Arkadaşlar işlemcimde sorun yoktu sırf makara olsun diye bir alışveriş sitesine koydum yüksek bir fiyattan ki bana göre ederi zaten oydu ondan aşağı vermezdim ve satılmış haberi geldi bende sattım ve paramıda aldım hatta 10 lira da kar yapıyorum E8400 alınca. İlginiz için teşekkürler.
bir bize denk gelmez şöyle elimizde satacağımız ürünü kafamızdaki fiyata alacak kişi
quote:
Orjinalden alıntı: savassim
Arkadaşlar işlemcimde sorun yoktu sırf makara olsun diye bir alışveriş sitesine koydum yüksek bir fiyattan ki bana göre ederi zaten oydu ondan aşağı vermezdim ve satılmış haberi geldi bende sattım ve paramıda aldım hatta 10 lira da kar yapıyorum E8400 alınca. İlginiz için teşekkürler.
dostum hayırlı olsun şu sitenin adını verde bizde satalım ordan :)
buarada 0 varken (birde 8400 iken) değmezmi geç tabii,
quote:
Orjinalden alıntı: savassim
hayırlı olsun , karlı bir iş yapmışsın
vay anasını be
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme