Overclock yapmadan E8400 darboğaz yapar 7850'ye işlemcinizi dört çekirdekli bir işlemciyle değiştirin ancak öyle olabilir. Sadece ekran kartı alıcam diyorsanız en fazla 7770 alın ve 500watt'lık psu lar yeter.
e8400+sapphire 7850 2 gb kullanıyorum darboğaz olayı yok ama overclock şart en az 4 ghz olmalı ki ben 1 yıldır 4,5 Ghz de kullanırım standart
Öncelikle OC yapmadan, E8400 yetersiz gelecektir.Tabi gördüğüm kadarıyla monitörünüzü falan belirtmemişsiniz.Eğer; 1280x1024 gibi çözünürlükler kullanacaksanız işler değişebilir.Tam olarak herşeyi belirtirseniz daha da yardımcı olabiliriz.
Bu arada PSU olarakta, 80+ BRONZE olmasa bile en azından 80+ bir PSU öneririm.Buraya yazdığınız PSU, OC yapma ihtimalide göz önüne alınınca, yetersiz gelecektir büyük ihtimalle.
Ama dediğim gibi, tam herşeyi belirtin.Monitörünüze göre belki; 7850' ye de gerek kalmayacaktır.7770 ile işin içinden sıyrılabilirsiniz.
Yorumlarınız için teşekkürler, verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 7770 almak üzere gidip 550ti ile döndüm. Asus kalitesini görünce dayanamadım, sağlık olsun artık :) Metro last light da hediyesi oldu. Seneye yeni sistem toplarken görüşmek üzere...