Şimdi Ara

E60 YENİ KASA 520D YORUMLAR!!!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
41.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bmw 5.20d - mercedes E220- audi A6 2.0d
    bu 2 siyle aynı segmentte yer alıyor.fiyat olarak sadece E220 10.000 euro civarı daha pahalı sanırım.Ama bu üçünün zirvesinde kesinliklede E220 var.komple bir araç sınıfında.
    illa ki Bmw tutkusu yoksa E220 alınabilir. gavur yapmış hani arabayı hakkını vermek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Bmw 5.20d - mercedes E220- audi A6 2.0d
    bu 2 siyle aynı segmentte yer alıyor.fiyat olarak sadece E220 10.000 euro civarı daha pahalı sanırım.Ama bu üçünün zirvesinde kesinliklede E220 var.komple bir araç sınıfında.
    illa ki Bmw tutkusu yoksa E220 alınabilir. gavur yapmış hani arabayı hakkını vermek lazım

hocam bmw tutkunu olsamda hep merak ediorum, nedir üstün olan yanları Tam bir karşılaştırma yapıp bana mercoda olup bmw de olmayan yada bmw nin şu özelliği çok kötü abicim diyebiliceğiniz durumları açıklarmısınız sadece öğrenmek amaçlı soruyorum. Tabi bunları bana lütfen kullandıysanız açıklayın...

• Benim çalıştığım özel hastanede ki sahibi iki kardeş doktor... tekinde 520d var abisinde ise E serisi bir mercedes var, e 280 ...

mercedesi özel şöför kullanıyor, arada bmw yi de kullanıyor...... arabamı park ederken bir gün özel şöföre sordum... mercedesin

gerçekten bir farkı var mı diye...yüzünün şeklini anlatamam... o mizacı görseydiniz, bu soruyu sorduğunuza pişman olurdunuz... kısaca konfor, farklı bir

olay dedi...

Benim tercihim tabiki bmw olurdu ama 320d...

ne kadar anlamlı ama öyle işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 16 Ağustos 2007; 1:09:09 >
  • yani işte hocam, bana teknik açıklama yapacak birisini arıyorum. Yoksa aralarında bir fark olduğuna bende eminim ama üstün yanı teknik olarak nedir???
  • http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=157 burada E220 cdi ayrıntılı incelemesi var.Gerçekten de araba teknoloji resitali kendi arabamızdan da biliyorum bunları :)
  • ya kardeşim anlaşamıyoruz hiçkimseyle ya, bunda olupta 5 serisinde olmayan ne var? Ha ben size 5 serisinde olupta bunda olmayan biton şey sayarım ama şuan konu o diil. Şuanda 5 serisinin e class tan aşşağı kalan yanlarını soruyorum ben size. Bir allahın kulu açıklasın artık ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Ha ben size 5 serisinde olupta bunda olmayan biton şey sayarım ama şuan konu o diil

Senin kafana oturmuş zaten Bmw almak git al bi ton şey sayabiliyosan hiç durma.senin biton dedigin şeyler ıncık cıncık şeyler. sen direk donanımlarını soruyosun sitelerinde veriyo kardeşim nelere sahip oldugu bilgilerini.Böyle kitaptan brösürden donanım özelliklerine bakarak araba mı alınır.Zaten çok önemli donanımlar ikisinde de standart sunuluyor. Ufak tefek ayrıntılar arabaların kendine has özellikleridir.Gidip bakacaksın bineceksin arabaya.bu zaten az cok fikir verir sana.
    Bu biraz da zaten zevk meselesi kimisi altında mercedes olsun ister kimisi bmw.Mercedes daha cok makam arabası ünvani taşır bmw sportif araç olarak bilinir.

• quote:

quote:

Ha ben size 5 serisinde olupta bunda olmayan biton şey sayarım ama şuan konu o diil

Senin kafana oturmuş zaten Bmw almak git al bi ton şey sayabiliyosan hiç durma.senin biton dedigin şeyler ıncık cıncık şeyler. sen direk donanımlarını soruyosun sitelerinde veriyo kardeşim nelere sahip oldugu bilgilerini.Böyle kitaptan brösürden donanım özelliklerine bakarak araba mı alınır.Zaten çok önemli donanımlar ikisinde de standart sunuluyor. Ufak tefek ayrıntılar arabaların kendine has özellikleridir.Gidip bakacaksın bineceksin arabaya.bu zaten az cok fikir verir sana.
    Bu biraz da zaten zevk meselesi kimisi altında mercedes olsun ister kimisi bmw.Mercedes daha cok makam arabası ünvani taşır bmw sportif araç olarak bilinir.

