tam yarım saatir uğraştırıyo beni bios uçtu update yaptım 908 için ama anaaa bir de baktım ne göreyim bad bios checsum
valla yeni bios atana kadar kafayı yedim değiştirecem bu boardı amma problem yaptı beaw
haftaya gidip acilen ds-3 bulmam lazıım bakalım ne olacak
iyi geceler.......
Arkadaşlar Asus P5B ve conroe 6300 içingerekli oc bilgileri http://forum.donanimhaber.com/m_11274633/tm.htm adreste mevcut..Bi göz atın derim.Ben şu anda 2.8 de kullanıyorum bi problem yok.Saygılar
Sevgili arkadaşım benim rahatsız olduğum nokta neden sadece bu board'da oluyor. Başka hiçbir marka ve model kullanıcıda böyle bir sorun okumadım!!! Kaldıki arkadaşımda p5b delux var aynı çipset ama onda böyle birşey olmuyor? Acaba voltajları mı değiştirmeliyim yoksa psu yu mu?
kardeş asus P5B ile ilgili forumda hemen herkesin sorunu bu, aslında bu durum normal hale geldi (en azından benim için).Birde şunu belirtmek istiyorum, sisteme oc yapıp ta açılmadığında bios reset falana gerek yok, kasanın elektirkle ilişkisini kesin ve bir kaç saniye sonra sistemi tekrar açın ve F1 tuşu ile ( ki mecburen) biostan gerekli ayarlamaları yapın.
quote:
Orjinalden alıntı: fx66ex
kardeş asus P5B ile ilgili forumda hemen herkesin sorunu bu, aslında bu durum normal hale geldi (en azından benim için).Birde şunu belirtmek istiyorum, sisteme oc yapıp ta açılmadığında bios reset falana gerek yok, kasanın elektirkle ilişkisini kesin ve bir kaç saniye sonra sistemi tekrar açın ve F1 tuşu ile ( ki mecburen) biostan gerekli ayarlamaları yapın.
Bir kaç gün sonra kuzenim yeni psu getirecek bide onda denicez bakalım o problem anakarttanmı kaynaklanıyo.Ama tahminimce p5b lerde var öyle bi olay..Saygılar
Valla çok iyi olur kardeş,sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer böyle bir durumla karşılaşmazsan o yeni psu nun özelliklerini ve markasını da rica edeceğim.. Ben de şu anda 2.8 de kullanıyorum. Senin sistemin tam yükte ve beklemede kaç derece gösteriyor...?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme