Şimdi Ara

e65 Kamera Sorunu Bkarmısınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kamera neden ful ekran olmuyo çook aradım ayarlarda falan ama bi türlü tam ekran fotoraf çekemiyorum vede ekrana koyduğum resim tam ekran oturmuyo çektiğim gibi oluyo ortada resim altı boş üstü boş bi yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: maxımumcu

beyler kamera neden ful ekran olmuyo çook aradım ayarlarda falan ama bi türlü tam ekran fotoraf çekemiyorum vede ekrana koyduğum resim tam ekran oturmuyo çektiğim gibi oluyo ortada resim altı boş üstü boş bi yardımcı olursanız sevinirim

ve bir şeyi daha söylemek istiyorum telefona yüklediğim oyunlar sağ üst köşede küçük bir şekilde çıkıyo acaba oyunun boyutuylamı ilgili bilemiyorum 280 Kb dı oyun eğer oyundan kaynaklanıyorsa bana adam gibi bir oyun sitesi verirseniz sevinirim
  • yokmu yardımcı olcak bi allahın kulu
    quote:

quote:

beyler kamera neden ful ekran olmuyo çook aradım ayarlarda falan ama bi türlü tam ekran fotoraf çekemiyorum vede ekrana koyduğum resim tam ekran oturmuyo çektiğim gibi oluyo ortada resim altı boş üstü boş bi yardımcı olursanız sevinirim

ve bir şeyi daha söylemek istiyorum telefona yüklediğim oyunlar sağ üst köşede küçük bir şekilde çıkıyo acaba oyunun boyutuylamı ilgili bilemiyorum 280 Kb dı oyun eğer oyundan kaynaklanıyorsa bana adam gibi bir oyun sitesi verirseniz sevinirim

• quote:

quote:

Oyunların küçük çıkması konusunu 6230i kullanırken .jar uzantılı oyun yüklediğimde yaşıyordum bende.

.sis oyunları atmayı denersen sorunun düzelir sanırım.

Kamera konusunda da ;

Kamerayı açıp-Seçecenkler-Ayarlar-Fotoğraf kalitesi'ni değiştirmeyi dene istersen (Büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur ve fotoğrafı küçük çektiğin için de tekrar dönüp baktığında doğal olarak küçük görünüyordur )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.