Şimdi Ara

e71 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar e71 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Yalnız bir sorunum var alışveriş merkezlerşnde weireless sorunsuz bağlanıyorum evde zyxel adsl modem var ondan bağlanamadım AirTies modem buldum ayarladım bağlandı şirkete us robotics var onun üzerinde yapmadığım ayar kalmadı görüyor şifreyi giriyorum balanmıyor anlam veremiyorum neden bağlanmadığını bana yardımcı olabilirmisiniz bu cihazı ben zyxel veya us roboticse nasıl bağlatım.

2 sorum ise bu cihaz navigasyon yapabilirmi özeliklerinde oyle yazıyordu yalnız konturlerimi harcamadan gps ile sadece gprs le değil

bana bu konularda yardımcı olursanız çok teşekür erdrim

• bende bazı kafelerde şifresini bilidiğim halde bağlanamıyorum e71 de bağlantı sorunu var
  • Navigasyon için Garmin'i kurmalısın detaylı anlatımları forumlarda var..Baglantı sorununun da baglandıgın modemın sınyalının az olması, ya da modemın wıreless ayarlarındaki sorundan oldugunu dusunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan5

merhabalar e71 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Yalnız bir sorunum var alışveriş merkezlerşnde weireless sorunsuz bağlanıyorum evde zyxel adsl modem var ondan bağlanamadım AirTies modem buldum ayarladım bağlandı şirkete us robotics var onun üzerinde yapmadığım ayar kalmadı görüyor şifreyi giriyorum balanmıyor anlam veremiyorum neden bağlanmadığını bana yardımcı olabilirmisiniz bu cihazı ben zyxel veya us roboticse nasıl bağlatım.

2 sorum ise bu cihaz navigasyon yapabilirmi özeliklerinde oyle yazıyordu yalnız konturlerimi harcamadan gps ile sadece gprs le değil

bana bu konularda yardımcı olursanız çok teşekür erdrim

MODEMINIZ WPA2 AMA E71 WPA SIMDI INTERNET SAYFASINA IP ADRESINI GIREREK MODEMİ WPA CEWIRECEKSINIZ ONDAN SONRA PC INTERNETE GIRMEEYECEK AMA TELEFON GIRECEK SONRADA PC MODEM AYARLARINA GIRIP ONUDA WPA YAPACAKSINIZ VE KULLANACAKSINIZ

• wpa yaptım notebook sorunsuz bağlanıyor yalnız e71 hala bu 2 modemde bağlanmamakta ısrar ediyor yapmadığım ayar kalmadı anlam veremiyorum notebooklar bağlanıp çatır çatır giriyor e71 girmiyor zyexel ve us roboticste bağlantıyı bir türlu beceremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.