Şimdi Ara

##Intelden 1600MHz FSB'li Xeonlar##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel'in en güncel yol haritasında, 3 yeni Penryn tabanlı 1600 MHz veriyoluna(FSB) sahip Xeon modeli belirdi. 1600MHz'lik yeni işlemciler çift ve 4 çekirdekli modellerde olacak. 4 çekirdeli olup da 1600MHz desteğini alacak olan ilk işlemciler Xeon E5472 ve E5462 olacak. 80W TDP değeri olan işlemcilerden E5472 3.0GHz hızında çalışırken E5462 2.8GHz hızında çalışacak. Intel bu 1600MHz'lik işlemcileri 2007'nin 4. çeyreğinde geri kalan Penryn ailesi ile beraber duyuracak.

1600MHz işlemciler için fiyatlandırma E5462 için 797$, E5472 için ise 1000'lik alımlarda 958$ şeklinde olacak. 1600 MHz veriyoluna sahip son işlemci ise yine Penryn bazlı çift çekirdekli Xeon işlemci olacak. İşlemci E5272 olarak adlandıracak. 3.4GHz hızındaki E5272, 1000'lik alımlarda 1,172$ fiyatla satılması düşünülüyor. Ayrıca Intel bütün çift çekirdekli Xeon işlemci lansmanlarını 2008'in 1. çeyreğinden 2007'nin 4. çeyreğine çekti. Bu yeni 1600MHz'lik Xeonlar için Seaburg isimli, çift PCIe 2.0 x16 slotu ve 128GB bellek desteği olan bir yongaseti gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderc -- 30 Ağustos 2007; 5:41:08 >

• macintosh ların gücüne güç katacak bu, 8 çekirdekli 3 GHz Xeon la çalışan bir Mac tadından yenmez valla
  • püff ucucak deseniz ya maclar
  • Ucucak evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaVinci

macintosh ların gücüne güç katacak bu, 8 çekirdekli 3 GHz Xeon la çalışan bir Mac tadından yenmez valla

uzun zamandır zaten satılıyor 3Ghz 8 çekirdekli xenon işlemcili mac.. resmi sitesinde görebilirsin...
  • 1066mhz ile 1333mhz fsb arasındaki fark %1 den azken sizin 1600mhz ye uçucak demeniz bence bir ruya.
    aksine bu sunucu bilgisayarlarında dezavantaj saglar.

daha fazla guc ve ısı kaynagı.anakart ısınıcak ram kontrolcusu daha cok guc cekicek vs vs

sunucuda özellikle oyun ve multimedia sunucularında opterondan şaşmam.
  • onu biliyorum ve kullandım da zaten, ben teknolojik yeniliği v.s kastetmiştim,

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: DaVinci

macintosh ların gücüne güç katacak bu, 8 çekirdekli 3 GHz Xeon la çalışan bir Mac tadından yenmez valla

uzun zamandır zaten satılıyor 3Ghz 8 çekirdekli xenon işlemcili mac.. resmi sitesinde görebilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oo Maclar coşacak
  • benim orada uçacaktan kastım desteklenen programlar ve işletim sistemi, MacPro lar sunucu olmamasına ragmen xeon işlemci kullanıyor, hele photoshop gibi programlarda GB boyutlarında döküman işlerseniz %1 lik fark bile sizi memnun eder.

quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

1066mhz ile 1333mhz fsb arasındaki fark %1 den azken sizin 1600mhz ye uçucak demeniz bence bir ruya.
    aksine bu sunucu bilgisayarlarında dezavantaj saglar.

daha fazla guc ve ısı kaynagı.anakart ısınıcak ram kontrolcusu daha cok guc cekicek vs vs

sunucuda özellikle oyun ve multimedia sunucularında opterondan şaşmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.