Şimdi Ara

Mitsubishi ASX 1.6 Mivec 117 HP Küçükçekmece - Maltepe arası yakıt tüketimim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
15.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

süper olur
    1 saat sonra yola çıkıyom yakıt verilerini paylaşırım ara ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    hayırlı yolculuklar
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    2013 model asx sahibiyim 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ondan önce 10 yıl l200 vardi onda da rutin bakim harici sorunum olmadı biraz mantık çerçevesinde sallayın fransız, italyan aracı değil bu mitsubishi. Köpekbalığı tasarımına kötü demek abesle iştigal. Konforu ne bekliyorsan onu veriyor bu aracın fiyatına ancak b sınıfı alman arabası alirsin sıkış tıkış eğile büküle iner binersin bagajına da bir şey sığdiricam diye on takla atarsin ben koltuklari yatirdim mi dunyalari taşırım. Performans kullanmayı bilene güzel devirli kullanınca gayet de keyifli dizel araba gibi kullanirsan atmosferiği bu niye çekmiyo der durursun. Neyse fanboyluk yapmak istemiyorum ama mantıklı eleştirin ayıptır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    asx, 4000-6000 devir arası bir turbo benzinli araba gibi gidiyor. şahsen yokuşlarda da araba sollayabiliyorum. vitesi düşür yüklen gaza. insanımız turbo dizel'e alışkın dediğiniz gibi bu nedenle atmosferik araba için kötü yorumlar var...
  • Kesinlikle kimsenin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmam trafikte o konuda anlaşalım ama bak kovalamaya girerse iş, hızlı kaçarım ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

hayırlı yolculuklar
    Tşkler şimdi seydişehirdeyim alanyays 2.5 saat kaldı depoyu maraşta gulledim 315 tlye şu an 625 km yapmışım yol bilisayarı 425 km kalan gösteriyo 2 yetişkin 2 çocuk klima sürrkli açık 2.kademe 2 valiz 3 çanta işte değerler

Mitsubishi ASX 1.6 Mivec 117 HP Küçükçekmece - Maltepe arası yakıt tüketimim.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    maşallah güzel gidiyor
  • 80 le sağdan git .

kulakların çınlamasın
  • Yol bilgisayarları genelde yanlış ölçüm yapıyor. Kendinizin ölçmesini tavsiye ederim.

• irfanconi İ kullanıcısına yanıt
    soldan gidiyorum mu yazmışım
  • Bundan önceki araçlarım hep Seat ‘tı,benim kendi üzerime olan araçlarım,ama Asx i aşırı beğeniyorum,Seat Arona almayı düşünüyordum ama sanırım Asx e geçecem.İkisine de test sürüşünde kamp malzemelerimi alıp gitmeyi düşünüyorum,bakalım hangisi daha ferah gelecek:))

• 80_90ile yol mu biter

Ben de bu kafadaydim ama 750kmlik yola çıkınca 90la olmuyor parasını düşünmüyorsun

• korsan58 K kullanıcısına yanıt
    inan bitiyor. çevrem de senin gibi düşünüyor. şu olur en fazla 8 saatte bitecek bir yolu 9 saatte, hadi 9 buçuk saatte bitirirsin. ama harcayacağın para az olur, can güvenliğin daha yüksek olur. fırsatları da bunlar... aç müziğini püfür püfür gez
  • hidoriumen kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun. asx'in turbo dizeli de var, ben turbo dizel'e alışığım tork olsun dersen düşünebilirsin. 1.6 hdi (psa'ın motoru peugeot citroen) motordur çok az yakar o da. 1.6 did olarak geçiyor..
  • Hangi saat ortalama hız trafik durumu vs bende Fluence 1.5dci ile senden çok daha az yakarım da. 80 le gidilmiyor yahu uyku geliyor, rehavet çöküyor, olmuyor. Hem hızlı hemde daha az yakıyoruz. Alın DCI HDI dizel araç kendinizi kasmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün haberde BMW kaza yapmış araçtaki 4 kişide ölmüş neden tabiki hizdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    ben uçağını alıcam, kliması da orjinal mitsubishi

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    dci ile 80'le gitsem var ya bedavaya giderim fena fikir değil aslında
  • Ortalama hizlara baktigimda sunu anliyorum ya giderken sifirlamissiniz yani yola cikmadan degil temde ya da hicmi hic trafige denk gelmemiasiniz.

35 km s hiz ort. İle ise giderken basaksehir kasimpasa 3.5 lt ort ile gidiyorum aracim 1.6 linea.

O hiz ortalamasi ile gotsem 2nin altinda yakar aracim

• 500 600 km lik uzun yolu 80 90 la giden adam cimrinin pintinin önde gidenidir....ortalama 5 yakacağına 6 yaksin, 110 120 altına dusemem.... 100 km de 1 litre hesaplanacak kadar ölücu değilim....sonuçta 500 km yol 90 ortalama hız ile , yaklaşık 5,5 saatte gidersin, ortalamanizi 110 a ciktimi 4.5 saate düşer süren...1 saatin sana kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.