Bildirim
Xeon x5650 gigabyte x58 ud3r Voltajsız oc 4.4 ghz
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elinize sağlık
İleride sadece hobi için Xeon alıp kurcalamak istiyorum doğrusu g41 mobo alarak. Ya da evde bir tane h61 var olursa ona da takabilirim.
X58 güzel de Allah nazar vermesin, anakarta bir şey olsa açıkta kalıyorsunuz
Kullandığınız ekran kartı ve oyun performanslarınız nasıl? Ekran kartında yüzde 100 verim alıyor musunuz? -
Ekran kartım rx 470 4 gb pubg de Ultra higt ayarlar da ortalama 100 fps alıyorum araçla sürerken 80 lerde geziniyor 8 gb ram var sistem de. Başka da oynadığım oyun lol onu yazmaya gerek yok :D Aşırı memnunum -
Aslında %50 overclcok var ve voltaj vermessenizde Auto da bıraktığınız için kendisi +0.120 civarında voltaj vermiş anakart.
Bu işlemci stokta 1.126 küsürde çalışıyor. Sizde 1.38 dikkat ederseniz. -
-
-
-
Iyide 1.38v çalışıyor nasıl voltajsız oluyor...
Autoda bırakıyorsunuz voltajı sonrada voltajsız diyorsunuz -
akasa venom voodoo var bi ara deniyebilirim -
açıkcası sizin cpu baya iyi. 6/12 olması baya iyi 6-7 nesil i5 lere kök söktürür 4/4 devri kapandı artıkquote:
Orijinalden alıntı: Achendroth
akasa venom voodoo var bi ara deniyebilirim
Anakartınız ne idi acaba? -
p6td deluxe -
-
X5660 5GHz overclock yapacağım x58 anakart modeli öneriniz nedir? -
Gereksiz olur bence. O hızda uzun süre bozulmadan çalışacak mı? x58 anakartların kuzey köprüsü de çok ısınıyor. Şu an oyunda olmadığım halde anakartın kuzey köprüsü 68 derece. İşlemcim x5660. 3.8GHz de kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Webster75
X5660 5GHz overclock yapacağım x58 anakart modeli öneriniz nedir? -
hocam senin kuzey köprüsü biraz fazla sıcak sanki. i7920 @3.50ghz kuzey köprüsü boşta 48-49derece.Anakart ex58-ud5 bu arada ..quote:
Orijinalden alıntı: ÖzgünK
Gereksiz olur bence. O hızda uzun süre bozulmadan çalışacak mı? x58 anakartların kuzey köprüsü de çok ısınıyor. Şu an oyunda olmadığım halde anakartın kuzey köprüsü 68 derece. İşlemcim x5660. 3.8GHz de kullanıyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 20 Şubat 2020; 10:25:23 > -
Benim işlemciyi iki farklı anakartta denedim. Kuzey köprüsü ısınıyor. Yani sorun anakartta olsa iki anakartta ısınmazdı. UD5 in soğutucusu daha iyi. x58-ud5 in güney köprü soğutucusu daha büyük. Bu yüzden daha az ısınır. İşlemcinin yakınında bulunan anakarttaki soğutucuda daha kaliteli.quote:
Orijinalden alıntı: m4shroom
hocam senin kuzey köprüsü biraz fazla sıcak sanki. i7920 @3.50ghz kuzey köprüsü boşta 48-49derece.Anakart ex58-ud5 bu arada ..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 20 Şubat 2020; 21:39:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X