Şimdi Ara

Mitsubishi ASX 1.6 Mivec 117 HP Küçükçekmece - Maltepe arası yakıt tüketimim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
15.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirteyim; küçükçekmece'de marşa bastım ve bir kere bile yol bilgisayarını sıfırlamadım.

Tek kişi, boş araba, klima bir kademede açık idi. TEM'den gittim.

dönüşte de küçükçekmece yokuş çıkış olduğu için 4.9 litre ortalama tüketimde kapattım.

Demek ki neymiş, gaza abanıp gitmek sadece süreyi kısaltırmış. Cüzdan ömrünüzü kısaltmak istemiyorsanız 80'le gidin :) Golf'lü kardeşim, Leon'lu kardeşim, Civic'li kardeşim. Benim de arabamda led far var şimşekli ve 90'la sol şeritte giden adama ben de çatçatçatçatçaçt selektör çakmayı iyi biliyorum, hadi yol verdi geçtin. e ne kazandın? adamı geçtin sadece? hayatta birilerini geçmek mi önemlidir yoksa para kazanmak mı? eğer para kazanmak diyorsan, orta şeritte 80'le git. :) Unutmayın, crash test'ler 64 km hızla yapılır. Hatalı sollama, evine acı haber yollama. Trafik hayattır. Her zaman emniyet kemerinizi bağlayın. 80'le gidemiyorsanız 90'la gidin ama daha yukarısını boşverin. Frene değil, kurala güven. Saygılar.

• 1,5 senedir 2011 model ASX kullanıyorum, araca yukarıdaki mesajlarda sallayan arkadaşlara diyecek pek lafım yok, bir aracı tanımak için almak binmek kullanmak gerekiyor, ben aracın dış tasarımını çok beğeniyorum (köpek balığı burnu) onun dışında yakıt olarak o boyutta ve cüssede bir araç için bence yakıtı makul düzeyde, sorunsuzluk konusuna zaten hiç girmiyorum rutin bakımı dışında hiç bir sıkıntı problem yaşatmadı şimdiye kadar.

Sonuç olarak ben aracımdan çok ama çok memnunum konuyu açan arkadaşta eminim öyledir, çünkü bu fiyata bu özellikleri sunan başka bir SUV yok.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • faydalı bir konu olmuş ve altında verilen sosyal mesaj çok anlamlı, konu sahibine teşekkür ederim. Hangi aracı kullanırsanız kullanın hız limitlerine uyarsanız, gereksiz gaza ve freni kullanırsanız araçlar gerçekten az yakıt tüketiyor.

Bende aynı güzergah'ta sahibi olduğum 3 araçla yaptığım tüketimleri yazıyım.

2018 NİSSAN QASHQAİ 1.5 DCİ ile 3.5 litre

2015 BMW F30 3.20İ ED ile 5.1 litre

2018 SEAT İBİZA 1.0 TSİ ile 3.9 litre

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 22 Temmuz 2018; 11:49:43 >
  • Her konuda övülüp duran şu Mitsu arabalarına bakıyorum arkadaş:

Az yakmıyorlar
    Performanslı değiller
    Konforlu değiller ( Göreceli )
    Sorunsuz değiller
    Tasarımları iyi değil ( Lancer hariç )

Tek artıları sanırım müşterisine iyi davranan bir sistemleri var mağdur etmiyorlar. Bu kriter bu kadar önemli olabilir anlayışla karşılarım ancak her konuda övülecek bir araç asla değiller.

Klasik Mazda Mitsu şişirmesi.

Şimdi bana da bir şeyler yazıp dururlar Seat amblemini görünce. Siz söylemeden ben yazayım aracım DQ200 kuru kavrama şanzımana sahip 1.4 Tsi 180 ama yağ yakmıyor. Saldırı serbest

Tahmin ettiğim gibi saldıran çıkmış. Yav Seat'a küfür etseniz bile banane ki adam beni aşağılamak için arabama laf ediyor Ben Seat veya başka markadan 1 kuruş kazanmıyorum niye savunayım ki ?? Her arabayı eleştiriyorum hiçbiri bizim markamız değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Temmuz 2018; 13:44:16 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Dostum mitsu almayı düşünüyordum araştırdım ama çok yakmaları dışında bir problem söyleyen görmedim arabada,özellikle bir çok modelinde kronik sıkıntısı olmaması bir artı diyorlar kullanıcısı değilim ama yorumlar hep bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Her konuda övülüp duran şu Mitsu arabalarına bakıyorum arkadaş:

Az yakmıyorlar
    Performanslı değiller
    Sorunsuz değiller

Tek artıları sanırım müşterisine iyi davranan bir sistemleri var mağdur etmiyorlar. Bu kriter bu kadar önemli olabilir anlayışla karşılarım ancak her konuda övülecek bir araç asla değiller.