Ya hocam zaten son 10 yıldır bmw kullanıyorum. Şuanki kullandığım aracı forumda herkes bilyor. Bmw fanatiği olduğumuda biliyor. Ama yeri geldimide sölüyorum Yeni S class 7 Serisinden kesinlikle biçok yönden önde diyorum. Ben açıkçası bir önceki kasa e320 hariç yeni kasasına binmedim. Ama e60 5.20d, 5.30d 5.30i ye bindim, kullandım. Ben ufak bi örnek veriyorum, 5 serisinde dynamic drive adlı aktif bir sürüş kontrol sistemi bulunmakta. Mercedeste ise bu konuda elle tutulur bişey göremedim şahsen? Bu sadece ufak bir örnekti. Eminim e dede mutlaka önde olduğu konular vardır... Bineceksin demişsin ben dedim 5 lerin çoğuna bindim(e39 e60) ancak E klasın bir önceki kasası harici binmedm. Diyorumki binen varsa eğer o gelsin desinki mercedese bindim şu olaydan çok etkilendim, mercedese has şu özelliği çok güzel desin bana...

• Ya hocam zaten son 10 yıldır bmw kullanıyorum. Şuanki kullandığım aracı forumda herkes bilyor. Bmw fanatiği olduğumuda biliyor. Ama yeri geldimide sölüyorum Yeni S class 7 Serisinden kesinlikle biçok yönden önde diyorum. Ben açıkçası bir önceki kasa e320 hariç yeni kasasına binmedim. Ama e60 5.20d, 5.30d 5.30i ye bindim, kullandım. Ben ufak bi örnek veriyorum, 5 serisinde dynamic drive adlı aktif bir sürüş kontrol sistemi bulunmakta. Mercedeste ise bu konuda elle tutulur bişey göremedim şahsen? Bu sadece ufak bir örnekti. Eminim e dede mutlaka önde olduğu konular vardır... Bineceksin demişsin ben dedim 5 lerin çoğuna bindim(e39 e60) ancak E klasın bir önceki kasası harici binmedm. Diyorumki binen varsa eğer o gelsin desinki mercedese bindim şu olaydan çok etkilendim, mercedese has şu özelliği çok güzel desin bana...

ufak bi örnek vermek gerekirsede e220 dede fren asistani var.(BAS). Fren pedalına ani durumlarda yeteri kadar basamadıgınızda yahut gerektiği gibi basamadıgınızda otomatik devreye girip müdahale eden bir sistem.

şu an bindiğimiz araba E220 cdi. 5 aydır kullanıyoruz.Bu arabadan etkilendiğim noktayı soruyorsan lafı uzatmadan kısaca söyleyim harika bir konfor sunuyor.Yola yapısıyor resmen beşik gibi sallanmıyor coğu araba gibi yüksek hızda.5 serisinin süspansiyonlarının biraz sert oldugu söyleniyor bu konuda. Kısacası mercedes konforu ön planda arayanların tercihidir.ha şunu da söyleyim Bmw nin tip olarak albenisi biraz daha iyiSöylemek istediğim şey aslında arabaların aynı segmentte yer alabilmeleri için birbirinden cok farklı olmayan özelliklere sahip olduğudur.
    bmw 5.20d- E220cdi - A6 2.0 tdi bu 3 üde aynı segmentte birbirlerinden aman aman dedirtecek farklı özellikleri yok.ha belki diyeceksin E220 cdi için 10 bin euro fazladan vermeye değer mi biz değer dedik aldık başkasına göre değmez orası da ayrı.

• quote:

quote:

orjinalden alıntı: okan

Ya hocam zaten son 10 yıldır bmw kullanıyorum. Şuanki kullandığım aracı forumda herkes bilyor. Bmw fanatiği olduğumuda biliyor. Ama yeri geldimide sölüyorum Yeni S class 7 Serisinden kesinlikle biçok yönden önde diyorum. Ben açıkçası bir önceki kasa e320 hariç yeni kasasına binmedim. Ama e60 5.20d, 5.30d 5.30i ye bindim, kullandım. Ben ufak bi örnek veriyorum, 5 serisinde dynamic drive adlı aktif bir sürüş kontrol sistemi bulunmakta. Mercedeste ise bu konuda elle tutulur bişey göremedim şahsen? Bu sadece ufak bir örnekti. Eminim e dede mutlaka önde olduğu konular vardır... Bineceksin demişsin ben dedim 5 lerin çoğuna bindim(e39 e60) ancak E klasın bir önceki kasası harici binmedm. Diyorumki binen varsa eğer o gelsin desinki mercedese bindim şu olaydan çok etkilendim, mercedese has şu özelliği çok güzel desin bana...

ufak bi örnek vermek gerekirsede e220 dede fren asistani var.(BAS). Fren pedalına ani durumlarda yeteri kadar basamadıgınızda yahut gerektiği gibi basamadıgınızda otomatik devreye girip müdahale eden bir sistem.

