Bildirim
e70 w900i
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar lütfen yardım edin -
Beklediğin özellikler neler ki ? ben w900i kullanıyorum ve feci memnunumquote:
Orijinalden alıntı: o_z_a_n
arkadaşlar lütfen yardım edin
Beklentilerinle kendin karar vericeksin, forumda iki telefonun da sağlam incelemeleri\yorumları vardır elbet -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Beklediğin özellikler neler ki ? ben w900i kullanıyorum ve feci memnunum
Beklentilerinle kendin karar vericeksin, forumda iki telefonun da sağlam incelemeleri\yorumları vardır elbet
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Beklentilerinle kendin karar vericeksin, forumda iki telefonun da sağlam incelemeleri\yorumları vardır elbet
aynene önce sen beklediğin özellikleri belirle kendi kafanda sonra bunları göz önünde bulundur ama eğere özelliğin müzik ve foto önemsiyorsa kesinlikle w900i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 24 Temmuz 2006; 5:04:46 >
-
N70 imi satıp şu e70 i bi alsam güzel ayrıntılı bi inceleme yapacağım yapmasına da hala alamadık bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: TUNERBOYquote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
aynene önce sen beklediğin özellikleri belirle kendi kafanda sonra bunları göz önünde bulundur ama eğere özelliğin müzik ve foto önemsiyorsa kesinlikle w900i
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: o_z_a_n
nokia e70 ile se w900i arsaında kararsız kalsım bunun nedenlerinden birisi e70 de 352*416 pix 16 milyon renkli ekrana karşılık w900i de 470 mb dahili hafıza olması. yardım edin
kesinlikle ve kesinlikle e70 sevgili arkadaşım bana güven pişman olmıyacaksın e70 kadar süper bir telefon görmedim şu an için wi-fi i/e/g (en hızlıları) voıp üzerinden çok ucuza telefon görüşmesi veeee en önemlisi symbian 9.1 v3.0 işletim sistemine sahip olması ayrıca ekran kalitesi bütün telefonları ve çoğu cep bilgisayarını sollar ayrıca çok kullanışlı birde Q klavyesi var bence e70 şimdiden hayırlı olsun dostum
-
bence e70 yerinede e61 alabilirsin. pek ala işini görür. ama kamerade istiorum diosan E70 al. müzik falan için w900 alma derim.quote:
Orijinalden alıntı: ur2coolquote:
Orjinalden alıntı: o_z_a_n
nokia e70 ile se w900i arsaında kararsız kalsım bunun nedenlerinden birisi e70 de 352*416 pix 16 milyon renkli ekrana karşılık w900i de 470 mb dahili hafıza olması. yardım edin
kesinlikle ve kesinlikle e70 sevgili arkadaşım bana güven pişman olmıyacaksın e70 kadar süper bir telefon görmedim şu an için wi-fi i/e/g (en hızlıları) voıp üzerinden çok ucuza telefon görüşmesi veeee en önemlisi symbian 9.1 v3.0 işletim sistemine sahip olması ayrıca ekran kalitesi bütün telefonları ve çoğu cep bilgisayarını sollar ayrıca çok kullanışlı birde Q klavyesi var bence e70 şimdiden hayırlı olsun dostum
E70 al.hepsiburadaya geldi
-
piyasada şu anda w900i'den daha verimli bir cihaz yok bana göre ahhh birde beyazı gelse varya yıkar ortalığıquote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
bence e70 yerinede e61 alabilirsin. pek ala işini görür. ama kamerade istiorum diosan E70 al. müzik falan için w900 alma derim.
