Şimdi Ara

E8400' GEÇMEYE NE KADAR DEĞER ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E6700 var onun yerine E8400 almayı düşünüyorum kafa kafaya üstelik alacağım sıfır ne dersiniz siz bu işe ???

• nasıl kafa kafaya. yani üste para çıkmıyormu cebinden? bence al o zaman
  • atla derim e8400 tek kelime ile f/p harikası
  • İşlemcinle ne sorunun var ki değiştirmeyi düşünüyorsun.2 sene daha kullanmalısın bence işlemcini.
  • kaçırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

atla derim e8400 tek kelime ile f/p harikası

zor geçer bu fırsat daha sonra , hiç düşünme bile
  • Eğer direk değiştirme imkanın varsa düşünme bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç düşünmeden değiştir
  • Arkadaşlar işlemcimde sorun yoktu sırf makara olsun diye bir alışveriş sitesine koydum yüksek bir fiyattan ki bana göre ederi zaten oydu ondan aşağı vermezdim ve satılmış haberi geldi bende sattım ve paramıda aldım hatta 10 lira da kar yapıyorum E8400 alınca. İlginiz için teşekkürler.
  • bir bize denk gelmez şöyle elimizde satacağımız ürünü kafamızdaki fiyata alacak kişi
    quote:

Orjinalden alıntı: savassim

Arkadaşlar işlemcimde sorun yoktu sırf makara olsun diye bir alışveriş sitesine koydum yüksek bir fiyattan ki bana göre ederi zaten oydu ondan aşağı vermezdim ve satılmış haberi geldi bende sattım ve paramıda aldım hatta 10 lira da kar yapıyorum E8400 alınca. İlginiz için teşekkürler.
  • dostum hayırlı olsun şu sitenin adını verde bizde satalım ordan :)

buarada 0 varken (birde 8400 iken) değmezmi geç tabii,
  • quote:

Orjinalden alıntı: savassim

Arkadaşlar işlemcimde sorun yoktu sırf makara olsun diye bir alışveriş sitesine koydum yüksek bir fiyattan ki bana göre ederi zaten oydu ondan aşağı vermezdim ve satılmış haberi geldi bende sattım ve paramıda aldım hatta 10 lira da kar yapıyorum E8400 alınca. İlginiz için teşekkürler.

hayırlı olsun , karlı bir iş yapmışsın
  • vay anasını be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.