şu an bindiğimiz araba E220 cdi. 5 aydır kullanıyoruz.Bu arabadan etkilendiğim noktayı soruyorsan lafı uzatmadan kısaca söyleyim harika bir konfor sunuyor.Yola yapısıyor resmen beşik gibi sallanmıyor coğu araba gibi yüksek hızda.5 serisinin süspansiyonlarının biraz sert oldugu söyleniyor bu konuda. Kısacası mercedes konforu ön planda arayanların tercihidir.ha şunu da söyleyim Bmw nin tip olarak albenisi biraz daha iyiSöylemek istediğim şey aslında arabaların aynı segmentte yer alabilmeleri için birbirinden cok farklı olmayan özelliklere sahip olduğudur.
    bmw 5.20d- E220cdi - A6 2.0 tdi bu 3 üde aynı segmentte birbirlerinden aman aman dedirtecek farklı özellikleri yok.ha belki diyeceksin E220 cdi için 10 bin euro fazladan vermeye değer mi biz değer dedik aldık başkasına göre değmez orası da ayrı.

hocamyola yapışıyor beşik gibi sallanmıyo filan demişsin..merco için harika konfor sunuyo demişsin..

bmw de audi de merco da kendini ispatlamış markalar.. konfor yçnünden çok da aman bi fark yok ..hepsi ayrı derecede konfor sunar.. sen kalkıpta audi ye bmw ye konforsuz merco konforlu diyemezsin..

2. cisi anlaşılan sen bi 5 serisi kullanmamışsın yola virajlara nası hakim bi araç.. ben bi süre 530 d kullandım çok güzel yol hakimiyeti var araçta ha mercoda audide de vardır ama sen öyle bi söylemişsinki sadece mercedes konforlu ve mercedec yol a hakim bi araç gibi bi söylem anlaşılıyo..

o 5 le ne virajlara girdim banamısın demiyo makina ve idda ediyorum aynı virajlara merco audide girebilir ama spor araçları katmazsak yani kalan accord avensis gibi bi araç o hızlarda dayanamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut16 -- 18 Ağustos 2007; 12:19:13 >

• hocamyola yapışıyor beşik gibi sallanmıyo filan demişsin..merco için harika konfor sunuyo demişsin..

bmw de audi de merco da kendini ispatlamış markalar.. konfor yçnünden çok da aman bi fark yok ..hepsi ayrı derecede konfor sunar.. sen kalkıpta audi ye bmw ye konforsuz merco konforlu diyemezsin..

2. cisi anlaşılan sen bi 5 serisi kullanmamışsın yola virajlara nası hakim bi araç.. ben bi süre 530 d kullandım çok güzel yol hakimiyeti var araçta ha mercoda audide de vardır ama sen öyle bi söylemişsinki sadece mercedes konforlu ve mercedec yol a hakim bi araç gibi bi söylem anlaşılıyo..

o 5 le ne virajlara girdim banamısın demiyo makina ve idda ediyorum aynı virajlara merco audide girebilir ama spor araçları katmazsak yani kalan accord avensis gibi bi araç o hızlarda dayanamaz..

hey allam kardeşim kim diyor bmw ye audiye konforsuz diye.anlatamadım demek istedigimi bu 3 arabada aynı segmentte ve benzer özelliklere sahip araçlar.Bunlar arasında tercih yapmak sadece zevk meselesi.
    bu 3 arabanın verdiği konfor cok farklı değil aksini söylemiyorum ki.ama farklarıda var elbet.tıpa tıp aynıolacak halleri yok ya birisi illaki öndedir.Bmw ninde konfor konusunda mercedesten önde oldugunu söyleyen bir kişiyede rastlamadım.Mercedes bi derece öndedir .bu böyle bilinir. performansta öndedir mesela Bmw. 2200 cdi motor 170 beygirken / 2000 motor 5.20 163 beygir. az da olsa önde bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 18 Ağustos 2007; 13:53:26 >

• Ya bu quote lara nolmuş saçmalıyor...

Hocam diyorumya yeri geldimi sölüyorum. Bundan bi önceki kasa S350 kullandım. Gerçektende çok konforluydu. Fakat benim 740ta 170le rahatlıkla girdiğim bir viraja onunla girdiğimde çok tedirgin etti beni hız düşürmek zorunda kaldım. Fakat konfor konusunda lafım yok hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Bu konuda bmw den bir adım önde ama bmw de performans konusunda bir adım önde olmaya devam edecek. Ha birde artık 5.20d 177hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 19 Ağustos 2007; 13:35:56 >
  • quote:

Ya bu quote lara nolmuş saçmalıyor...

