Şimdi Ara

E6300 İşlemci overclock içn Sizce hangi anakartı onerirsiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar elimde e6300 işlemci war anakart konusunda kararsiz kaldim gigabyte in GIGABYTE P35C-DS3R bu modeli sizce iyimi overclock içn siz olsaniz bu işlemci içn hangi anakarti onerirdinz fiat konusunda 220 gibi bişe wereblrm arkadaşlar onerilerinizi bekliom??? Şimdiden teşekkürler

• 35 kişi bakmiş hiç biri bi cevap yazmamiş kaç günden beri siz yok yaaa:S
  • gigabayt olsunda taştanolsun :) yazdığın kart iyidir kardeşimde var, bendede DQ6 var gayet memnunum
  • Saol arkadaşim onerin için
  • kardeş sen bence p35-ds3l al. niye diyceksin.işlemcin iyiysen zaten onun yaptıgını buda çok çok rahat yapar.şu sıralar fiyatı 120 yytl olması lazım.ben çok memnunum. intel e 4400 ümü 3.3ghz de kullanıyorum.yaklaşık yüzde 66 oc ile yani.ayrıca karşılaştırma yaparsan aralarında özellik bakımından hiç bi fark olmadıgını göreceksin..verdiğin paraya yazık...linkler burda tıkla karşılaştır..yanlız fiyatla burda çok uçuk.sen fiyatlara bakma.120 ytl olması lazım ds3l.sen sadece özellik olarak bak...

http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=bd49776,bd49398,&type_id=Anakart&CatalogName=Bilgisayar

• p35 ds3l iyidir fiyat performans ve oc anakartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.