Şimdi Ara

E6420 cpu saat hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar E6420 Modelin cpu saat hızı degıskenmidir mesela eversette baktıgımda
    gercek olan saat 2133 ıken bi 1600 bi 1599 bi tekrar 2133 degısmekte bu balı cpu carpanıda degısmekte 8.0x ıken 6.0x mesela ekran kartını andırıyor 2d 3d saat hızları bu normalmidir tskler

• bıostan speed step ozellıgın kapatman gerek...O zaman carpanın sabıt 8 olucaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

bıostan speed step ozellıgın kapatman gerek...O zaman carpanın sabıt 8 olucaktır

peki e6420 işlemci 2 çekirdeklidir, cpuz de 2 çekirdek görünecegi yerde 1 çekirdek görünüyorsa 2 inci çekirdegi nasıl devreye alabilirsin....
  • nasıl yani tek çekirdek mi görünüyor???
    cpu-z nin 1,40versiyonunu indir..eğer öyle bir sorun varsa..
  • dün fx57 arkadaşımızın yayınladığı haberde cpu-z 1.40 ın e6x20 işlemcileri desteklediği yazıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

quote:

Orjinalden alıntı: signomis

bıostan speed step ozellıgın kapatman gerek...O zaman carpanın sabıt 8 olucaktır

peki e6420 işlemci 2 çekirdeklidir, cpuz de 2 çekirdek görünecegi yerde 1 çekirdek görünüyorsa 2 inci çekirdegi nasıl devreye alabilirsin....

sence arkadas oyle bır sorunu oldugundan bahsetmısmı iyi oku

• signomis dedigin gibi kapadım duzeldi sımdı tskler
  • Ben açmanı öneriyorum. Bu bir sorun değil. İşlemci yükte değilken çarpanı düşürerek tasarruf sağlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.