Şimdi Ara

Meb tableti GM E tab 4 wifi bağlantı sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
77.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet ilk geldiğinde bağlanıyordu. Bazı programlar yüklendi.Sorun çıkınca Sonra fabrika ayarlarına döndürüldü.
    okulda yeniden aktive edilip geldiğinde evdeki modeme bağlanmıyor. Bağlandı görünüyor fakat wifi ikonu gri görülüyor. Önceden bağlandığında
    wifi ikonu mavi olurdu. Şimdi gri görünüyor ve hiç bir sayfa açmıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Meb Tableti GM E Tab 4 Wifi Bağlantı Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Genel Mobile E Tab 4 tabletini kullanırken Wi-Fi bağlantısı sorunları yaşıyorsan bu yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve birkaç basit adım izleyerek çözülebilir.

E Tab 4 Bağlantı Yok Hatası

Bu hata, tabletin Wi-Fi ağınıza bağlanamadığını gösterir. Çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

• Tabletin Wi-Fi ayarlarını kontrol et ve ağının açık olduğundan emin ol.
    • Ağ şifresinin doğru girildiğini doğrula.
    • Tableti yeniden başlat.
    • Modemi veya yönlendiriciyi yeniden başlat.

E Tab 4 Wi-Fi Açılmıyor

Wi-Fi ayarları açılmıyorsa bu, yazılım sorununa işaret edebilir. Çözüm için şunları yap:

• Tableti güvenli modda başlat ve sorunun devam edip etmediğini kontrol et.
    • Tableti fabrika ayarlarına sıfırla.

General Mobile E Tab 4 İnternete Bağlanmıyor

Tabletin Wi-Fi ağına bağlanmasına rağmen internete erişemiyorsan şu çözümleri dene:

• Ağ ayarlarını sıfırla.
    • Modemin veya yönlendiricinin DNS ayarlarını kontrol et.
    • Google DNS sunucularını kullanmayı dene (8.8.8.8 ve 8.8.4.4).

E Tab 4 İnternete Bağlanmıyor

Wi-Fi bağlantısı olmasına rağmen tabletin hiçbir şekilde internete bağlanamıyorsa bu, ağ sorununa işaret edebilir. İnternet sağlayıcınla iletişime geçerek ağında bir sorun olup olmadığını kontrol et.

General Mobile Tablet İnternete Bağlanmıyor

Diğer General Mobile tablet modellerinde de Wi-Fi bağlantı sorunları yaşanabilir. Yukarıda listelenen sorun giderme adımlarını izle veya destek için General Mobile müşteri hizmetleriyle iletişime geç.

General Mobile E Tab 4 Wi-Fi Açılmıyor

Wi-Fi açma/kapatma düğmesine bastığında Wi-Fi açılmıyorsa bu, donanım sorununa işaret edebilir. Cihazını yetkili bir servis merkezine götürmen gerekebilir.

E Tab 4 Wi-Fi Mavi Olmuyor

Wi-Fi simgesi mavi olmuyorsa bu, tabletin Wi-Fi ağına bağlı olmadığı anlamına gelir. Bağlantı sorunlarını gidermek için yukarıdaki adımları izle.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilginç birşey keşfettim. google sitesinin ip adresihttp://173.194.65.94/ yazınca sayfayı açıyor. Arama yapıyor. Fakat herhangi bir sayfayı açmak istediğimizde yine sayfa açmıyor. adres satırına sitenin ip adresini yazınca açıyor. normal adres yazınca açmıyor. Büyük ihtimalle dns ayarlarıyla ilgili bir sorun olsa gerek fakat nereden yapacağımı bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Tablet ilk geldiğinde bağlanıyordu. Bazı programlar yüklendi.Sorun çıkınca Sonra fabrika ayarlarına döndürüldü.
    okulda yeniden aktive edilip geldiğinde evdeki modeme bağlanmıyor. Bağlandı görünüyor fakat wifi ikonu gri görülüyor. Önceden bağlandığında
    wifi ikonu mavi olurdu. Şimdi gri görünüyor ve hiç bir sayfa açmıyor.

