Şimdi Ara

E6600 Conroe 3DMark ve Spi rev2.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

neye dayanarak, kime dayanarak

Test'ler kimse aksini gösteremedi. Tr'de Asus kullanan kimse 450 FSB'ye gelemezken, DS,Q serisi kullanan standart bir kullanıcı çok rahat bir şekilde 460-470 FSB'yi görüyor. Bu da şimdilik Gigabyte'ın o/c'de daha üstün olduğunu gösteriyor. İnat edip İlla asus board kullanıcam denirse işlemci en az E6600 olmalı !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 9 Ağustos 2006; 13:56:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLper_iLeri

dq6 alıyordum ama ironik olmayan birşey söyleyiniz de p5wdh mi dq6 mı alayım karar verebileyim - kafam karıştı :)

İşlemcisi sürekli E6300-E6400 olacak olanlar ve overclcok sadece önemli diyenler Gigabyte alsın derim ama E6600 ve E6700 alacak olanlar kesinlikle asus çünkü hava ile conroede sınır 4.1 ghz lerde demekki 9 çarpanında fsb 455 ve 10 çarpanında 410 fsb yeterli şu anda forumda asus ile 440fsb görüldü demekki E6700 için sorun yok yakında yeni bioslarlada 455-460 görülürse E6600 için maximum sınır cepte...

Artı anakartı sadece maximum fsb içinmi alıyorsunuz diğer ekipmanların değeri yokmu asus p5wdh de yok yok herşeyi koymuşlar anakarta,heleki raid o olayını çok geliştirmişler koydukları ez-raid chiple ikinci hhd bozulsa bile veriler koruma altında,artı oyun oynayanlar ve 3dmark ile uğraşanlar için zaten 975X chipseti 1 sıra önde zaten başka sırada yoktu 2 sıra toplam

• quote:

Orjinalden alıntı: Asefik

quote:

dq6 alıyordum ama ironik olmayan birşey söyleyiniz de p5wdh mi dq6 mı alayım karar verebileyim - kafam karıştı :)

İşlemcisi sürekli E6300-E6400 olacak olanlar ve overclcok sadece önemli diyenler Gigabyte alsın derim ama E6600 ve E6700 alacak olanlar kesinlikle asus çünkü hava ile conroede sınır 4.1 ghz lerde demekki 9 çarpanında fsb 455 ve 10 çarpanında 410 fsb yeterli şu anda forumda asus ile 440fsb görüldü demekki E6700 için sorun yok yakında yeni bioslarlada 455-460 görülürse E6600 için maximum sınır cepte...

Artı anakartı sadece maximum fsb içinmi alıyorsunuz diğer ekipmanların değeri yokmu asus p5wdh de yok yok herşeyi koymuşlar anakarta,heleki raid o olayını çok geliştirmişler koydukları ez-raid chiple ikinci hhd bozulsa bile veriler koruma altında,artı oyun oynayanlar ve 3dmark ile uğraşanlar için zaten 975X chipseti 1 sıra önde zaten başka sırada yoktu 2 sıra toplam

zaten bu ez-raid i görünce 2 tane wd2500ks 16 mb hdd aldım benim için veriler önemli raid yapamıyordum şimdi artık gönül rahatlığı ile raid yapacam

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

neye dayanarak, kime dayanarak

Test'ler kimse aksini gösteremedi. Tr'de Asus kullanan kimse 450 FSB'ye gelemezken, DS,Q serisi kullanan standart bir kullanıcı çok rahat bir şekilde 460-470 FSB'yi görüyor. Bu da şimdilik Gigabyte'ın o/c'de daha üstün olduğunu gösteriyor. İnat edip İlla asus board kullanıcam denirse işlemci en az E6600 olmalı !!

Zivercim onları ben de biliyorum. Benim demek istediğim fsb herşey demek değildir. Aynı fsb'lerde asusun 965 çipsetli gigayı çok rahat solladığını bildiğini umuyorum. 6300 ile kullanacaksan dediklerin doğru ben de katılırım gigabyte daha mantıklı kaçar ki o zaman da bütçe kısıtlı demektir ve ds3 en mantıklısıdır yine dq6 değil. 6400 için bile asusun yeterli gelebileceğini düşünüyorum hava soğutma ile kullanımda. Kaldı ki 6600 ve 6700 için asusun yapabildiği max. fsb yeterli geleceği gibi artı özellikleri ile bence daha cazip bir anakarttır.

