Şimdi Ara

E71'e Karşı telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E71'e Karşı Tavsiye edebileceğiniz bir telefon varmı? Yoksa E71 almalımıyım..

Not: *Limitim 500 TL +50 TL aşılabilir. :)
    *Dokunmatik ve 2. el telefon düşünmüyorum.. *Aldığım telefonu en az bi 2-3 sene kullanmak istiyorum..birde telefon biraz dayanıklı olsun..
    *Aldığım telefonun şarjı 3-4 gün gitsin istiyorum..Telefon istikrarlı çalışsın..
    *Oyun asla oynamam
    *GPS,Wlan,Blutooth,3G'si olsun
    *Fotoğraf çekme hastası değilim ama insan bazen anı ölümsüzleştirmek istiyor Kamerası böyle çekme tuşuna basınca fotoğraf çekildikten sonra bi 5-10 saniye elim öyle kalsın istemiyorum dediğimi çeken bilir..(iphonedaki gibi kamera iyi olmasada anında çeksin fotoğrafları)

Düşüncelerim bunlar Arkadaşlar Yardımcı olursanız çok memnun kalırım...Yorumlarını esirgemeyen Herkese çok Teşekkür ederimm.

• Yorumlarınızı bekliyorumm =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyak94 -- 7 Mart 2011; 18:05:12 >
  • E5 tavsiye edebilirim. fiyatı biraz değişken ama takip edersen bir indirim yakalayabilirsin.

E5 - E71 karşılaştırması için ;

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3198&idPhone2=2425

Artıları ve eksileri var birbirine göre, şunu söyleyebilirim ki E71 eski olmasına rağmen çok daha şık ve çok daha asil.

Bunların dışında önerim elbetteki E72 olur (bütçeni ayarlayabilirsen veya güzel bir kampanya yakalarsan)
  • bb curve 9300 , bb curve 8520 , general mobile Q300 modellerinede bakabilirsiniz
  • e5 doğru seçim olacaktır ram cpu daha iyi ve autofocus yok yani basınca beklemesin demişsin ya e5 öyle fakat e71 de bekliyosun bu yüzden bence e71 kamerası daha iyi ama sen bilirsin
  • e55. dokunmatik olsaydı gt540 oda 400tl ye inmiş
  • bb curve 9300 veya 2. el e72
  • SAR Değeri yüzünden E71 den vazgeçeceğim sanırım şimdilik tercihim E5 ten yana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.