Şimdi Ara

E6700 overclock yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    E6700 L624A (stok fan)
    Gigabyte 965P-DQ6 rev 1.0
    2*1 gb corsair ddr2 667 mhz

Voltaj ayarları otomatikteyken 340*10=3400 mhz de stabil çalıştı fakat fsbyi 345 yaptığımda windows açılmıyordu,reset atıyordu sanırım bu noktadan sonra elle voltaj vermek gerekiyor.Bu sistemle daha önce overclock yapan bir arkadaş varsa hangi değerlerle overclock yaptığını söylerse sevinirim.

• dostum vallla overclock potansiyeli sisteme göre değişebilir otomatik voltaj ayarını devre dışı bırakıp kendin voltajı artır derim ben sorunun yüksek ihtimal çözülecektir.
  • Ben olsam 6700'e overclock yapmaya gerek duymazdım, en azından şimdilik...Kaldı ki, sanırım, bellek hızın overclock yapman için yeterli değil.
  • benim vaktim olmadığından konuyu açmasını arkadaştan rica etmiştim yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar biraz kurcaladım stock fanla 3,6 yı gördüm skorları aldım bıraktım önümüzdeki sene yaza kadar daha kurcalayamayacağım öss malum :S öss sonrası bir kaç upgrade yapıp sonra kurcalamaya başlayacağım yardımlarınız için teşekkürler
  • Walla hocam boardun performansına göre değişmekle birlikte 6700 ler rahat 3.6 ya çıkıyor.Voltaj vermeyi deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    3 yıl önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Q6600 overclock..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.