E70 al.hepsiburadaya geldi
Alıntıları Göster
-
bu arada e70 in de ses kalitesi hiç fena değil ben hala e70 diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Katibim
piyasada şu anda w900i'den daha verimli bir cihaz yok bana göre ahhh birde beyazı gelse varya yıkar ortalığı
Alıntıları Göster -
ben gittim capitole denemeye gelmemiş daaquote:
Orijinalden alıntı: ur2cool
bu arada e70 in de ses kalitesi hiç fena değil ben hala e70 diyorum
Alıntıları Göster -
W900 daha iyidir kesinlikle veya e70 değilde e60-e61 daha iyiquote:
ben gittim capitole denemeye gelmemiş daa
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Ben bugün Atrium Turkcell Extra'da baktım 1 dakika kadar.. Güzel bir cihaz. Çok büyük ya da ağır değil.. Ekranı çok güzel. Ama detaylı inceleyemedim. -
yapma yaa atrium taaa ataköydeki mi? bende gidim bakim şuna. inceliyim. görüşlerini belirtebilirmisin?quote:
Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısıquote:
Ben bugün Atrium Turkcell Extra'da baktım 1 dakika kadar.. Güzel bir cihaz. Çok büyük ya da ağır değil.. Ekranı çok güzel. Ama detaylı inceleyemedim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı
quote:
Ben bugün Atrium Turkcell Extra'da baktım 1 dakika kadar.. Güzel bir cihaz. Çok büyük ya da ağır değil.. Ekranı çok güzel. Ama detaylı inceleyemedim.
-
quote:
yapma yaa atrium taaa ataköydeki mi? bende gidim bakim şuna. inceliyim. görüşlerini belirtebilirmisin?
quote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
yapma yaa atrium taaa ataköydeki mi? bende gidim bakim şuna. inceliyim. görüşlerini belirtebilirmisin?
quote:
quote:
Vallahi ancak yukarıda belirttiğim kadar inceleyebildim.
-
elime aldım görevli dikildi bıraktım diosun yaniquote:
quote:
quote:
Vallahi ancak yukarıda belirttiğim kadar inceleyebildim.
Alıntıları Göster
-
quote:
elime aldım görevli dikildi bıraktım diosun yani
Alıntıları Gösterquote:
Yok zaten görevli başındaydı. Ayrıca acelem vardı
-
bende ona uyuz oluyorum. lan sanki kaçırcas telefonu. zaten montalamışsınız da ne beklion başımda. huzurlu huzurlu inceleyemiom. capittolde de öyle. köşe kapmaca oynadım adamla bea. sahicikten başka tele doru gidiom sona aniden yön deiştirip ona daliom bu arada o başkasına gidioquote:
Yok zaten görevli başındaydı. Ayrıca acelem vardı
Alıntıları Göster
-
quote:
bende ona uyuz oluyorum. lan sanki kaçırcas telefonu. zaten montalamışsınız da ne beklion başımda. huzurlu huzurlu inceleyemiom. capittolde de öyle. köşe kapmaca oynadım adamla bea. sahicikten başka tele doru gidiom sona aniden yön deiştirip ona daliom bu arada o başkasına gidio
Alıntıları Gösterquote:
bende ona uyuz oluyorum. lan sanki kaçırcas telefonu. zaten montalamışsınız da ne beklion başımda. huzurlu huzurlu inceleyemiom. capittolde de öyle. köşe kapmaca oynadım adamla bea. sahicikten başka tele doru gidiom sona aniden yön deiştirip ona daliom bu arada o başkasına gidio
Flagship'te öyle.. Ama adamlar seni rahatsoz etmek için değil , sorularına cevap verebilmek için bekliyorlar.
Benim baktığım yer , Capitol gibi değil.. Normal camekân'ın içinde , tüm diğer Turkcell Extralarda olduğu gibi. Yani adam beklemek zorunda yoksa kansızın biri alıp gidebilir. Buna da şükür ama elimize almış olduk hiç olmazsa
-
heee o zaman başka. bizimkinde telefon bi telle ana yere montalı.ama ben bişe sorcaam zaman zaten sorarım. nie canım yabancımıyıs bis?quote:
Flagship'te öyle.. Ama adamlar seni rahatsoz etmek için değil , sorularına cevap verebilmek için bekliyorlar.
Benim baktığım yer , Capitol gibi değil.. Normal camekân'ın içinde , tüm diğer Turkcell Extralarda olduğu gibi. Yani adam beklemek zorunda yoksa kansızın biri alıp gidebilir. Buna da şükür ama elimize almış olduk hiç olmazsa
Alıntıları Göster
-
lafı bile olmaz w900iquote:
heee o zaman başka. bizimkinde telefon bi telle ana yere montalı.ama ben bişe sorcaam zaman zaten sorarım. nie canım yabancımıyıs bis?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- sim kart depolama alanı dolu
- çin nokia imei değiştirme kodu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefon hızlandırma
- cep telefonu kim icat etti
- firmware nedir
- silinen fotoğrafları geri getirme
- gök gürültüsü tehlikelimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X