Hocam bende bugün tabletimi aldım okulda dağıttılar bir kaç sorun çıktı fabrika ayarlarına döndürdüm ve şuan aktive etmeye çalışıyorum kullanıcı doğrulanıyor diye birşey 30 dk sor hala aynı ekran napıcam acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    ayarlardaki wifi bölümü saat ayarı vs onları getirsek olurmu sizin için?
  • kardeşim aynı sorun bende de var bi çözüm bulursanız bilgilendirin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamertyfn

kardeşim aynı sorun bende de var bi çözüm bulursanız bilgilendirin lütfen

ben sorunu çözdüm. google play store dan vpn unlimitet diye bir program indirdim. onu kurdum. şimdi vpn yi çalıştırınca herşey güllük gülistanlık wifi ye bağlanıyor.
  • Kardeşim ben 2 aydır normal kullanıyodum ne olduysa 18 mayısta tablet internet bağlantısını kesti yani bağlanıyor ama işaret gti eskiden mavi olurdu şimdi hiçbir siteye giremiyorum yardım edin lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam tarih ve saatin doğru olduğundan emin olun eğer yanlışsa düzelttiğinizde sorun çözülecektir :))
  • tablette tarih ve saati değiştirmek mümkün mü? Biz bulamadık da.
  • Erdemli tarih ve saat değiştirmeyi buldum ayarların üzerine basılı tut uygulama bilgileri çıkacak verileri temizle var verileri temizle tmmdır sonra ayarlarla gir düzelt

• Erdemli söylediğin gibi benimde wifi ibrem gri nasıl çözdüğünü anlayamadım tkrarlar san sevinirim

• Erdemci
    ayni sorun bndede var wifi ibrem gri kardeşim nasıl çözdüğünü bi daha anlatırsam sevinirim ama bnde google play storeye bağlanamıyorum
    Sn yaptığında wifi ibren mavi olduğu

• başka bir ağdan bağlandığımda bağlantım mavi oluyordu. Okulun ağından bağlanıp vpn ultimate yi indirdim. Evde gri bağlantı sağladığı modeme gelince vpn ultimate çalıştırdığımda bir anda bağlantı mavi oldu. vpn ultimate programı bizi başka ülke üzerinden bağlıyor sanırım. Tablette face bile giriyor.
  • Neyse Erdemci ayarlardan verileri temizledinmi tarih ve saat geldimi

Tabletine rest atabilirsin. @erdemirci
  • Tabletinize Rest Atma Format Atma Ayarlar Yerine Tıklanınca Wifi Görebilmek istiyorsanız Facebooktan Bana Ulaşabilirsiniz ...https://www.facebook.com/ramazankaratas.1453 Arkadaş Ekleyin
    /ramazankaratas.1453
    Tabletiniz Hakkında Her Türlü Bilgiye Ulaşabilirsiniz
    Facebook
  • bugün yeni bir güncelleme geldi tabletime su an internete hiç bağlanmıyor tableti kapatıp açınca internete bağlanıyor 5-6 saniye sonra altta güncellemeler kontrol ediliyor dedikten sonra internt baglantisini kesiyor wi-fi acik ama hiç bir ağa bağlanmıyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler

• AYNEN BENİMDE ÖYLE OLDU 10. SN DURUYO SONRA KAYBOLUYO Bİ DAHA DA GELMEDİ İNTERNET DELİRECEĞİM...
  • bugiii1354 B kullanıcısına yanıt
    bugiii1354 benimde ayn sorun bugun oldu . arkadaslar lutfen yardim edin tableti kapatip aciyorum bes alti saniye sonra intertnet tamamen gidiyo internet e baglanmak icin sifreyi giriyorum ama baglanmiyo delircemm . buyuk ihtimal meb tarafindan yapildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25celiknaz -- 23 Şubat 2015; 20:32:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.