Şimdi Ara

Mitsubishi ASX 1.6 Mivec 117 HP Küçükçekmece - Maltepe arası yakıt tüketimim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
15.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla ben asx'i gayet konforlu buluyorum. diğer arabam da colt. colt'tan tabi ki daha konforlu doğal olarak sınıf farkı var. ama c sınıfı başka araçlar da kullandım (2008 jetta, 2011 corolla, 2005 megane sedan, 2012 hyundai ix35 gibi) bu dört araçtan da daha konforlu geldi bana ASX. bu benim görüşüm tabi.

Performans'ı zayıf diyenler atmosferik araba kullanmayı bilmiyor turbo'ya alıştıkları için gitmiyor demeleri normal. ASX 4000 devirden sonra (4000 tam tork devri) 4000-6000 arası özellikle (6000 tam güç devri) yolda uçuyor. hani tasvip ettiğim bir davranış değil ama bomboş bir uzun yolda kimseyi tehlikeye atmadan bir kere gazlamışlığım var, 210 gördüm. Gayet stabil ve güvenli de gidiyor. Demek ki, öyle vasat bir araba da değil. Demek ki mitsubishi'den sadece klima alınmazmış, araba da alınırmış.
  • Mitsubishi nin urettigi her urun kalitelidir ve gozunuz kapali alabilirsiniz.

Buradakiler sadece klima ve araba urettigini saniyor buyuk ihtimal.

Hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mitsubishi yakit skandallarindan sonra batip, nissanin aldigi mistubishi degil mi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

bu mitsubishi yakit skandallarindan sonra batip, nissanin aldigi mistubishi degil mi ya?
    Hayir degil,mitsununun yuzde 34une ortak oldu nissan satin aldigi filan yok.

Nissan mitsubishi renault ortaklik kurdular, renault dacia veya vw seat skoda gibi bir iliskileri yok.

Mitsu 2017 de 1milyonun uzerinde arac satti dunyada.

Mitsubishinin batmasi icin japonyanin haritadan silinmesi lazim.

Yakit skandalindan batilsaydi once vw nin topu atmasi lazimdi.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Temmuz 2018; 0:14:34 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    cevabi vermissin iste. satin almamismis, %34 unu almismis

%34 une ortak olmasa batiyordu

2016da 2 milyar dolar zarar beyan etti mitsu
    mitsuyu kim kurtardi? nissan
    nissanin yarisi kimin? reno

he niye batiyordu? sahtekarliktan. konu kapanmistir

mitsunun vw kadar parasi olaydi nissana ihtiyaci olmazdi. vw ye ortak olan birini duydun mu hic?

allaskina biraz arastirip yazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 23 Temmuz 2018; 0:32:58 >
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    valla haksız değilsiniz, hakikaten nissan olmasa mitsubishi batıyordu o dönem nissan'da batıyordu işte renault kurtardı onu da. kısacası, avrupalı'ların japon'lardan (toyota, honda hariç) daha çok parası var bana göre...
  • quote:

cevabi vermissin iste. satin almamismis, %34 unu almismis

%34 une ortak olmasa batiyordu

2016da 2 milyar dolar zarar beyan etti mitsu
    mitsuyu kim kurtardi? nissan
    nissanin yarisi kimin? reno

he niye batiyordu? sahtekarliktan. konu kapanmistir

mitsunun vw kadar parasi olaydi nissana ihtiyaci olmazdi. vw ye ortak olan birini duydun mu hic?

allaskina biraz arastirip yazin
    Once terimleri dogru kulllanmayi ogrenin sonra boyle ahkam kesen mesajlar atarsiniz.

Renault daciayi satin almistir misal, ama nissan mitsubishiyi satin almamistir.

Ayrica nissanda renaultun yuzde 15ine sahiptir sizin mantikla nissan da renault u satin aliyor tabi orasi ayri.

Vw den daha sahtekari cikmadi henuz bu arada.

Konu kapanmıştır sizin tabirinizle nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Temmuz 2018; 8:15:42 >

• hergun yakıt ıcerıklı bır konu ıstısnasız acılıyor. verılen mesaj dogru, tesekkurler.

ancak her arac bu hızlarda bu verılerı yakalar. 2 motor benzınlı ıle gıtsem bu oranları yakalarım.

asıl mevzu sıkısık trafıkte. ben trafıkte az yakan benzınlı arac gormedım. aksını ıddaa eden kendını kandırabılır.

ımkan varsa dızel alın arkadaslar, bu muhabbetlere gırmezsınız emın olun.

bu arada daha yenı benzınlı dusuk hacımlı arac aldım. cunku param yoktu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 23 Temmuz 2018; 9:43:19 >
  • 1,5 senedir 2011 model ASX kullanıyorum, araca yukarıdaki mesajlarda sallayan arkadaşlara diyecek pek lafım yok, bir aracı tanımak için almak binmek kullanmak gerekiyor, ben aracın dış tasarımını çok beğeniyorum (köpek balığı burnu) onun dışında yakıt olarak o boyutta ve cüssede bir araç için bence yakıtı makul düzeyde, sorunsuzluk konusuna zaten hiç girmiyorum rutin bakımı dışında hiç bir sıkıntı problem yaşatmadı şimdiye kadar.

