Şimdi Ara

E8400 3.0GHz 6Mb 1333 MHz VS. Xeon E5420 2.5GHz 12Mb 1333 MHz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mode stickerlı xeon e5440 satıyorum fiyat 100tl ilgilenen pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentium D den Core2Duo E8000 serisine geçseniz bile performans artışı olacaktır diye düşünüyorum. Ancak Bahsettiğiniz Q serisi işlemcileri para verilecek cinsten görmüyorum. Core2Quad dan 9450'den yukarısı iş yapıyor bence. Yanlış hatırlamıyorsam. Size diyeceğim anakartınızı da kontrol ettikten sonra Xeon'a yönelmenizdir. İlla ki E5450 olması gerekmez. Uygun fiyata E5420 bulursanız o da iş görür pentium D den sonra olacak farkı zaten hiç bir teste ihtiyaç duymadan anlarsınız.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Hocam Q9650'ler için istedikleri fiyata iki tane E5450 alır yanına da bir şeyler daha ekleriz. Gönül ister ki mod vs. yapmayalım Bilgisayar da afallamasın uyum sorunu yaşamasın ama durum ortada .
  • yigit__ali kullanıcısına yanıt
    Fifa 2015 açmadı hocam, malum meselelerden ileride açar mı bilemem. Eksiklik olarak sanki biraz stabillikte sıkıntı çıkartacak gibiydi. Bir ara kitlenince ramlerin ısısını kontrol ettim sıcak gibime geldi, kullanmadığım bir fanı rast gele ramlere doğru iliştirdim, şimdi herhangi bir kilitlenme sorunu falan da olmuyor.
    sistem açılış hızı vs. gaet güzelleşti. Ben yapmanızı öneririm sisteminizde gayet iyi.
    Ama üzerine yüklenecekseniz sistemin bence harcama yapmadan daha yeni sistemler için para biriktirebilirsiniz :)

(Flood'un da dibine vurduk ama )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.