Şimdi Ara

çözüldü :)General Mobile güvenlik sertifikası sorunu. İnternete giremiyorum:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TUNCAY KANTARCI Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar dün internete girerken ağ hatasıyla karşılaştım wifi den de avea dan da giremiyorum. Şöyle bir uyarı alıyorum :'ağ hatası ağ bağlantılarınızı kontrol edin veya tekrar bağlayın' daha sonda da web sayfası yok diyo sayfa açılmıyo.
    Daha önce bu sorunla karşılaşan mutlaka vardır ne yapmam gerekir ? Kimseden cevap alamadım.

şimdi de bu sitenin güvenlik sertifikasında sorunlar var diyo güvenlik uyarısı veriyo ne yapmam lazım
    benim durumuma düşün olursa diye ben yardımcı olayım bari :) sorunu çözdüm kaç gündür kafayı yedirttirdi bana telefonun sadece saatine bakıyodum o yeterliydi tarih yanlışmış tarih bilgisini düzeltip yeniden başlattım sorun kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 22 Eylül 2013; 15:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Merhaba Arkadaşlar dün internete girerken ağ hatasıyla karşılaştım wifi den de avea dan da giremiyorum. Şöyle bir uyarı alıyorum :'ağ hatası ağ bağlantılarınızı kontrol edin veya tekrar bağlayın' daha sonda da web sayfası yok diyo sayfa açılmıyo.
    Daha önce bu sorunla karşılaşan mutlaka vardır ne yapmam gerekir ? Kimseden cevap alamadım.

kardeş büyük ihtimalle mobil veri açık değil ..ayarlar/diğer/mobil ağlar/veriyi etkinleştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

Merhaba Arkadaşlar dün internete girerken ağ hatasıyla karşılaştım wifi den de avea dan da giremiyorum. Şöyle bir uyarı alıyorum :'ağ hatası ağ bağlantılarınızı kontrol edin veya tekrar bağlayın' daha sonda da web sayfası yok diyo sayfa açılmıyo.

kardeş büyük ihtimalle mobil veri açık değil ..ayarlar/diğer/mobil ağlar/veriyi etkinleştir

Teşekkürler kardeş ama veriyi etkinleştirdim wifi den de girmiyo ağ hatası ağ bağlantılarınızı kontrol edin veya tekrar bağlayın diyo sayfaya tıklayınca da sayfa görüntülemiyor diyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

Teşekkürler kardeş ama veriyi etkinleştirdim wifi den de girmiyo ağ hatası ağ bağlantılarınızı kontrol edin veya tekrar bağlayın diyo sayfaya tıklayınca da sayfa görüntülemiyor diyo

wifi iyi çekmiyorsa girmez..dediğim gibi net ayarların varsa ve veriyi etkinleştirirsen girer.markette apnturkeyi indir ayarları ordan yap

• wifi yanı başımda gayet de iyi çekiyo dün ne olduysa oldu sorun çıkardı
  • yeni program falan kurdunuz mu?

Bir de w- fi analizer programı ile ağları görebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

yeni program falan kurdunuz mu?

Bir de w- fi analizer programı ile ağları görebiliyor musunuz?

Yeni program kurmadım hocam yaptığım şey sabah evden çıktım arabaya bindim 20 km gittim internete girdim ;) 40 km daha gittim ilk merkezine vardım ondan sonra da bir türlü giremedim internete :) başka herhangi bir uygulama da yapmadım. Ağları görmemin nasıl bir faydası olacak hocam kendi modemimden ve aveadan giriyorum ikisinde de girilmiyo şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağları görüyorsan sorun yazılımsal.
    En kötüsü Tekrar yüklersin.
    Bir de ayarlarını kontrol et.
    mesela bir şekilde vpn yada proxy ayarlanmış olmasın?
    Yada olmadık bir dns.
    Eğer kablosuz ağlara bağlanabiliyorsan router/modem yönetim sayfalarına ulaşmaya çalış. Eğer ulaşabiliyorsan ayarların bir şekilde bozulmuş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Ağları görüyorsan sorun yazılımsal.
    En kötüsü Tekrar yüklersin.
    Bir de ayarlarını kontrol et.
    mesela bir şekilde vpn yada proxy ayarlanmış olmasın?
    Yada olmadık bir dns.
    Eğer kablosuz ağlara bağlanabiliyorsan router/modem yönetim sayfalarına ulaşmaya çalış. Eğer ulaşabiliyorsan ayarların bir şekilde bozulmuş demektir.

Teşekkürler hocam internete hiç bağlanmıyo değil şimdi sürekli güvenlik uyarısı veriyo. Bu sitenin güvenlik sertifikasında sorunlar var diyo.
    Proxy olabilir proxy sunucu kullanmış olabilir nasıl iptal ederim acaba. Gelişmiş internet ayarlarına filan nasıl giriyoruz göremedim bunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.