bak. biraz araştır 2005 sonu gibi 231 olmuştur tahminim.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 28 Aralık 2016; 8:49:59 >
  • Bu araçları satın alabilmek değil yürütebilmek mesele.

Büyük kazası ve kozmetik sorunu olmadığı sürece her premium araç alınır.

Alınır, konusunda uzman bir usta bulunur, daha ucuz diye tavsiyesi olmayan ustaya gidilmez, sonra arızalandıkça parçalar yenilenir ve binilir.

Ha standart C veya D segmetteki bir araçtan masraflı olur. Orası ayrı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.