Bildirim
E6420 cpu saat hızı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bıostan speed step ozellıgın kapatman gerek...O zaman carpanın sabıt 8 olucaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: signomis
bıostan speed step ozellıgın kapatman gerek...O zaman carpanın sabıt 8 olucaktır
peki e6420 işlemci 2 çekirdeklidir, cpuz de 2 çekirdek görünecegi yerde 1 çekirdek görünüyorsa 2 inci çekirdegi nasıl devreye alabilirsin.... -
nasıl yani tek çekirdek mi görünüyor???
cpu-z nin 1,40versiyonunu indir..eğer öyle bir sorun varsa.. -
dün fx57 arkadaşımızın yayınladığı haberde cpu-z 1.40 ın e6x20 işlemcileri desteklediği yazıyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
quote:
Orjinalden alıntı: signomis
bıostan speed step ozellıgın kapatman gerek...O zaman carpanın sabıt 8 olucaktır
peki e6420 işlemci 2 çekirdeklidir, cpuz de 2 çekirdek görünecegi yerde 1 çekirdek görünüyorsa 2 inci çekirdegi nasıl devreye alabilirsin....
sence arkadas oyle bır sorunu oldugundan bahsetmısmı iyi oku
-
signomis dedigin gibi kapadım duzeldi sımdı tskler -
Ben açmanı öneriyorum. Bu bir sorun değil. İşlemci yükte değilken çarpanı düşürerek tasarruf sağlıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X