Şimdi Ara

Mitsubishi ASX 1.6 Mivec 117 HP Küçükçekmece - Maltepe arası yakıt tüketimim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
15.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elbetbirgun

Kendimce gözlemlediğimi yazayım. Ben de 4 senedir ASX kullanıyorum.

Arabamı herkes çok beğeniyor. Ailem akrabalarım iş arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım hemen hepsi.

Neden tercih etmiyorlar.

İlk sebep kendisine değil başkasına alıyormuş gibi almadan önce acaba satarken zarar mı ederim elden kolay çıkar mı düşüncesi.

İkinci sebep abi parça bulunmaz pahalı olur düşüncesi.

Üçüncüsü otomatik olsaydı keşke, eşim nasıl kullanacak bunu alsam düşüncesi.

İlk sebep gereksiz bir düşünce.

İkinci sebep zaten sorun çıkaran bir araç değil bakımları diğer araçlardan pek bir farkı yok özel serviste. Baskı balata parça 900 işçilik 300 ödedim. Ha kaza olur far gider radyatör gider o parçalar pahalı olabilir. Kasko yaptırmak akıllıca olacaktır.

Üçüncü sebep tercih meselesi. Ben manuel kullanmayı seviyorum.

Başka sebeplerde vardır arkadaşlar ekler.

Alıntıları Göster
    söylediklerinize katılıyorum. ben araba alırken ikinci eline bakmam. ortadan kesilip kamyonet yapılmış anadol bile hala el değiştirebiliyorsa her arabanın ikinci eli vardır. kaldı ki ikinci eli olduğu düşünülen toyotamı (auris) güç bela elden çıkardım. benim demek istediğim bu araçların (kendi kanımca) yeterince müşteri bulmamasının tek sebebi distibütör firmalar. amaçları araç satmak mı başka birşey mi ben algılayamıyorum. bu arada benim de captivam var sizinle benzer yorumlar alıyorum. o yüzden demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.