Şimdi bana da bir şeyler yazıp dururlar Seat amblemini görünce. Siz söylemeden ben yazayım aracım DQ200 kuru kavrama şanzımana sahip 1.4 Tsi 180 ama yağ yakmıyor. Saldırı serbest

Tahmin ettiğim gibi saldıran çıkmış. Yav Seat'a küfür etseniz bile banane ki adam beni aşağılamak için arabama laf ediyor Ben Seat veya başka markadan 1 kuruş kazanmıyorum niye savunayım ki ?? Her arabayı eleştiriyorum hiçbiri bizim markamız değil.
    1.6 atmosferiğe göre az yakıyolar, mitsu sorunsuz diye biliyorum.

Baya bi Lancerlere bakıp Focus aldım ben de.

Cupra sanırım sizinki dsg ye güvendiğinize göre 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sende mübarek birisi Mitsu mazda bilimum japon konusu açılsın da saplayım diye fırsat kolluyorsun. Bende güncel mitsuları sevmiyorum ama millet konu açsında senin gibi sallayım diye bir niyetimiz yok, sorunsuzluk yok ne demek? 1 2 saat aralıksız gazlansa motoru şanzımanı kırılacak kullan-at Seatı da yağ yakmıyormuş, adamın sevindiği şeye bak "arabam yağ yakmıyor" Aferin sana da bu elemanların 360fq Evoları yüklü 500+haliyle yağ yakmıyordu, bu kadar düşük beklentilerle salça olma derim milletin konularına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum yine şaşırtmadı. Her konuda başka araçlara sallayanlar kendi marka konularında hemen mesaj ile birbirlerini çağırıyorlar destek olsunlar diye.

Dediğim gibi yine Seat üzerinden vuruyorlar sanki ben Seat'tan para kazanıyorum banane gram umrumda değil çöp teneke falan da diyebilirsiniz
  • mitsubishiden sadece ev klimasi alinir
  • Benzer kullanım ile kendi aracım 1.2 manuel qashqai ile benzer tüketim yakalıyorum. Ancak modern herhangi bir ekonomi motorlu aracı ( yani maksimum 1600 cc) ayni şekilde kullansak benzer tüketim çıkar. Araçların yakıt tüketimini büyük oranda sürüş tarzı belirler. Buralarda tüketim paylaşmak çok bir şey ifade etmiyor bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gardaşş ben de suv qq 1.2 benzinli ile salı günü maraş alanya yapıcamm ben de çekip bırakırım bakim bizimki kaç yakıcak bayağı kasmayı düşünüyorum ss atarım senin konuna

• Yokus yukarı sollamaya cıkabılıyor musun ? Hayır. Konu kapanmıstır :) bız ıstedıgımızde ekonomı ıstedıgımızde performans yapıyoruz. Sag serıtte bayılmaya devam edın

Bu hayata eleştirmeye mi geldiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Yokus yukarı sollamaya cıkabılıyor musun ? Hayır. Konu kapanmıstır :) bız ıstedıgımızde ekonomı ıstedıgımızde performans yapıyoruz. Sag serıtte bayılmaya devam edın
    ne alaka? 3'e taktım mı duman oluyor arkamdakiler :) sana da sol şeritte iyi söğüşlenmeler (cüzdan yakıt ilişkisi açısından)
    birebir aynı aractan bende de mevcut, ben 80 ile gidemem o yolu orası ayrı ortalama 6.5 falan tüketirim tahminen

1.6 emsallerine göre az yakıyor
    evet performans için üretilmemiş
    konfor göreceli, yeterli konforu sunduğunu düşünüyorum
    evet neredeyse tamames sorunsuzlar
    tasarım göreceli

durum budur hiçbir markanın fanatikliğine gerek yok
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    süper olur
  • quote:

Az yakmıyorlar
    Performanslı değiller
    Sorunsuz değiller

Nereye az yakmiyorlar armutla elmayi kiyaslayip az yakmiyorlar demek tuhaf, bak bakalim atmosferik otomatik 1.2 motor istanbul sehirici 6.5 litre yakan kac arac var?

Konfordan kastin ne? Mitsular siniflari ne gerektiriyorsa o kadar konforludur.

Sorunsuz degiller lafina yorum yazmak bile abes. He cok sorunlular o yuzden en sorunsuz 5 marka icinde oluyor herzaman.

Performans? Motoruna modeline gore gayet performanslilar. Hic 1.3 colt veya 1.5 czt veya 2.0 outlander surdunuz mu?

Dizayn goreceli.

Hayirli gunler

• quote:

Az yakmıyorlar
    Performanslı değiller
    Sorunsuz değiller

Sorunsuz değillerden sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 22 Temmuz 2018; 17:15:26 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.