Şimdi Ara

E65 nin Wi-Lan gücünü arttırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında düşünceleri ve görüşleri olan arkadaşlar varsa burda paylaşırsak çok sevinirim.

(not: Bu konuyu e56 bölümü içinde açtığım anda kayboluyo çnkü tüm sorunlar bi başlık altında olunca herkez farklı bişey soruyo konu hep deişiyo...)

• e65 e yazılımla wi lan gücünü arttırabilirmiyiz yada bildiğiniz yazılım varmı?
  • Evet arkadaşlar bende aynı olayı E51 için rica edecektim.Bilen,bilgisi olan lütfen paylaşım yapsın.Teşekkürler.
  • cc_man dan alıntıdır...

Wi-Fi olan bir makinada wlan cekim gücünü arttirmak

telefonunuzun ayarlar>baglanti>kablosuz lan seceneginde secenek gelişmis ayarlar menusunden otomatik yapilandirma menusunu kapatirsaniz makinanin wlan cekim gücünü %20 arttirabilirsiniz ama ayni orada pil sarfiyatinida arttirmiş olursunuz..cekim gücü az diyenler icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mogan_dam

cc_man dan alıntıdır...

telefonunuzun ayarlar>baglanti>kablosuz lan seceneginde secenek gelişmis ayarlar menusunden otomatik yapilandirma menusunu kapatirsaniz makinanin wlan cekim gücünü %20 arttirabilirsiniz ama ayni orada pil sarfiyatinida arttirmiş olursunuz..cekim gücü az diyenler icin...

dostum ben E51 kullanıcısıyım fakat söylediğin gibi yapayım dedim ama bende zaten otomatik yapılandırma menüsü kapalı.Bir sitede çok önceden okumuştum oradaki değerlerle falan oynalınıyormuş ozaman neredeyse bir laptop kadar çekim gücü artıyor ve aynı oradan pilden gidiyormuş.

Yineden sağol.

• quote:

cc_man dan alıntıdır...

Ben bu yöntemi denedim fakat tam tersi çekme gücünü düşürüyor bu ayarlarla wireless bağlantımı 2 küp gösterirken default ayarla 3 küp gösteriyor (Wlan Wizard programı ,N95)
  • komşunun wirelessı almak için çanak tencere bağlayanlar varya sizde öyle yapın bu forumda var hatta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cc_man dan alıntıdır...

bu ayar tam tersine etkin konumda olursa çekim artıyor,en azından bende öyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.