Şimdi Ara

E60 520D 177 HP ANKARA-KONYA ARASI YAKIT TÜKETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayram sabahı saat 4.15 gibi Antalya Side'ye gitmek için yola çıktık. Ankara çıkışı yollar çok kalabalık olduğu için hız 110-120km/h civarı tüketim testi yapmaya karar verdim. Tavşançalı ilçesini 20-30 km geçince testi bitirdim, 180km boyunca 4.0 lt tüketim yakaladım.. ort hız 107 km/h

Konya'ya 50 km kala yollar boş olduğu için hızımı artırıp 170-180 arası gittim, Konya'ya vardığımda tüketim 4,5 lt oldu

Konyadanın Seydişehir ilçesini geçip dağ yollarında tüketim 5.1 lt oldu ve klima açık

Yolculuğu afyon üzerinden dönerek tamamladık 1600 km nin ortalaması.(Dönüş yolu 140-150 arası -Antalya şehir içi - kemer - teleferik için dağ tırmanışı dahil)

Aracım: 2009 520d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 5 Ağustos 2014; 11:08:00 >

• Hayranlıkla takip ediyorum x20d leri. İnşallah nasip olur. Kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara-Konya git-gel 25lt yakmıştık 2014 1.6 Dizel Octavia ile.Klima full açıktı.Tek sorun yoldaki kelebeklerdi.Göç zamanlarımıydı anlamadım. Yer yer hızın 60'a düştüğü bile oldu kelebeklerden dolayı. 110'a sabitken 2.2lt bile göründü.Gittiğimiz zaman çok fazla radar vardı. 130'u geçemedik.

Kulu makasta çevirdiler zaten. Neyseki radara girmemişiz rutin çevirmeymiş.

Not:Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Güle güle kullanın.

184 bg ve zf kombinasyonu daha da az yakıyor.

• Yol bilgisayarı verilerini geç.Birşey ifade etmez.
  • Koklamış maşaAllah. BMW'nin analog anlık tüketim göstergesi çok hoş.
  • 3. resim ile 4. resim arası ortalama hızınız 123 km/h, ortalama tüketiminiz 5.45 lt/100 km. olmuş. Biraz hızlanınca ortalama hız %15 artarak 107'den 123'e çıkınca yakıt tüketimi %30'un üzerinde artmış, yine de ilk bölümdeki hızlanıncaya kadar olan değer çok çok iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLEK5U5 -- 5 Ağustos 2014; 11:46:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence çok bile yakmış.Gerçekten normal yakıt tüketimi

Biraz daha zorlayıp 3.7-3.8 seviyelerine çekilir.

İyi yakıt tüketimi diğer araçlara bakınca ama aracınıza göre normal

Her eve lazım bir 520D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLEK5U5

3. resim ile 4. resim arası ortalama hızınız 123 km/h, ortalama tüketiminiz 5.45 lt/100 km. olmuş. Biraz hızlanınca ortalama hız %15 artarak 107'den 123'e çıkınca yakıt tüketimi %30'un üzerinde artmış, yine de ilk bölümdeki hızlanıncaya kadar olan değer çok çok iyi görünüyor.

ortalamanın 123 olması için 150-160 gitmek gerikiyor sonucta heryerde aynı hızla gidemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 5 Ağustos 2014; 12:24:20 >
  • yakmamis,resmen koklamis.sundugu guce,konfora gore nerdeyse hicbirsey bu tuketim.allah herkese nasip etsin boyle bmw

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

quote:

Orijinalden alıntı: PLEK5U5

3. resim ile 4. resim arası ortalama hızınız 123 km/h, ortalama tüketiminiz 5.45 lt/100 km. olmuş. Biraz hızlanınca ortalama hız %15 artarak 107'den 123'e çıkınca yakıt tüketimi %30'un üzerinde artmış, yine de ilk bölümdeki hızlanıncaya kadar olan değer çok çok iyi görünüyor.

ortalamanın 123 olması için 150-160 gitmek gerikiyor sonucta heryerde aynı hızla gidemiyoruz

Burak hayırlı olsun bmw ye geçmissin ... tüketim bu hızlara göre çok iyi ben kullansam 90 ı geçmeden 3.5 e rahat düşürürüm 😃

• @Burak

Yakıt tüketimi o kasaya, ağırlığa ve güce rağmen çok iyi gözüküyor.

@-net-
    Önümüzdeki dönemde almayı düşündüğüm araç sizinkisi. Güle güle binin. Sizin yakıt tüketimleriniz nasıl?

Cruise control ile 110, 120 gibi sabit hızlar?

• ekonomi olsun diye BMW alıcam en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: -net-

Kaç kez BMW gibi bir arabayı uzun süreli süreli sürdünde bıdı bıdı yapıyosun acaba. 320d 2011 kullanıcısıyım. Neredeyse bire bir tutuyor pompa-depo ile yol bilgisayarı. Boş boş konuşuyosunuz .

Kendi arabasında bir şey ifade etmiyor demekki herkesinkinide öyle zannediyor.
    Benim aracımdada birebir tutuyor veriler.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Güle güle kullanın.

Bir YouTube kanalında çoğu BMW-Audi-Mercedes modellerinin yakıt tüketim testleri var,abi.İstersen PM atabilirim.
  • Mercedes su az yakma isini bi turlu beceremedi

• quote:

Orijinalden alıntı: -net-

Kaç kez BMW gibi bir arabayı uzun süreli süreli sürdünde bıdı bıdı yapıyosun acaba. 320d 2011 kullanıcısıyım. Neredeyse bire bir tutuyor pompa-depo ile yol bilgisayarı. Boş boş konuşuyosunuz .

Hadi ordan git go kartını sür sen konu dışı velediForumda unv öğr. olduğunu belirtmişsin..Kaç defa babanın arabasına binipte olmayan paranla bmw deposunu doldurdun acaba? Bmw deposunu dolduracak kadar para kazanıyor musun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence çok bile yakmış.Gerçekten normal yakıt tüketimi

Biraz daha zorlayıp 3.7-3.8 seviyelerine çekilir.

İyi yakıt tüketimi diğer araçlara bakınca ama aracınıza göre normal

Her eve lazım bir 520D

dışarıdan görünen heybetine yakışır iç mekanı olsa daha da iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Güle güle kullanın.

Bir YouTube kanalında çoğu BMW-Audi-Mercedes modellerinin yakıt tüketim testleri var,abi.İstersen PM atabilirim.

Teşekkür ederim kardeşim. Sana zahmet gonder bakalım kim ne kadar yakiyormus.

• çok iyi hocam o cüsseye ve hacme göre
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.