Bildirim
e6300 lü en ucuz sistem için yardım (acil)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
öyleyse şöyle diyim. 80 lik bir harddisk ve 512 lik ddr2 667 ramin yanına önerebileceğiniz onbord ekran karttlı bir anakart varmıdır. -
onboard ekran kartlı bi anakart yerine
msi p965 neo anakart 108$
sapphire X550 ekran kartı 46$ civarı bişey, yeni ekran kartı alınca bunu satarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosch -- 5 Eylül 2006; 16:49:01 > -
46$ yazık değl mi zaten onu dx10'dan sonra kimse almazquote:
Orjinalden alıntı: frosch
sapphire X550 ekran kartı 46$ civarı bişey, yeni ekran kartı alınca bunu satarsınız
-
quote:
Orjinalden alıntı: frosch
aslında dün gece yaptığım sistem ekran kartlı, 1gb ram ve 250 lik hd li idi ama arkadaşın bütçesini aştı ve herşeyden kısmanın yollarını arıyorum. -
bütçe nedirki arkadasım? -
bütçeyi unutalım. e6300 sabit kalmak kaydıyla alınabilecek en ucuz sistemi toparlamak istiyorum. birde sistemin önü açık olsun. yani 6 ay sonra vista çıktığında işlemci ve anakarta dokunmadan değişiklik yada ilave yapabileyim. teşekkürler.quote:
Orjinalden alıntı: qozmo 2
bütçe nedirki arkadasım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X