Hocam diyorumya yeri geldimi sölüyorum. Bundan bi önceki kasa S350 kullandım. Gerçektende çok konforluydu. Fakat benim 740ta 170le rahatlıkla girdiğim bir viraja onunla girdiğimde çok tedirgin etti beni hız düşürmek zorunda kaldım. Fakat konfor konusunda lafım yok hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Bu konuda bmw den bir adım önde ama bmw de performans konusunda bir adım önde olmaya devam edecek. Ha birde artık 5.20d 177hp

valla performansta bmw nin bir adım önde oldugu doğrudur.tabi bu farklar cok az derecededir.
    bu sınıftan bir araba tercih eden birisinin performanstan daha çok konforu biraz daha önplana koyacagını düşünüyorum açıkcası.(7 serisi hakkımda bir bilgim yok ta 5 serisi için bildiğim kadarıyla bmw nin süspansiyonları biraz daha sert ve bu böyle olması yol tutuş ta avantaj getirirken doğal olarak konfor da biraz dezavantaj sağlıyor.)şahsen biz böyle düşünüp E220 cdi almıştık.
    birde olayın şu boyutu var Tr de mercedesin yıldızının bmw ye nazaran daha popüler, daha çok saygı duyulan bir araç olduğu gerçeğide var. Çoğu insanın ilerde bizimde bi mercedesimiz olsa dediğine herkes şahit olmuştur.(Mafya arabası siyahından camlar kararmış o biçim) TAbi eskiden mercedesin bmw den cok önde oldugu da bi gerçekti ki mercedesin popülerliği bu zamanlardan geliyor şimdi arada o kadar fark kalmadı teknolojiyi cok yakından takip ediyorlar. yani 5.20 d ile E220 cdi almak donanımlardan ziyade zevk işine döndü artık.

• quote:

quote:

Ya bu quote lara nolmuş saçmalıyor...

valla performansta bmw nin bir adım önde oldugu doğrudur.tabi bu farklar cok az derecededir.
    bu sınıftan bir araba tercih eden birisinin performanstan daha çok konforu biraz daha önplana koyacagını düşünüyorum açıkcası.(7 serisi hakkımda bir bilgim yok ta 5 serisi için bildiğim kadarıyla bmw nin süspansiyonları biraz daha sert ve bu böyle olması yol tutuş ta avantaj getirirken doğal olarak konfor da biraz dezavantaj sağlıyor.)şahsen biz böyle düşünüp E220 cdi almıştık.
    birde olayın şu boyutu var Tr de mercedesin yıldızının bmw ye nazaran daha popüler, daha çok saygı duyulan bir araç olduğu gerçeğide var. Çoğu insanın ilerde bizimde bi mercedesimiz olsa dediğine herkes şahit olmuştur.(Mafya arabası siyahından camlar kararmış o biçim) TAbi eskiden mercedesin bmw den cok önde oldugu da bi gerçekti ki mercedesin popülerliği bu zamanlardan geliyor şimdi arada o kadar fark kalmadı teknolojiyi cok yakından takip ediyorlar. yani 5.20 d ile E220 cdi almak donanımlardan ziyade zevk işine döndü artık.

Haklısın.TR'de artık merco daha popüler.süspansiyon konusuna gelince ; e220 deneme fırsatım olmuştu.kendi 5.20d aracıma kıyaslama yaptığımda bmw'nin süspansiyonlarının daha sert olduğunu anladım.ama yine bi araç alıcak olsam yine bmw alırım.artık bi tutku meselesi oldu...

• dÜNYADA ZATEN 3 ARABA VAR MERCO BMW VE AUDİ.Benim arkadaşımda BMW 2007 520 var harıka bir arab kullandım .bir arkadaşımdada merco e200 var bana kalırsa merco biraz agır kışı arabası bendede golf 5 var 2005Bana kalırsa BMW 520 HA 3.20 COK GUZEL ARABA:))
  • dr_atilla28 D kullanıcısına yanıt
    2010 520d e60 engine fault reduce power uyarısı veriyor ilk yaptıgında motor gücü gerçekten azaldı daha sonrakilerde hiçbir değişiklik olmadı sebebi nedendir bilen veya aynı sorunu yaşayan oldumu ?
  • 27 yaşındayım ilk arabam 2008 520d için aşağı yukarı kaç lira zorunlu trafik sigortası çıkar . ve kasko kaç liraya yaparlar fikri olan var mı arkadaşlar
  • Adına ilk ruhsat olacaksa saçma sapan trafik sigortası fiyatları gelecek
    700-1500 arası birşey çıkarsa şaşırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.