Şimdi Ara

E65 KIZAK SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM arkadaslar bugun 2.el e65 aldım telefonda 2. sorun cıktı 1.kızak biraz sert acılıp kapanıyor... bu nedendir ne yapmam lazım
    2.her telefonu kapatıp actıgımda saat tarih bilgileri tekrar giriyorum benim bildigimbataryayı cıkartıp taktıgımda sorması lazım ama anlamıs degilim yardimlarinizi bekliyorum şimdiden tessekür ederim dh ailesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByDeLuXe -- 12 Nisan 2009; 22:37:49 >

• arkaslar yardim edecek kimse yokmu ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByDeLuXe

SELAM arkadaslar bugun 2.el e65 aldım telefonda 2. sorun cıktı 1.kızak biraz sert acılıp kapanıyor... bu nedendir ne yapmam lazım
    2.her telefonu kapatıp actıgımda saat tarih bilgileri tekrar giriyorum benim bildigimbataryayı cıkartıp taktıgımda sorması lazım ama anlamıs degilim yardimlarinizi bekliyorum şimdiden tessekür ederim dh ailesine

sert açılıp kapanması sorun değil.yapısı gereği telefonun kızağı sert.kullandıkça biraz yumuşuyor.ilk zaman telefona zarar gelir diye elimle tak diye açılmasın kapanmasın diye elimle yavaşlatıyordum.telefon 2 senelik olmasına az kaldı.bunca zaman içinde tabi eski hali kalmadı.

kızağın sert olmasını niye dert ettiğini anlamış değilim açıkçası.

telefonu açıp kapattığımda tarihin sıfırlanması anormal bir durum.o konuda bir fikrim yok

• saol karizma 2 nebiliyim arkadasta var o okolay acılıp kapanıyor ve saat problemide yok bende niye varki
  • baska bir önerisi veya bilgi verecek yokmu
  • benimde e65 im var ama ilk aldığmda yine senin gibi 2.el almıştım sert gelmişti biraz bana ama sonradan
    elim alıştı ya da sürgüsü yumuşadı :)
    tarih ve saat konusuna gelincede ilk önce sen bu telefona bir yazılım yükle güncel bir yazılım nokia Nokia Software Updater ile daha sonra telefonda aynı sorunu görürsen bu seferde sorun şu olabilir bu telefonların içerisnde tarih ve saatlerin sıfırlanmasını engelleyen bir pil var o ya hasar görmüştür ya da bitmiştir derim ben :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: selami023

benimde e65 im var ama ilk aldığmda yine senin gibi 2.el almıştım sert gelmişti biraz bana ama sonradan
    elim alıştı ya da sürgüsü yumuşadı :)
    tarih ve saat konusuna gelincede ilk önce sen bu telefona bir yazılım yükle güncel bir yazılım nokia Nokia Software Updater ile daha sonra telefonda aynı sorunu görürsen bu seferde sorun şu olabilir bu telefonların içerisnde tarih ve saatlerin sıfırlanmasını engelleyen bir pil var o ya hasar görmüştür ya da bitmiştir derim ben :)

SAOL KARDESİM Bir sey daha sorcam peki sürgülü ya e65 arasında bosluk oluor bu normalmdir yaw ben sıfır almıstım eskiden bosluk yoktu şimdi arası biraz acık napmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.