Sonuç olarak ben aracımdan çok ama çok memnunum konuyu açan arkadaşta eminim öyledir, çünkü bu fiyata bu özellikleri sunan başka bir SUV yok.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • sağ şeridin yargıcı kürşad .bırak şu tüketim takibini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80'le hayat mı geçer arkadaşım dedeler gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

faydalı bir konu olmuş ve altında verilen sosyal mesaj çok anlamlı, konu sahibine teşekkür ederim. Hangi aracı kullanırsanız kullanın hız limitlerine uyarsanız, gereksiz gaza ve freni kullanırsanız araçlar gerçekten az yakıt tüketiyor.

Bende aynı güzergah'ta sahibi olduğum 3 araçla yaptığım tüketimleri yazıyım.

2018 NİSSAN QASHQAİ 1.5 DCİ ile 3.5 litre

2015 BMW F30 3.20İ ED ile 5.1 litre

2018 SEAT İBİZA 1.0 TSİ ile 3.9 litre

.
    Mitsubishi ASX 1.6 Mivec 117 HP Küçükçekmece - Maltepe arası yakıt tüketimim.

Ortalama hız 20km /saat tüketim 1.4 lt/100 km

1.5 dCi 110 bg Kaşkayi

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    konu sahibi dahi kabul etmis olayi, sen kelime oyunlari pesindesin. buyuk ihtimalle nissanin mitsuyu batmaktan kurtardigini inkar eden tek insansin dunyada.

herkes herkesten hisse alabilir, olay bu degil

nissan ne zaman ve neden almis mitsunun %34unu?

biraz arastirmayla bulabilirsin bu sorunun cevabini

A few months ago we learned that Mitsubishi deliberately issued false emissions numbers regarding several of its Japanese market models, but Automotive News is reporting that Nissan is about to announce a massive investment in its fellow Japanese brand. Nissan, as you may recall, came to the rescue with its $2.2 billion bid for 34 percent ownership. So what will Nissan do, assuming the deal is approved by regulators, to get Mitsubishi back on track?

• Mesajda yuzde 34 hissesini alarak yardim etmis demis satin alma filan yok, ayrica reno nissan aralarina mitsu katilinca ortaklik amblemlerini degistirdiler, satin alma olsaydı degistirmezlerdi.

amblemlerinde lada, datsun veya dacia varmi? Yok

Kelime oyunu yapacak kadar kelimelerin anlamlarini biliyorum cok sukur sizin gibi terimleri yanlis kullanmaktan evladir.

Oldum olasi gecmisi kapali üyelerden hazetmem zaten. Askerligi beraber yapmış gibi sen filan demeler de seviye gostergesidir.

Bana sen diyemezsiniz gorgu kuralidir tabi anlayana

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Temmuz 2018; 12:13:52 >
  • adam zor duruma dusmus, biri gelmis al su parayi, ver %34 hisse demis. o da tamam demis, gelen parayla kuyrugu duzeltmis

daha da basit anlatamam uzgunum. anladigin kadariyla idare edicen artik

evet burdan olmadi, konuyu carpitayim

sen diyemezsin, yarin yagmur var, logo yok vs vs...
  • quote:

adam zor duruma dusmus, biri gelmis al su parayi, ver %34 hisse demis. o da tamam demis, gelen parayla kuyrugu duzeltmis

daha da basit anlatamam uzgunum. anladigin kadariyla idare edicen artik

evet burdan olmadi, konuyu carpitayim

sen diyemezsin, yarin yagmur var, logo yok vs vs...
    Konuyu su mitsubishi batan marka degilmiydi diye mitsubishiyi kucuk gorup en basta carpitan sizsiniz.

ali cengiz oyunu yapmayin simdi. Tereciye tere satamam ben o sizin uzmanliginiz.

Mesajlari geriye okumaya usenenler bu son mesajiniza arti filan verirler ama konuyu bastan okuyanlar kimin neyi carpittigini fark edecektir.

Bana kelime oyunu yapiyorsun diyene bakiniz son satirda ne espriler ne espriler ugrasilmis cabalanmis takdir lutfen.

Hala ayni seviye (!) devam ediyor istikrarda bir sey tabi.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Temmuz 2018; 13:30:3 >

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    güzelmiş bir dahaki nick değişiminde bunu alayım
  • Şu konuları hiç sallamıyorum :) önümden 80 le gitme de git en sağ şeritte ortalamanı kas.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    önünden gittiğimi kim söyledi? asıl sen ben sağdan giderken önüme makas at güvenliğimi tehlikeye at o zaman gör 80'le mi gidiyorum yoksa seni mi kovalıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Ortalama hız 20km /saat tüketim 1.4 lt/100 km

1.5 dCi 110 bg Kaşkayi

Alıntıları Göster
    naptın hocam yokuş aşağı mı indin?

benim qashqai o ortalam hızlarla 6 litre yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.