Şimdi Ara

E60 520D 177 HP ANKARA-KONYA ARASI YAKIT TÜKETİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konya tarafına hiç gitmedim ama bendede 320d 177hp var

şehir içi su gibi içer affetmez 8-8,5lt arası yakıyor şehir içi sıkısık trafikte. Ortalama hız max 25km oluyor genelde 18-22arası oluyor kullandıgım güzergahlarda. Eğer hafif açılsın trafik 7-7,5 düşüyor

2kere şehir dısına gitme fırsatım oldu

teki ankara istanbul 1depo ile gittim geldim, 300-350km istanbulda dolandım. Giderken otobanda 140km ye sabitlediğimde klima kapalı anlık tüketimde 4lt, klima açık 4,5-5lt arasını görüyordum. Dönüşte yağmur çoktu 120-130km aralıgında geldim

Diğerini ise ölçmedim kısa mesafeydi çünkü ama yakıt çok az birşey oynamıştı. Ankara afyon arası full oldugunda 20birim oluyor, 2birim düşmüş diyebilirdim tam 2birim değil ama 2birim diyelim. 100km sabit hızla afyondan ankaraya gelmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 6 Ağustos 2014; 1:04:07 >
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Birader doğru söylüyorsun ama 4 yaş üstü dizel 5.20'ler 200000 km nin altında yok. Adamlar biniyor arabaya benim gibi senede15000 yapan BMW'ci ypk Gerçi BMW bu 200bin yapsa ne olur diyeceksin ama işte insanin içi rahat etmiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Birader doğru söylüyorsun ama 4 yaş üstü dizel 5.20'ler 200000 km nin altında yok. Adamlar biniyor arabaya benim gibi senede15000 yapan BMW'ci ypk Gerçi BMW bu 200bin yapsa ne olur diyeceksin ama işte insanin içi rahat etmiyor..

Araştırırsan bulursun dostum,istediğin km de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

konya tarafına hiç gitmedim ama bendede 320d 177hp var

şehir içi su gibi içer affetmez 8-8,5lt arası yakıyor şehir içi sıkısık trafikte. Ortalama hız max 25km oluyor genelde 18-22arası oluyor kullandıgım güzergahlarda. Eğer hafif açılsın trafik 7-7,5 düşüyor

teki ankara istanbul 1depo ile gittim geldim, 300-350km istanbulda dolandım. Giderken otobanda 140km ye sabitlediğimde klima kapalı anlık tüketimde 4lt, klima açık 4,5-5lt arasını görüyordum. Dönüşte yağmur çoktu 120-130km aralıgında geldim

Diğerini ise ölçmedim kısa mesafeydi çünkü ama yakıt çok az birşey oynamıştı. Ankara afyon arası full oldugunda 20birim oluyor, 2birim düşmüş diyebilirdim tam 2birim değil ama 2birim diyelim. 100km sabit hızla afyondan ankaraya gelmiştim

Bana niyeyse 8,5 litre motorin çok gelmiyor. 30 kuruş dolaylarında geziyor. 2.0 140 hp LPG li araç en sakin ve kasarak kullanımda ancak yakalıyor o değeri. Valla 320D ve 520D'ler yakıt konusunda kıskandığım araçlardandır. Gerçi bütün dizelleri kıskanıyorum ama 177 hp olup sadece 30 kuruş yakmak çok cazip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

konya tarafına hiç gitmedim ama bendede 320d 177hp var

Bende şehir içi 7.7-7.4 arasında geziyorum aşırı trafiğe girmeden.

• nasıl şehiriçi 7 8 litre yakıyor ya bizdeki 10 11 litre yakıyor, bugün sıfırladım valla dur kalk trafikte canavar gibi çekti. en son ev yolu biraz düştü de 9,4 lt/ 100km 'de bıraktım aracı. kesin bu chip tuningde bir i*nelik var, haftaya götürücem sanayiye. araç 2008 520d + joistik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.