• Bence dq6+e6300+800mhz extreme pahali ram yerine p5wdh+e6600+667mhz normal ram asagi yukari ayni fiyat olsada ikinci sistem daha performansli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Bence dq6+e6300+800mhz extreme pahali ram yerine p5wdh+e6600+667mhz normal ram asagi yukari ayni fiyat olsada ikinci sistem daha performansli olur.

667mhz rem önerisi bu saatten sonra kesinlikle yanlış,conroeler yüksek fsb ile çalıştıkları için yüksek mhzli remler istiyor,hesaplarsak 1-1 bölende 400-450 fsb arasında en düşük mhz hızı 800-900mhz olacaktır bunu göz önüne alırsak conroe için en düşük hızlar 800mhz den başlamılıdır,hatta alınabiliyorsa 800mhz cl-4 olanlar tercih edilmelidir!!!!
  • cevaplar için cok saolun beyler
  • quote:

Orjinalden al�nt�: Asefik

quote:

Orjinalden al�nt�: S@N@Ne!!!

Bence dq6+e6300+800mhz extreme pahali ram yerine p5wdh+e6600+667mhz normal ram asagi yukari ayni fiyat olsada ikinci sistem daha performansli olur.

667mhz rem �nerisi bu saatten sonra kesinlikle yanl��,conroeler y�ksek fsb ile �al��t�klar� i�in y�ksek mhzli remler istiyor,hesaplarsak 1-1 b�lende 400-450 fsb aras�nda en d���k mhz h�z� 800-900mhz olacakt�r bunu g�z �n�ne al�rsak conroe i�in en d���k h�zlar 800mhz den ba�lam�l�d�r,hatta al�nabiliyorsa 800mhz cl-4 olanlar tercih edilmelidir!!!!

667 ler cok rahat 800-900mhz e cikiyor diye oyle dedim. Cl5 ya da cl4 ler iyi is gorur diye tahmin ediyorum.

• bende 667 var : cl 3-3-4-8 olarak 700ü geçmiyor

teşekürler yorumlara
    ben asus p5wdh aldım :) yarın gelir heralde
    dede farkı :D
  • quote:

Orjinalden al�nt�: aLper_iLeri

bende 667 var : cl 3-3-4-8 olarak 700� ge�miyor

te�ek�rler yorumlara
    ben asus p5wdh ald�m :) yar�n gelir heralde
    dede fark� :D

iyi simdiden hayirli olsun. islemci olarak ne alacaksin?
  • quote:

bende 667 var : cl 3-3-4-8 olarak 700ü geçmiyor

teşekürler yorumlara
    ben asus p5wdh aldım :) yarın gelir heralde
    dede farkı :D

yaw alper gg de ilanını gördüm P5WDG2-WS 250 ye verilirmi hiç
  • işlemci var zaten e6400 :)
  • E6600 ve üstü işlemci için Asus , alt işlemciler için Gigabyte seçilebilir.
  • Asus overclock yapmıyacaklar için ismi ve extralarıyla hala göz dolduruyor.Ama Ds3 gibi fazladan fsb yapan bir bordun kimseye zararı olmaz.6600 den maddi bir sıkıntıdan dolayı yada bu islemçi bana fazla geldi böyle yüksek performarsı kaldıramam ben diyenlere E6300 için DS3 sorunsuz geçiş sağlar.
    Ayrıca testlerini bulamasamda gigabayt DQ6'ya göre uygun fiyatıyla GA-965P-DS4 da iyi bi seçenek gibi duruyor.

• bu fsb nin ben pek asus la yada gigabyte oldugunu düşünmüyorum sanki asus lar az da gigalar çok fsb yapıyomuş gibi 965p olunca biostar da 450+ yapıyor xs'de asus 965p 499fsb yapmış.

benim kannatim olay 975x mi 965p mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

E6600 ve üstü işlemci için Asus , alt işlemciler için Gigabyte seçilebilir.

evet işin özü bence budur
  • DQ6 hiçbir yerde yok (dfs hariç) , acaba asus p5wdh mı alsam kafa iyice karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

DQ6 hiçbir yerde yok (dfs hariç) , acaba asus p5wdh mı alsam kafa iyice karıştı

bence asus 965 te alabilirsin oda güzel boardmuş diye duydum 225 dolar+kdv civarında sanırım
  • Mükemmel tek kelime ile eline sağlık hacım1!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

E6600 ve üstü işlemci için Asus , alt işlemciler için Gigabyte seçilebilir.

en doğrusu bu zaten kanıtlandı
    koray 3d için iyi başlangıç tebrikler fx serisinin kulakları çınlasın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.