Şimdi Ara

E6600 Conroe 3DMark ve Spi rev2..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus P5WDH 975X Mainboard
    İntel Conroe E6600 CPU
    Gskill 2gb pc6400 D9 606
    Silverstone 750W SLI PSU Quad 12v
    Sapphire X1900XTX Toxic
    cpu by D.O.D Cooling

3dmark 2001 : 61.5k , tek kart ile alındı skor , elime cf edition da geçecek , en az 70k cepte..

Spi : 12sn

Sponsorluk desteği için Sapphire Türkiye'ye cok teşekkür ediyorum , her zamanki gibi desteğini eksit etmediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 9 Ağustos 2006; 3:21:15 >

• Skorlar çok güzel eline sağlık

SuperPİ yakında 10sn gelir mi acep
  • tebrıkler koray bu arada gıgabayt kullananlardanda ss ler gormek ıstıyoruz kı karsılastıralım anakartları
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

tebrıkler koray bu arada gıgabayt kullananlardanda ss ler gormek ıstıyoruz kı karsılastıralım anakartları

+1

bi icraata geçemediler...

edit: ufak ufak icraatlar gelior sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleWolf -- 9 Ağustos 2006; 9:19:11 >
  • tebrikler çok iyi skorlar her zamanki gibi

bu arada işlemciyi hiç stok olarak denedin mi ramlere de çok voltaj vermeden günlük hava soğutmalı bir sistemin performansını merak ediyorum...
  • Koray abi super sonuclar tebrikler seni yine ust sıralarda gormek isteriss.Dunya ya adını tekrar hatırlatma vakti gelmişti zaten

SAYGILARLA
  • evet gerçekten güzel skor...

ve cf lı skorları da dört gözle bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süper skorlar tebrikler
  • ya olm 3d lere tamam bişe demiyoruz da sana demedim mi 10 saniye olmadan pi yayınlama diye he insanda azıcık utanma olur yaw

bu arada şu dod u da getir artık da bizde makara yapalım az biraz özledim dod cağızımı
  • Fps az gitmis gibi biraz daha gitse 10sn rahat gorulur herhalde. Bu arada neredeyse tek kartta 70k gorulecek sayilir corssfire de ...
  • O fsb asus'ta sınır zaten, uğraşsa da daha gideceğini sanmıyorum zamanlamalar ile oynamadan
  • abi bide çok rica edicem defult cpu-z işlemci ve ram alorak bi ss koya bilicen mi be bide senin ramler auto da mıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkalaz

quote:

Orjinalden alıntı: tansel

tebrıkler koray bu arada gıgabayt kullananlardanda ss ler gormek ıstıyoruz kı karsılastıralım anakartları

+1

bi icraata geçemediler...

edit: ufak ufak icraatlar gelior sanki...

Walla siz uyuyun asıl ds3 le dq6 mobolar çoşturuyolar.Pegasus,plankton un topiclerine bakın.
    Millet elindeki asus moboların yerine ds3 veya dq6 aldı

• Ki büyük ihtimalle hata ettiler
  • yok be ozan yaw bız hata ettık asuslar cok dandık baksana koray bıle anca 61.5k almıs 2001 den kotu cok kotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansel -- 9 Ağustos 2006; 13:22:20 >
  • dq6 alıyordum ama ironik olmayan birşey söyleyiniz de p5wdh mi dq6 mı alayım karar verebileyim - kafam karıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 9 Ağustos 2006; 13:39:24 >
  •  E6600 Conroe 3DMark ve Spi rev2..
  • Skorlar güzel.Ama görüldüğü kadarıyla gigabyte,asustan sağlam çıktı core 2 lerde..
  • neye dayanarak, kime dayanarak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.