Şimdi Ara

Meb tableti GM E tab 4 wifi bağlantı sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
77.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya Benddede Aynısı Oldu Bilen VArmı Bulun Bune Ya Tam Yeni Yaptırdım . Bu nasıl yönetim MEB nasıl iş yapıyor. İMDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • DEMEK Kİ AYNI SIKINTI HERKESDE MEB İN YAPACAĞI İŞ BU KADAR OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdark4531

DEMEK Kİ AYNI SIKINTI HERKESDE MEB İN YAPACAĞI İŞ BU KADAR OLUR

sizinkiler yine iyi :D bizim vestellere bi güncelleme vermişlerdi her uygulamaya(galeri falan filan hepsi dahil) hepsine engel gelmişti :D
  • merhabalar. Aynı sorun bugün bende de oluştu.Tableti kapatıp açıyorum birkaç saniye sonra internet tamamen gidiyor internet e bağlanmak için şifreyi giriyorum ama bağlanmıyor.Sorun yeni bir güncellemeden mi?Aynı tablet bir başka öğretmen arkadaşta da var ama onda böyle bir sorun çıkmamış.
  • arkadaşlar gerçekten yüreğime su serptiniz kafayı yicektim bana da böyle oldu internet 10 saniye açılıyo sonra anıden kesiliyor :D
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede var çözebilen var mı sorunu
  • Bağlanamama sorunu bende de var. Çevremden de bu şekilde sorunlar duyuyorum bugün özellikle.
    Format yemedi. Wifi bulucu program denedik gene olmadı.
  • ya dünden beri bende de aynı sorun ilk korkmuştum..acaba yanlış birşeymi yaptım diye durumları okuyunca rahatadım.:D bence bu olayın sebebi yeni yapılan güncelleştirmeler...10 saniye wifi çektikten sonra ''güncelleştirmeler kontrol ediliyor'' yazısından sonra kayboluyor..sebep günceleştirme..!!
  • Tabletin internetini kesmek, tabletin merkezle de bağlantısını kesmek demektir. Bu şekilde tabletleri takip edemezler. Yeni bir güncelleme gönderemezler. Bunu hangi amaçla yaptılar acaba? Geri toplayacaklardır belki de. Zaten eğitim sistemine de oturtulamadı, hiç bir işe yaramadı tabletler. Bu işte bir terslik var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosislerbunlar -- 24 Şubat 2015; 18:05:58 >
  • Merhaba Arkadaşlar,Aynı sorunu bende yaşıyorum tableti fabrika ayarlarına döndürmek istedim fakat yeniden aktive falan etmek gerekir diye yapmadım zaten nakil olmuştum.Tableti açtıktan 10 saniye sonra ağ bağlantı kesiliyor çözümü varsa lütfen yazabilirmisiniz.Teşekkürler...
  • mehmetumut4 M kullanıcısına yanıt
    bendede aynı sıkıntı var bu ne nalet bi eğitim. BENİM TAHMİNİM HERALDE 9. SINIFLARA TABLET DAĞITACAK OLABİLİRLER. AMA BU NEDEN KAPANSIN SAÇMALIK BU NEDEN YHA.
  • BEN BULDUM GENERAK MOBİLE E TAB 4 WİFİYE BAĞLANMIYOR AMA BEN BULDUM İLK ÖNCE TABLETİ SIFIRLAYIN AMA CİHAZ YÖNETİM ŞİFRESİNİ BİLMEYEN YAPMASIN SONRA WİFİYE BAĞLANIYOR
    NOT:CİHAZ YÖNETİM ŞİFRESİNİ BİLMEYEN YAPMASIN
  • ARKADAŞLAR BENİM TABLETİM DÜZELDİ.:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssulky

ARKADAŞLAR BENİM TABLETİM DÜZELDİ.:d

Nasıl oldu...yöntem?
  • ekumas70 E kullanıcısına yanıt
    yöntem yok bugün yeniden güncelleştirme yaptı bi baktım düzelmiş..
  • Çözdüm beyler çözdüm. Şuan tabletten yazıyorum. Tableti kapatın. Güç tuşu ve ses açma tuşuna general mobile yazısı gelene kadar aynı anda basın. Karşınıza 3 seçenek gelecek. Ortadaki yani wipe data seçeneğine ses kısma tuşuna basarak gelin ve güç tuşuna basın. Sonra karşınıza bir sürü no ve 1tane yes seçeneği gelecek. Yes seçeneğine gelmek için ses kısma tuşuna basın. Sonra güç tuşuna basın. Tablet kendine geldiğinde internet çalışıyor olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aynı sorun bendede vardı ama ben çözdüm tablekinizi kapatıp açın hızlı bi şekilde cihaz yönetimine girin dönen ok işareti yani güncelleme yerine hızlı hızlıı üst üstte basın sonra çıkınzwifi.yeri mavi kalcak görceksiniz benimkini böyle yaptım artık wifiye bağlanıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleyyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden 3 4 kez denedim sonuncusunda oldu teşekkürler.
  • mehmetumut4 M kullanıcısına yanıt
    Önemli değiiil ama kesiin oluyo 5 dk bile sürmüyo uğrasmayın bosuna dediğim gibi yapsın herkes suan tabletteyim intarnete hatta faceye bile giriyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VPN Tarzı programlar indirerek istediğiniz siteye girebilirsiniz arkadaşlar.Google Play Storeden VPN programları ile oyunlarda multiplayer falanda oynayabilirsiniz.kısacası her siteyi açar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.