Bildirim
e65 Kamera Sorunu Bkarmısınız...
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: maxımumcu
beyler kamera neden ful ekran olmuyo çook aradım ayarlarda falan ama bi türlü tam ekran fotoraf çekemiyorum vede ekrana koyduğum resim tam ekran oturmuyo çektiğim gibi oluyo ortada resim altı boş üstü boş bi yardımcı olursanız sevinirim
ve bir şeyi daha söylemek istiyorum telefona yüklediğim oyunlar sağ üst köşede küçük bir şekilde çıkıyo acaba oyunun boyutuylamı ilgili bilemiyorum 280 Kb dı oyun eğer oyundan kaynaklanıyorsa bana adam gibi bir oyun sitesi verirseniz sevinirim -
yokmu yardımcı olcak bi allahın kulu
quote:
quote:
beyler kamera neden ful ekran olmuyo çook aradım ayarlarda falan ama bi türlü tam ekran fotoraf çekemiyorum vede ekrana koyduğum resim tam ekran oturmuyo çektiğim gibi oluyo ortada resim altı boş üstü boş bi yardımcı olursanız sevinirim
ve bir şeyi daha söylemek istiyorum telefona yüklediğim oyunlar sağ üst köşede küçük bir şekilde çıkıyo acaba oyunun boyutuylamı ilgili bilemiyorum 280 Kb dı oyun eğer oyundan kaynaklanıyorsa bana adam gibi bir oyun sitesi verirseniz sevinirim
-
quote:
quote:
ve bir şeyi daha söylemek istiyorum telefona yüklediğim oyunlar sağ üst köşede küçük bir şekilde çıkıyo acaba oyunun boyutuylamı ilgili bilemiyorum 280 Kb dı oyun eğer oyundan kaynaklanıyorsa bana adam gibi bir oyun sitesi verirseniz sevinirim
Oyunların küçük çıkması konusunu 6230i kullanırken .jar uzantılı oyun yüklediğimde yaşıyordum bende.
.sis oyunları atmayı denersen sorunun düzelir sanırım.
Kamera konusunda da ;
Kamerayı açıp-Seçecenkler-Ayarlar-Fotoğraf kalitesi'ni değiştirmeyi dene istersen (Büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur ve fotoğrafı küçük çektiğin için de tekrar dönüp baktığında doğal olarak küçük görünüyordur )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X