UI Framework version: 1.00(106) OS Version: 2.00(1177) SW version: 510.21.009
Yaşadığım problem; herhangi bir twitter uygulamasını çalıştırmak istediğimde "sign in with twitter" seçeneğine bastığım zaman, telefon browserının sayfayı açmaya çalışırken birden kendini iptal etmesi ve tekrar aynı ekrana dönmesi durumu. Aynı sorunun yaşayan birkaç kişiye rastladım internette yaptığım aramalarda; fakat hiçbir çözüm getirilmemiş bu probleme..
Twitter'ı en rahat kullanabildiğim Gravity uygulamasında ise şöyle bir şey karşıma çıkıyor; en son versiyon olan v2'de, öncelikle twitter hesabımı ekliyorum. Fakat foursquare hesabımı de eklediğimde twitter hesabım ortadan kayboluyor ve yeniden bir hesap eklemek istediğimde "sadece" foursquare hesabını seçebiliyorum.
Bu durum gerçekten sinir bozucu. Gravity'nin cracklenmiş önceki sürümünde twitter hesabım sorunsuz çalışıyor fakat bu sefer de, "fotoğraf gönderimi devre dışı bırakıldı" uyarısını görüyorum. Foursquare ise hiç çalışmıyor eski sürüm olduğu için..
Bu duruma çözüm varsa çok minnettar olacağım.. Teşekkürler şimdiden önerileriniz için..